SPILLUKA: Slik får du mest ut av Minecraft i klasserommet

GRATIS WEBINAR 18. OKTOBER: Hvordan kan du som lærer bruke Minecraft for å oppnå læring og mestring i klasserommet? Få praktiske tips og råd. Husk påmelding.

Gratis webinar i Zoom onsdag 18. oktober klokken 14:15- 15:15.

Minecraft nevnes på topplisten blant barn mellom 9 og 18 år. Klassikeren er mer populær enn noen gang, og mange brenner for de kreative mulighetene som finnes i spillet. Lærere kan bruke spillet til å engasjere elevene. Vi viser hvordan.

Møt pedagog og datakyndig Simen Frøyhov Kristoffersen. Sammen med Barnevakten vil han vise hvordan du som lærer kan ta i bruk Minecraft Education i klasserommet.

Webinar for lærere og andre som jobber med barn

  • Hva er Minecraft og hvordan bruke spillet tverrfaglig?
  • Hva er unikt med «education edition» som er tilgjengelig på mange skoler?
  • Hvordan kan spill motivere barn til å lære?
  • Hvilke verktøy finnes i Minecraft Education for å hjelpe elever som strever faglig?
  • Still spørsmål og få svar.

Gratis og åpent for alle, men begrenset antall plasser tilgjengelig.

På webinaret møter du Simen Frøyhov Kristoffersen som blant annet har laget egen gaming-kanal på Youtube for barn, og drifter ellers nettstedet for lærere, Lesekloden. Han har jobbet 9 år som kontaktlærer og faglærer i grunnskolen, hovedsakelig på småtrinnet.

Påmeldingsinfo:

Når du har meldt deg på, får du tilsendt e-post med din billett og informasjon om hvordan du logger deg på etter bestilling, samt dagen før arrangementet.

Vi møtes på Zoom. Du kan logge deg inn i nettleseren eller laste ned Zoom-appen som gir noe bedre opplevelse. Som deltager er du ikke synlig for de andre deltagerne. Du har mulighet til å stille spørsmål underveis i kommentarfeltet.

Passer ikke tiden for webinaret? Meld deg på likevel. Alle påmeldte får tilsendt opptak av webinaret i etterkant.


Tips og råd om nettvett hver uke, samt tilgang til webinarer om nettvett: Bli medlem av Barnevakten. Lærere, her er undervisningsressurser om nettvett.