SPILLUKA: Hjelp – barnet mitt gamer!

WEBINAR: Full krangel eller gode vibber? Slik fikser du livet som gaming-mamma og pappa. Webinaret varer en time. Påmelding.

Omtrent alle barn spiller dataspill. Og selv om dataspill er til stor glede for mange barn og unge, kan spillingen også bli en kilde til konflikt og bekymring i mange hjem. En del foreldre er usikre på hvordan de skal håndtere dette, og kjenner også behov for kunnskap og konkrete råd.

Dette foredraget er utviklet i samarbeid mellom Barnevakten og Blå Kors. Målgruppen er alle foreldre med barn som spiller dataspill, men innholdet er like relevant også for omsorgspersoner, lærere og andre som jobber med barn.

Tilbakemeldinger fra andre som har vært med på dette webinaret tidligere:

 • «Mindre bekymret etter dette webinaret»
 • «Fått konkrete tips til grensesetting og hvor man kan finne mer informasjon»
 • «Fikk tydelige anbefalinger»
 • «Fikk tips til andre spill enn de vanlige som alle barn spiller»

Av de som deltok på evalueringen, svarte 95 prosent at de fikk konkrete råd som de ønsker å ta med seg videre.

I dette webinaret får du relevant kunnskap og praktiske råd slik at du får verktøy til å engasjere deg i barnas spilling. Vi deler også nye tall fra undersøkelser om barn og gaming.

Webinar for foreldre, lærere og andre.

 • Hva er positivt med dataspill og hva kan være utfordrende?
 • Hvordan dempe konfliktnivået i hjemmet?
 • Smarte valg og gode rammer for barn som gamer.
 • Konkrete råd for å engasjere deg i barnas spilling.
 • Mulighet for å sende inn og få svar på spørsmål.

Påmelding

Webinaret varer en times tid.

Pris:

 • Medlemmer i Barnevakten: Gratis
 • Ikke-medlemmer: 49 kr

Kris Munthe er rådgiver på apper og spill i Barnevakten og er selv en ivrig gamer. Han vil ta for seg en rekke dilemmaer knyttet til barn og gaming, og vil gi deg oppdaterte tall fra Ipsos-undersøkelse om gaming, relevant kunnskap og praktiske råd slik at du får verktøy til å engasjere deg i barnas spilling.

Når du har meldt deg på, får du tilsendt e-post med din billett og informasjon om hvordan du logger deg på etter bestilling, samt dagen før arrangementet.

Vi møtes på Zoom. Du kan logge deg inn i nettleseren eller laste ned Zoom-appen som gir noe bedre opplevelse. Som deltager er du ikke synlig for de andre deltagerne. Du har mulighet til å stille spørsmål underveis i kommentarfeltet.

Du kan melde deg inn i Barnevakten her, (299-399 kr pr år).  Som medlem får du slike webinarer fra Barnevakten gratis i tillegg til nyhetsbrev og magasin. Er du ikke medlem, koster webinaret 49 kroner.

Opptak av webinaret blir tilgjengelig for alle påmeldte i tre døgn etter arrangement.


Tips og råd om nettvett hver uke, samt tilgang til webinarer om nettvett: Bli medlem av Barnevakten. Lærere, her er undervisningsressurser om nettvett.