Arkiv: Anmeldelser

BRIO World – Railway

Bygg en hel verden med togbaner, biltrafikk og natur. Sett deg deretter i førersetet på tøffe lokomotiver. Denne appen anbefales fra tre år.

Bogga Robot

Si "hallo!" og møt en søt og lekevennlig skapning. Bogga Robot er en interaktiv (digital) leke som byr på enkle spill, logisk hjernetrim og selskap med en sjarmerende robot. Barnevakten anbefaler appen fra seks år.

Thinkrolls Space

Denne appen byr på logiske hindringer tilpasset yngre barn. Thinkrolls er sjarmerende og fokuserer mer på rolig hjernetrim enn stressende momenter. Barnevakten anbefaler appen fra fem år.

Toca Life: Farm

Denne appen åpner for digital rollelek på et sted som er kjent og kjært for barn - nemlig bondegården. Melk kuer, plant og høst avlingen din, og lag mat i en superspennende maskin. Barnevakten anbefaler denne appen for alle aldre.

Grow Forest

Samle inn ressurser og bygg ditt eget bærekraftige samfunn. Denne appen lærer barn om byggeprosesser og det å ta vare på omgivelsene sine. Barnevakten anbefaler appen fra tre år.

Hama Universe

Perler er en kjent og kreativ beskjeftiget mange barn elsker. Med denne appen kan barna perle digitalt i timevis enten de er i bilen eller hjemme i stua. Barnevakten anbefaler denne appen fra tre år.

Fiete Match – memory spill for barn

Denne appen byr på memory-spill innenfor flere kategorier. Barn kan trene hukommelse, telleferdigheter, matche gjenstander og løse enkle regnestykker. Barnevakten anbefaler appen fra fire år.

Book Creator

Denne gamle traveren er fortsatt en av de beste og mest intuitive appene for å lage egne bøker på iPad. Barnevakten anbefaler appen fra fire år.

Lek ABC, Albert Åberg

Lær bokstaver, lyder og ord med Albert Åberg. Denne appen har morsomme animasjoner og er pedagogisk tilrettelagt for barn. Barnevakten anbefaler denne appen fra fem år.

Magnus Kingdom of Chess

Magnus Kingdom of Chess må være den mest geniale og motiverende måten å lære sjakk på. Viktigst av alt, barna har det gøy og og opplever utfordringer i prosessen. Appen anbefales av Barnevakten fra fem år.

Dr. Panda Restaurant 3

Vær den perfekte kokken. Lag flotte matretter som imponerer gjestene og hakk, kok og stek din vei til berømmelse. Anbefales fra tre år.

Dr. Panda Café

Driv din egen kafé ved å ta imot bestillinger, bordsette gjester og forberede mat og drikke. Appen blander inn barns rollelek i digitalt format og appen anbefales fra tre år.

Fiete Math Climber

Drill på matteoppgaver innenfor de fire regneartene. Fiete math climber er oversiktlig og strukturert og har et helt hav av alternativer som kan velges for å tilpasse typer regnestykker. Anbefales fra fem år.

Toca Life: Hospital

I denne appen kan barna utforske det som skjer på et sykehus. Toca Life er en serie med apper som byr på digital rollelek ved at barna kan flytte på figurer og gjenstander på skjermen på samme måter som med dukker. Anbefales fra tre år.

Thinkrolls: Kings & Queens

Hjernetrim for de minste tar for seg logisk tenking, problemløsing, fysikk og lekne spillfigurer i en eventyrverden. Anbefales fra fem år.

Lille gård 2+

I denne appen kan barna utforske livet på gården. Trykk på dyr, gjenstander og mennesker og se små interaktive historier. Anbefales for alle aldre.

Loopimal

Søte dyreanimasjoner representerer fengende musikkstykker. Her kan barn eksperimentere og sette sammen deler til å bli en hel sang. Anbefales for alle aldre.

Toca Hair Salon Me

Med denne appen kan barn leke frisør med animerte bilder av seg selv, venner, familie eller til og med kjæledyr. Denne appen anbefales fra tre år.

Toca Store

Stå bak disken i en virtuell butikk og inviter venner og familie til å handle varene dine. Denne appen passer fint som virtuell lekebutikk for flere barn samtidig. Anbefales fra to år.

Little Farmers

Utforsk livet på gården, mat dyrene og høst avlingene dine. Denne appen anbefales fra fire år.

Glade Maur

I Glade Maur får barnet oppgaver hvor det kan utvikle språk, oppleve mestring og få økt forståelse for ulike følelser og tanker.

My Little Work – Garage

Tre inn i stillingen som mekaniker på et koselig lite verksted. Reparer kundenes biler, eller design og kjør dine egne racerbiler. Appen anbefales fra fire år.

LEGO® AR Studio

Bygg en virtuell togbane av LEGO, eller seil et piratskip i stua di. Denne appen anbefales fra fire år.

Toonia Colorbook

Intuitiv og enkel tegnebok-app for de aller minste. Anbefales for alle aldre.

Car Kit

Lag din egen by med veier, biler og bygninger. Sett deg så i setet på en av tjue biler og utforsk det du har skapt. Anbefales fra fem år.

ARrrrrgh

Dra på en virtuell skattejakt sammen med venner og familie. Denne morsomme appen bruker AR-teknologi og anbefales fra fem år.

Bandimal

Lag stilig musikk på en leken og intuitiv måte. Denne appen har et dyreband som spiller sammen i perfekt harmoni etter hvert som barna utforsker og samler ulike lyder og instrumenter. Anbefales fra fem år.

Toca Lab: Plants

Denne appen gjør nettbrettet eller iPaden om til en levende, fantasifull, botanisk hage. Forsk og lek med planteliv og oppdag stadig nye, søte og snodige arter. Anbefales fra tre år.

Little Police

Påta deg drømmerollen som politi og gjør «ekte» politiarbeid for å få byen fri for kriminalitet. Appen anbefales fra seks år.

Pettson’s Inventions 3

Gubben og Katten har laget mange oppfinnelser, men ingen av dem er ferdig. Hjelp dem med å sette sammen de siste delene i et spill som byr på logisk tenking og hjernetrim. Anbefales fra tre år.

Toca Builders

La denne koselige gjengen med bygningsarbeidere sjarmere deg, og slipp fantasien og designviljen løs i et fritt og åpent landskap. Appen anbefales fra fire år.

Fantorangen

Denne appen byr på underholdende spill hvor barna kan bli med inn i Fantorangens univers og hjelpe til med enkle oppgaver. Appen har stor underholdningsverdi, og barnet kan bli motivert til enkle oppgaver som å vaske seg og pusse tenner.

Lillesøster

Lillesøster er en humoristisk og språkstimulerende digital bok for barn mellom to og fire år. Appen er enkel å manøvrere og fungerer godt som et utgangspunkt for samtaler rundt bilder.

LEGO DUPLO Trains

LEGO DUPLO Trains er et fargesterkt og kreativt spill for de minste barna i familien med barnevennlige lyder og figurer. Spillet har stor underholdningsverdi og kan være inspirerende for barn som allerede liker å bygge med duploklosser.

Ruffen

Bli med sjøormen Ruffen og hans sjøormfamilie på spennende eventyr. Appen kan være med å stimulere barnas språkutvikling og kreativitet, og anbefales fra tre år.

My Very Hungry Caterpillar AR

Se historien om Den lille larven Aldrimett komme til live foran øynene dine. Med bruk av AR-teknologi, krabber larven omkring i stua di, spiser, sover, leker og blir etter hvert om til en vakker sommerfugl. Anbefales fra to år.

Se og si

Se og si er en interaktiv pekebok full av mange spennende detaljer, hvor barnet lett kan manøvrere seg rundt. Bildene er et godt utgangspunkt for samtale mellom barn og voksne, og kan være med til å stimulere språkutvikling.

Hoopa City 2

I denne appen kan de aller minste prøve seg frem som byarkitekter. Lag et levende sentrum med veier, hus, butikker, parker og mer. Appen anbefales fra tre år.

Toca Dance

Velg dansere, jobb med koreografien og fremfør showet ditt på scenen. Denne danseglade appen anbefales fra fire år.

Les Plus

En nyttig app for å hjelpe barn med å knekke lesekoden. Appen krever en hendig voksen som kan hjelpe til, men utover dette, anbefales appen for barn i alle aldre.

Monument Valley 2

Med vakre bilder, stemningsfull musikk og utfordrende, logiske hindringer som skal løses, er Monument Valley 2 et fengende spill. Anbefales fra seks år.

SpriteBox Coding

Denne appen lærer barn koding gjennom spill. Her får de også se ekte tekstlinjer og kommandoer i aksjon. Anbefales fra tre år.

Crazy Gears

Intuitiv hjernetrim med fokus på mekaniske utfordringer. Anbefales fra fire år.

Magiske vesener

Med mulighet for hundrevis av kombinasjoner, kan man lage en hel samling med unike fantasidyr. Appen anbefales fra fire år.

Poio

En leken og motiverende app for å lære barn å lese. Anbefales fra fire år.

Bogga Les

En fin og intuitiv app som gir lesetrening for barn som skal lære seg å lese. Anbefales fra fire år.

Animal Fun Park Family Version

Spill alene eller sammen med venner og familie i en rekke tivolileker. Lekene er varierte og underholdende, og hele miljøet gir en ordentlig tivolifølelse. Anbefales fra tre år.

Garageband

Garageband gjør smarttelefonen eller iPaden din om til et levende instrument. Her får du som navnet tilsier, et helt band til din disposisjon. Anbefales fra seks år.

Bloom By Megalearn

Utforsk hvordan ulike frø sprer seg og blir til både planter, bær og frukt. Anbefales fra fire år.

Syng

Lytt til klassiske barnelåter i et fargerikt og interaktivt miljø. Her er det musikkglede for de aller minste. Anbefales for alle aldre.