Kjøp opptak av webinar: Tiktok og tryggere innstillinger

VIDEO MED TIPS OG RÅD: Vi viser deg hvordan du gjør Tiktok tryggere for barna med innstillinger og algoritmegrep. Kjøp tilgang for bare 49 kroner. Gratis for medlemmer.

Webinar  for  foreldre, lærere og andre.

  • Fakta om Tiktok
  • Bør barnet egentlig unngå Tiktok?
  • Aldersgrensen
  • Gode innstillinger som gjør appen tryggere
  • Hvordan tøyle algoritmene

Kjøp gjennom skjema nederst i artikkelen (trykk F5 eller last inn siden på nytt om det ikke viser)

Kris Munthe er Barnevaktens rådgiver for apper og spill, han går gjennom foreldreinnstillingene i Tiktok trinn for trinn og gir deg også nyttig informasjon om aldersgrenser og annet du bør kjenne til om Tiktok.

Her er noen reaksjoner vi fikk etter forrige runde med Tiktok-webinar:

«Vil bare takke for et veldig nyttig og bra webinar i går, om Tiktok. Veldig informativt! Jeg likte også godt at det var så praktisk rettet; har nå fått installert ‘Family pairing’. «

«Helt supert webinar! Bra gjennomført og en nyttig gjennomgang. Takk!»

«Takk for flott seminar. Synes kursholder var flink. Tydelig og snakket om det som var viktig. Fakta, farer og positive egenskaper i TikTok. Besvarte det vi lurte på. Likte seminaret godt. Håper dere har flere slike seminarer.»

Pris: 49 kroner per tilgang.

Slik gjør du det: Fyll ut skjemaet under og betal med bankkort eller Vipps. Du får så en ordrebekreftelse tilsendt på oppgitt e-post, der du finner lenke og ditt passord til opptaket.

MERK: Dette er ikke et kjøp med evig tilgang. Tilgangen er aktiv i minimum 30 dager, etter dette må eventuell ny tilgang kjøpes på nytt. Tilgangen er bare til privat bruk.  Det er ikke tillatt å laste ned eller gjøre opptak av webinaret.

Gruppepris: Dersom du ønsker å bruke webinaret til fremvisning på arrangementer i offentlig eller privat regi (f.eks. på foreldremøter) må du kjøpe gruppebillett, som gjelder for grupper inntil 40 personer. Det koster 875 kroner.