Konkurranser i Spilluka

Bygg noe skikkelig flott i Minecraft, eller lag en flott tegning av din favoritt-spillfigur. Send inn til Barnevakten og vinn premier.

Velkommen til Spilluka – et arrangement i regi av Barnevakten og samarbeidspartnere der voksne i hele landet inviteres til å spille sammen med barna.

I Spilluka har vi et spennende program og det er mulig å delta på to våre spennende konkurranser.

Byggekonkurranse: Lag en flott bygning i Minecraft. Her er det stort spillerom for hva man ønsker å lage, det kan være et slott, et hus, en skole, et hundehus eller hva enn man måtte se for seg. Bygningen behøver ikke å være overdådig, gullbelagt eller overdrevet massivt. Det viktigste er at sluttproduktet blir bra. Her setter Barnevakten ingen føringer utover det.  

Slik deltar du: Ta et bilde eller videoopptak av byggverket og send til post@barnevakten.no innen torsdag 21. oktober (klokken 21:00). Bidraget må være merket med navn og alder. Ved å sende inn godtar du at Barnevakten kan vise frem ditt bidrag.

Tegnekonkurranse: Tegn din favoritt-spillfigur for hånd. Hvilken spillfigur liker du best? Her er det bare å sette blyant og fargestifter til verks og gjenskape denne på papir. Her setter Barnevakten ingen føringer utover det, men vurderer innsats og kreativitet.

Slik deltar du: Ta et bilde av tegningen og send dette til post@barnevakten.no innen  torsdag 21. oktober (klokken 21:00). Bidraget må være merket med navn og alder. Ved å sende inn godtar du at Barnevakten kan vise frem ditt bidrag.

Premiering: Vi trekker vinnere i konkurransene med premiering. Bidragene kan også bli vist på et direktesendt arrangement hvor vi annonserer vinnere. Her er premiene som vi vil lodde ut:

  • Spilleksemplar: Psychonauts 2 (Windows 10 PC/Xbox) – digital kode
  • Spilleksemplar: Minecraft Dungeons (Windows 10 PC/Xbox) – digital kode
  • Spilleksemplar: Ori and the Will of the Wisps (Windows 10/Xbox) – digital kode
  • Spilleksemplar: Pikmin 3 Deluxe (Nintendo Switch) – fysisk spilleksemplar
  • Spilleksemplar: Toad Treasure Tracker (Nintendo Switch) – fysisk spilleksemplar
  • 2 x billetter til Rush trampolinepark

 


Tips og råd hver uke, pluss tilgang til webinarer: Ønsker du tips og nyheter om nettvett for barn tilsendt på e-post hver uke? Bli medlem av Barnevakten.

Lærere, her er undervisningsressurser om nettvett.