Shift 2: Unleashed

07.04.2011

Video Clip

Spilltrailer

Video Clip

Gallery

Bildegalleri

Play

Shift 2 er et førsteklasses bilspill som byr på fartsopplevelser, spenning og masse action. Spill alene eller med venner, Shift 2 har høy underholdningsverdi for alle som liker motorsport!

Shift 2 er bygget opp rundt å skape en karriere som racerfører: Du starter med en enkel, rimelig bil og ved å oppnå gode plasseringer i løp tjener du penger som du kan bruke til å oppgradere bilen din eller kjøpe nye biler. Dersom du klarer å vise til god kjøring og gode plasseringer i løpene, øker karakternivået ditt og dermed åpnes nye baner, flere biler og mulighet for mer krevende løp med større premier.

Shift 2 gir også anledning til å prøve ulike konkurranseformer, deriblant drifting hvor du skal spinne og sladde med mest mulig stil og presisjon.

Spillet har mange likhetstrekk med «Gran Turismo 5» og «Forza Motorsport 3»: Meget god grafikk og meget god kjøreopplevelse. Shift 2 har kanskje litt mer sjel enn Gran Turismo: Litt mindre strømlinjeformet og glanspolert; bilene blir skitne i løpet, og bilen blir skadet hvis du krasjer. Spillet har mange ulike kameravinkler som gir deg muligheten til å oppleve kjøringen fra ulike vinkler.

Du kan velge mellom automatisk eller manuell giring, og dermed tilpasse vanskelighetsgraden selv. Shift 2 byr på mange muligheter til å tilpasse bilen din dersom du vil, men gir også spilleren anledning til å kjøre i vei hvis du ikke er så interessert i å skru og mekke.

Kan kun spilles med én spiller i vanlig skjermmodus, eller kan spilles i nettverkmodus med inntil 12 personer.

Spillet er i HD-kvalitet.

Barnevennlighet:
Spillet inneholder ingen skremmende elementer, og er således ufarlig på alle vis. Det inneholder heller ikke biljakter, bilsmadring eller politibilknusing som vi kjenner fra andre Need for Speed-spill fra samme produsent.

Styringskontrollene er OK (ikke særlig mye mer), men spillet fungerer aller best med ratt og pedaler.

Shift 2 oppleves litt røffere enn Gran Turismo 5, menyene på Shift 2 litt vanskeligere å finne frem i. Det gjør at Shift 2 ikke er så enkelt for yngre bilentusiaster å finne frem i og/eller håndtere.

Spillet har ikke skandinavisk tekst eller tale. Hurtigstart manual på norsk og dansk.

Vanskelighetsgrad:

3-6 år: Spillet er litt vanskelig å finne frem i for barn i denne aldersgruppen, menyene er heller ikke Shift 2 sin sterkeste side: De er litt kompliserte til tider. Det er også krevende å håndtere bilkjøringen, da spillet legger opp til å være så realistisk som mulig. Dermed kan det bli mye krasjing og lite kjøring.

7-11 år: Spillet passer meget fra og med denne aldersgruppen

12+: Spillet appellerer til ungdom og voksne

 Foreslått aldersgruppe: Passer for barn fra 7 år.

Format: PlayStation 3, PC, Xbox 360

Språk: Engelsk tekst og tale.

Utvikler: Slightly Mad Studios

Utgiver: Electronic Arts

PEGI: 3

Barnevaktens vurdering: Anbefales

Hjemmeside:

www.shift2unleashed.com

Andre spillanmeldelser:

Gamereactor

VG

 

 
Del |

Tips en venn
 
 
Kavlifondet