Slik sikrer du barnas mobil og nettbrett

WEBINAR: Torsdag 19. januar. Kris Munthe, rådgiver på spill og apper i Barnevakten, gir deg nyttig informasjon om hvordan du kan gjøre barnas mobil og nettbrett tryggere. Sett opp tidsgrenser, sperrer for kjøp, aldersgrenser på apper og uegna innhold på nett. Webinaret varer en time.

NB! Det er satt opp to webinarer denne kvelden. En for iOS (Apple-produkter) og en for Android (Google-telefoner og Google-nettbrett). Meld deg på den som er mest relevant, eller begge. Påmeldingsskjema under:

Kris Munthe, rådgiver på spill og apper i Barnevakten, gir deg nyttig informasjon om hvordan du kan gjøre barnas mobil og nettbrett tryggere. Vi viser hvordan du setter opp barnas mobil og nettbrett med tidsgrenser, sperrer for kjøp og begrensninger for uegna apper, spill og nettsider. Steg for steg. Du kan også stille spørsmål om det du lurer på i løpet av webinaret.

Webinar for foreldre, lærere og andre

  • Hvordan opprette barnebruker og foreldrebruker?
  • Begrens uønskede apper, kjøp og nettsider.
  • Gi barna bedre personvern på nett.
  • Foreldrerollen: overvåkning eller respektere barnas rett til privatliv. Hvor går grensen?
  • Sikkerhet i barnas mobilabonnement.

Pris:

  • 49 kroner
  • Gratis for medlemmer

Påmelding mobilinnstillinger – iOS (Apple-produkter)

Påmelding: Torsdag 19. januar klokken 19:30

Påmelding mobilinnstillinger – Android (Google-produkter)

Påmelding: Torsdag 19. januar klokken 21:00


 

Når du har meldt deg på, får du tilsendt e-post med din billett og informasjon om hvordan du logger deg på etter bestilling, samt dagen før arrangementet.

Vi møtes på Zoom. Du kan logge deg inn i nettleseren eller laste ned Zoom-appen som gir noe bedre opplevelse. Som deltager er du ikke synlig for de andre deltagerne. Du har mulighet til å stille spørsmål underveis i kommentarfeltet.

Du kan melde deg inn i Barnevakten her, (299-399 kr pr år).  Som medlem får du slike webinarer fra Barnevakten gratis i tillegg til nyhetsbrev og magasin. Webinaret er gratis for medlemmer i Barnevakten! Kr 49 for deg som ikke er medlem.