Snakebyte HeadSet S for Switch

Playstation 4/Xbox One/Windows/Android, anbefales fra ni år

Snakebyte sitt headsett byr på god lyd, komfort og er enkelt å slå sammen og ta med seg. Ikke minst er dette et glimrende eksempel på at headsett ikke behøver å være veldig dyre for å være gode. Anbefales fra ni år.

Ekte gamere vet at et headsett er en nødvendighet.

Det er hvert fall slagordet til Snakebyte som har utviklet et produkt som ikke koster skjorta. Det vil i praksis si under to hundre kroner og er faktisk ikke så ille sammenlignet med mange andre «proffe» headsett på markedet som gjerne koster over tusen kroner.

Snakebyte sin utgave sikter mot de som spiller på Nintendo Switch og markedsfører seg også mot Fortnite.

Men i praksis har det ikke noe å si om man spiller på PC, konsoll eller smarttelefoner og nettbrett som har en tradisjonell lydutgang (iPhone og iPad med kun lightning-tilkobling må ha overgang). Dette er et headsett som passer til det meste.

I sin utforming er dette et nokså lite produkt med små øreklokker. Det vil si at de dekker ikke hele ørene slik som større, lukkede kopper gjør. Men disse passer allikevel fint over øregangen og er stramme nok til at lyden går dit den skal.

En fordel med størrelsen er at Snakebyte sitt produkt er ganske portabelt. Ørekoppene kan slås inn og sammen slik at denne blir mer hendig i en ryggsekk eller en veske. Det følger også med en kortere ledning og en forlenger som kan kobles til ved behov. Så da slipper man lange ledninger med mindre man selv ønsker å koble dette til.

Bare at Snakebyte har tenkt på denne muligheten er helt genialt og praktisk for forbrukeren. Takk for det! Og alt utstyret er i en og samme boks.

Snakebyte HeadSet S for Switch

Format: Playstation 4/Xbox One/Windows/Android
Kategori: Spillutstyr
Utvikler: Snakebyte

Lyden er god enten man hører på musikk eller spiller spill. En egen innebygget driver til lyden er visstnok hjelpsom på dette punktet. Maks nivå på volumet er mer enn godt nok og bass dundrer fint inn i øregangen. Så dette er et fint headsett til flere formål selv om det så klart finnes bedre, dyrere alternativ til de som sikter mer mot musikk- enn spillopplevelser.

Å spille et skytespill som Fortnite var problemfritt og man kunne fint høre hvilken retning fienden skjøt og bevegde seg fra.

Det følger også med en mikrofon som kan kobles på eller tas av etter behov. Flott om man kun skal bruke headsettet til lyd og ikke til talefunksjon. Det følger også med en volumknapp som faktisk fungerer! Så her kan man enkelt dempe eller høyne lyden uten å ty til spillets innstillinger.

Designet er også velkomment og ikke alt for prangende eller forstyrrende. Dette er et headsett man enkelt kan ta med ut på kjøpesenteret eller på en gåtur. Lav vekt gjør også at dette sitter godt og behagelig på hodet over tid og det er mange tilpasningsmuligheter til ulike hodestørrelser.

Til tross for sin relativt, lave pris virker dette allikevel som et robust og praktisk headsett. Derfor er dette et glimrende alternativ til barn som ønsker seg et funksjonelt og ikke for dyrt tillegg til mobilen eller spillkonsollen sin.

Egnethet

Det finnes ingen nedre aldersgrense for å bruke dette headsettet, men man bør se an barnets behov og nytteverdig ved å kjøpe inn denne type spillutstyr.

Vi velger å anbefale Snakebyte HeadSet S for Switch fra ni år, og tenker at barn fra denne alderen og oppover som spiller over lengre økter, kan ha god nytte av dette.

Men selvfølgelig så står det ikke noe imot at også yngre barn kan bruke gamingheadsett. Snakebyte HeadSet S for Switch kan tilpasses barns alder og hodestørrelse, men vil kanskje ha utfordringer med å passe veldig små barn.