Arkiv: Anmeldelser

Pode

Vakkert, norsk eventyrspill fokuserer på enkel hjernetrim, vennskap og samarbeid. Passer ypperlig for barn og foreldre som ønsker å spille noe som kan fenge både store og små i husholdningen. Anbefales av Barnevakten fra tre år.

Team Sonic Racing

Delta i fartsfylte billøp med karakterer fra Sonic-universet. Dette spillet er barnevennlig og kan by på moro for hele familien. Anbefales fra tre år!

Tella (matematikk for barn)

Tella er et pedagogisk matematikkspill for de minste barna, som kan passe både i hjemmet, i barnehagen og i 1.-4.trinn. Barna trenes i enkle matteoppgaver og lærer enkle begreper.

Super Mario Party

Dette er et av de spillene vi virkelig anbefaler for barn og til hele familien. Slå dere løs i en haug med morsomme og helsprø minispill og konkurrer om vinnerplassen. Anbefales fra fem år.

Mario Tennis Aces

Dette er et lekent og fargerikt tennisspill som passer for hele familien. Spillet byr på lystbetont konkurranse med venner, der man også kan være i fysisk aktivitet med Joy-Con-kontrollene. Anbefales fra tre år.

Forza Motorsport 7

I Forza Motorsport 7 kan du frese rundt på en rekke baner og i mangfoldige moduser med et hundretalls av ulike biler. Spillet anbefales fra tre år, men kan være litt utfordrende for de yngste.

Project Cars 2

Project Cars 2 handler om en lidenskap for biler, vei og fart, og er kanskje den mest komplette kjøreopplevelsen per dags dato. Anbefales fra syv år.

NBA 2K18

Gyv løs på basketballbanen som proff, eller bygg deg opp fra starten av. NBA 2K18 gjengir en autentisk og spennende opplevelse av sporten. Anbefales fra syv år.

Hey! Pikmin

Hey! Pikmin byr på hjernetrim, sjarmerende skapninger, ressurshåndtering og god underholdning. Anbefales fra tre år.

NBA Playgrounds

NBA Playgrounds gjør deg hekta, og serverer basketball i en solid underholdningspakke som alle kan mestre. Anbefales fra seks år.

Mario Kart 8 Deluxe

Få ord er verdige nok til å beskrive gleden av å spille Mario Kart 8 Deluxe med familie og vennegjengen. Anbefales hjertelig fra tre år.

Puyo Puyo Tetris

Trim hjernen og ha det gøy samtidig, Tetris og Puyo Puyo kommer sammen til en herlig kombinasjon. Anbefales fra seks år.

Mario Sports Superstars

Spill fem ulike sportsgrener med mange av de kjente og kjære figurene fra Mario-universet. Anbefales fra tre år og oppover.

Poochi & Yoshi’s Woolly World

Med nydelig grafikk og en sjarmerende helt i hovedrollen, vil dette spillet gå rett hjem hos spilleglade barn. Anbefales fra tre år.

Overcooked

Redd verden ved å lage mat i et hektisk og underholdende miljø. Dette er et vanvittig morsomt spill som man kan nyte sammen med venner eller hele familien. Anbefales for barn fra tre år.

Super Mario Maker 3DS

Lag dine egne baner med verdens mest kjente og koselige spillfigur. Super Mario Maker fordrer kreativitet og har et nærmest uendelig potensial for underholdning. Anbefales for barn fra tre år.

Farming Simulator 17

Å drive jordbruk har aldri vært så gøy eller så komplekst til samme tid. Farming Simulator 17 lar deg styre den spennende prosessen fra dyrking til transport og salg av innhøstingen. Anbefales for barn fra tre år.

Sonic Boom: Fire & Ice

Den blå helten vår, Sonic, er like kjapp og stilig som noen gang. I denne siste utgivelsen får du et spill pakket fullt av action og mange timer med moro. Anbefales for barn fra tre år.

PES 2017 – Pro Evolution Soccer

PES leverer skikkelig fotballglede både på og utenfor banen. Spillet flyter godt, har en suveren gameplay og flott grafikk. Anbefales til fotballgale barn fra tre år.

Teddy Together

Ta vare på din egen, virtuelle bamse. Vis omsorg, mat, lek, bad og snakk sammen med Teddy. Anbefales for barn fra tre år.

Disney Art Academy

Lær deg å tegne favorittfigurer fra Disney og Pixar. Anbefales for barn fra seks år.

Trackmania Turbo

Dette er et helt vanvittig bilspill som minner om ren berg- og dalbanekjøring. Underholdende, men noe monotont i lengden. Anbefales for barn fra tre år.

Yoshi’s Woolly World

Begi deg ut på eventyr med Yoshi i en fantasifull spillverden laget av strikketøy, ullgarn og tekstiler. Dette er kanskje et av de flotteste barnespillene utviklet for Wii U-konsollen.