SPILLUKA: 10 spill som familien kommer til å elske!

WEBINAR: Gå fra noob til pro på 45 minutter. Grus barna. Barnevakten viser de beste og mest familievennlige spillene. Dette er spillene som både barn og voksne vil elske. Påmelding.

Så bra at du har tatt steget og bestemt deg for å spille med barna! Men hvordan komme i gang? Og hvilke spill bør dere velge? Barnevakten har håndplukket spill som både passer både for de som helt «noob» og for de som har spilt litt fra før.

I tillegg går vi innom hvilke spillkonsoller som finnes, og råd for å komme i gang enten du skal gruse barna i FIFA eller bygge Eiffeltårnet i Minecraft. Her får du alt du trenger.

Webinar for foreldre, lærere og andre.

  • Vi viser de 10 beste og familievennlige spillene
  • Litt om spillkonsoller og hvilke som er de beste
  • Slik kommer du i gang – spill med barna
  • Mulighet for å sende inn og få svar på spørsmål.

Påmelding

Webinaret varer i 45 minutter.

Pris:

  • Medlemmer i Barnevakten: Gratis
  • Ikke-medlemmer: 49 kr

Kris Munthe er rådgiver på apper og spill i Barnevakten og er selv en ivrig gamer. Han anmelder ukentlig spill og apper, og har derfor god oversikt over hva som finnes der ute av kvalitetsspill. Kris har gjort jobben for deg slik at du slipper å lete deg gjennom tusenvis av spill for å finne det som passer.

Når du har meldt deg på, får du tilsendt e-post med din billett og informasjon om hvordan du logger deg på etter bestilling, samt dagen før arrangementet.

Vi møtes på Zoom. Du kan logge deg inn i nettleseren eller laste ned Zoom-appen som gir noe bedre opplevelse. Som deltager er du ikke synlig for de andre deltagerne. Du har mulighet til å stille spørsmål underveis i kommentarfeltet.

Du kan melde deg inn i Barnevakten her, (299-399 kr pr år).  Som medlem får du slike webinarer fra Barnevakten gratis i tillegg til nyhetsbrev og magasin. Er du ikke medlem, koster webinaret 49 kroner.

Opptak av webinaret blir tilgjengelig for alle påmeldte i tre døgn etter arrangement.


Tips og råd om nettvett hver uke, samt tilgang til webinarer om nettvett: Bli medlem av Barnevakten. Lærere, her er undervisningsressurser om nettvett.