Alt foreldre bør vite om superpopulære Minecraft

WEBINAR 16. SEPTEMBER: Hva kan barn lære av Minecraft og hva kan være problematisk med spillet? Hvordan begrense vold, chat og onlinespilling? Vi viser foreldreinnstillinger som gjør spillet tryggere. Webinaret varer en time. Påmelding.

Webinar  for  foreldre, lærere og andre. Oppdater deg på Minecraft og still spørsmål om det du lurer på.

Torsdag 16. september klokken 21:00 – 22:00. Meld deg på her!

Hva handler webinaret om?

Minecraft er et av verdens mest populære spill og gir barn mange muligheter til å være kreative. Men spillet har også onlinespilling med kamparenaer, morderleker og rollelek med fremmede.

I Minecraft finnes det noe vold, chat, onlinespilling og kjøpemuligheter som kan være problematisk for barn. Vi viser hvordan du gjør spillet tryggere for barna.

Vi går gjennom:

  • Hva er forskjellen på kreativ, overlevelse og onlinespilling i Minecraft?
  • Hva er positivt og hva kan være utfordrende med spillet?
  • Hvordan skal man forholde seg til aldersgrensen?
  • Gode innstillinger som gjør spillet tryggere.
  • Spørsmål og svar.

Påmelding:

Webinaret varer en times tid.

Pris:

  • Medlemmer i Barnevakten: Gratis
  • Ikke-medlemmer: 49 kr

Kris Munthe er rådgiver på apper og spill i Barnevakten og en ivrig gamer. Han vil vise det positive med Minecraft og ta for seg deler av spillet som kan være problematisk for barn. Kris går også gjennom hvordan du kan sette opp tryggere innstillinger i spillet trinn for trinn. Han vil også gi deg nyttig informasjon om aldersgrenser og annet du bør kjenne til om spillet.

Når du har meldt deg på, får du tilsendt e-post med din billett og informasjon om hvordan du logger deg på etter bestilling, samt dagen før arrangementet.

Vi møtes på Zoom. Du kan logge deg inn i nettleseren eller laste ned Zoom-appen som gir noe bedre opplevelse. Som deltager er du ikke synlig for de andre deltagerne. Du har mulighet til å stille spørsmål underveis i kommentarfeltet.

Du kan melde deg inn i Barnevakten her, (299-399 kr pr år).  Som medlem får du slike webinarer fra Barnevakten gratis i tillegg til nyhetsbrev og magasin.


Tips og råd om nettvett hver uke, samt tilgang til webinarer om nettvett: Bli medlem av Barnevakten. Lærere, her er undervisningsressurser om nettvett.