Super Street Fighter IV 3D Edition

30.05.2011

Video Clip

Spilltrailer

Video Clip

Gallery

Bildegalleri

Play

Super Street Fighter IV bærer navnet med rette: Dette er et hardbarket slåssespill tilpasset Nintendo 3DS. Gjør deg klar for blod, svette og tårer!

Super Street Fighter IV er et tegneserieaktig kampspill hvor du velger deg én av 35 (!) ulike spillfigurer. Når du har valgt karakteren du vil spille med er det bare å klemme til og slåss deg fremover som best du kan.

Grafikken er bra og persongalleriet er både stort, detaljert og fargerikt.

Spillet byr på stor stemning, god spillfunksjonalitet, brukbar 3D-effekt og høy underholdningsfaktor for alle som liker slåssespill. Vi synes utvikleren Capcom har vært flink til å utnytte DS-formatet gjennom gode skjermoppsett som gir god spillbarhet.

Du kan spille alene, du kan ta med deg vennene dine på duell eller du kan logge deg på og spille mot et univers av andre Super Street fightere via nettet.

Spillet kan spilles med inntil åtte spillere på rundgang med hver sin DS, og kan også spilles via nettet.

Spillet er godt laget, og godt tilpasset Nintendo 3DS-formatet. Det gjør at vi velger å tildele Super Street Fighter IV vårt anbefalingsmerke. Dersom foreldre ikke ønsker at barnet/tenåringen spiller spill med store menger slåssing, anbefaler vi for øvrig å velge noe annet.

Barnevennlighet:
Spillets anbefalte aldersgrense er tolv år og vurderes ut i fra denne aldersgrensen.

Dette er et kampspill, og det innebærer naturlig nok svært mye slåssing. Volden er satt inn i en åpenbar eventyrsammenheng og således ikke virkelighetsnær. Inneholder ingen skremmende grafiske uttrykk. Voldsskildringene skjer på DS-skjermene som er marginale i størrelse.

Spillet inneholder sterkt språk. Tekst og tale på engelsk.

Vanskelighetsgrad:

3-11 år: Under anbefalt alder

12-15 år: Spillet har ulike moduser som gjør spillet fleksibelt for spillere på ulike ferdighetsnivå. Det gir spillet et bredere publikum, og fullt mulig å mestre fra og med aldersgrensen på tolv år.

16+: Spillet passer for ungdom og voksne

 Foreslått aldersgruppe: Passer for barn fra 12 år.

Format: Nintendo 3DS

Språk: Engelsk tekst og tale.

Utvikler/utgiver:
Capcom

PEGI:
12, vold, ufint språk

Barnevaktens vurdering: Anbefales


Linker til andre anmeldelser:

Gamereactor.no

 

 
Del |

Tips en venn
 
 
Kavlifondet