Kjøp opptak av webinar: Tryggere innstillinger i Iphone og Ipad

VIDEO MED TIPS OG RÅD: Vi viser deg hvordan du gjør mobilen og nettbrettet til barna tryggere med smarte innstillinger. Kjøp tilgang for bare 49 kroner. Gratis for medlemmer.

Opptak av webinar for foreldre og andre interesserte

Barnevaktens foredragsholder Endre Natvik gir deg nyttig veiledning i hvordan du kan gjøre barnas mobiler eller nettbrett tryggere.

Kjøp gjennom skjema nederst i artikkelen (trykk F5 eller last inn siden på nytt om det ikke viser)

Vi går gjennom innstillinger i Iphone og Ipad (iOS) knyttet til:

  • Trygghet og beskyttelse
  • Tidsstyring
  • Innholdsbegrensning
  • Pengebruk
    …med mer

Du får med andre ord en skritt for skritt innføring i hvordan du kan legge til rette for å lære barna nettvett i tryggere rammer, samtidig som de får albuerom til å utforske den digitale verden.

Pris: 49 kroner per tilgang.

Slik gjør du det: Fyll ut skjemaet under og betal med bankkort eller Vipps. Du får så en ordrebekreftelse tilsendt på oppgitt e-post, der du finner lenke og ditt passord til opptaket.

MERK: Dette er ikke et kjøp med evig tilgang. Tilgangen er aktiv i minimum 30 dager, etter dette må eventuell ny tilgang kjøpes på nytt. Tilgangen er bare til privat bruk.  Det er ikke tillatt å laste ned eller gjøre opptak av webinaret.

Gruppepris: Dersom du ønsker å bruke webinaret til fremvisning på arrangementer i offentlig eller privat regi (f.eks. på foreldremøter) må du kjøpe gruppebillett, som gjelder for grupper inntil 40 personer. Det koster 875 kroner.