Appene som gjør det gøy å være ute

WEBINAR: Appene som gjør søndagsturen lettere! Motiver både store og små til å leke og lære med mobilen. Gjenkjenn fuglekvitter og planter med mobilkameraet, lag en utequiz, gå på skattejakt og gjør mobilen om til et mikroskop. Webinaret varer 45 minutter. Påmelding.

Webinar  for  foreldre, lærere og andre. Få tips til de beste appene som kan få både store og små over dørstokken.

Torsdag 6. mai klokken 21:00 – 21:45. Meld deg på her!

Hva handler webinaret om?

Det finnes nok av apper og spill som egner seg for sofakroken. Men hvordan kan man motivere barna til å være mer ute? Barnevakten deler de beste appene som kan få både store og små over dørstokken.

Gjenkjenn fuglekvitter og planter med mobilkameraet, lag en utequiz, gå på skattejakt og gjør mobilen om til et mikroskop. Og få mange flere tips som kan gi mange timer med glede i vårværet.

Vi går gjennom:

  • Hvordan kan mobiltelefonen motivere barn og voksne til aktivitet?
  • Gjør enkelt mobilen om til et verktøy for lek og læring.
  • Få våre beste tips til apper som gjør det gøy å være ute
  • Råd og tips til trygg bruk av mobiltelefon.
  • Spørsmål og svar.

Påmelding:

Webinaret varer i 45 minutter.

Pris:

  • Medlemmer i Barnevakten: Gratis
  • Ikke-medlemmer: 49 kr

Kris Munthe er rådgiver på apper og spill i Barnevakten og ivrig på teknologi. Han vil vise de positive mulighetene som finnes med mobiltelefonen. Kris gir også konkrete app-tips, og viser hvordan du som voksen kan engasjere deg aktivt i barnas mobilbruk.

Når du har meldt deg på, får du tilsendt e-post med din billett og informasjon om hvordan du logger deg på etter bestilling, samt dagen før arrangementet.

Vi møtes på Zoom. Du kan logge deg inn i nettleseren eller laste ned Zoom-appen som gir noe bedre opplevelse. Som deltager er du ikke synlig for de andre deltagerne. Du har mulighet til å stille spørsmål underveis i kommentarfeltet.

Du kan melde deg inn i Barnevakten her, (299-399 kr pr år).  Som medlem får du slike webinarer fra Barnevakten gratis i tillegg til nyhetsbrev og magasin. Er du ikke medlem, koster webinaret 49 kroner.


Tips og råd om nettvett hver uke, samt tilgang til webinarer om nettvett: Bli medlem av Barnevakten. Lærere, her er undervisningsressurser om nettvett.