Alt foreldre bør vite om Fortnite

WEBINAR 3.mars: Aldersgrensen og skytespilltematikk. Og hva er egentlig “skins”, v-bucks og creative mode? Vi oppdaterer deg på siste nytt i Fortnite og viser foreldreinnstillinger som gjør spillet tryggere. Webinaret varer en time. Påmelding.

Påmelding: webinar torsdag  3. mars kl 20-21.

«Alle” har hørt om Fortnite. Men henger du egentlig med? Vi oppdaterer deg på siste nytt i spillet og forteller hvorfor Fortnite er blitt så populært blant barn. Hvordan kan du forholde deg til aldersgrensen og skytespilltematikken? Og espillvold skadelig for barn? Vi gir deg også innblikk i foreldreinnstillinger som gjør spillet tryggere: Begrens chat, tid, kjøp og gi barna bedre personvern i spillet.  

Oppdater deg på Fortnite på vårt webinar. 

Webinar med tips og råd om Fortnite for foreldre, lærere og andre.
  • Hva er siste nytt i Fortnite? Vi holder deg oppdatert. 
  • Hva er positivt med spillet og hva kan være utfordrende? 
  • Er spillvold skadelig for barn og hvordan skal man forholde seg til aldersgrensen? 
  • Gode innstillinger som gjør spillet tryggere. 
  • Spørsmål og svar.

Webinaret varer en times tid

Påmelding: Torsdag3. mars kl: 20.00

Pris: 

  • Medlemmer i Barnevakten: Gratis 
  • Ikke-medlemmer: 49 kr 

Kris Munthe er rådgiver på apper og spill i Barnevakten og en ivrig gamer. Han vil vise det positive med Fortnite og ta for seg typiske dilemmaer med spilletHan går også gjennom hvordan du kan sette opp tryggere innstillinger i spillet trinn for trinn. Kris vil også gi deg nyttig informasjon om aldersgrenser og annet du bør kjenne til om spillet. 

Når du har meldt deg på, får du tilsendt e-post med din billett og informasjon om hvordan du logger deg på etter bestilling, samt dagen før arrangementet. 

Vi møtes på Zoom. Du kan logge deg inn i nettleseren eller laste ned Zoom-appen som gir noe bedre opplevelse. Som deltager er du ikke synlig for de andre deltagerne. Du har mulighet til å stille spørsmål underveis i kommentarfeltet. 

Du kan melde deg inn i Barnevaktenher, (299-399 kr pr år).  Som medlem får du slike webinarer fra Barnevakten gratis i tillegg til nyhetsbrev og magasin. Er du ikke medlem, koster webinaret 49 kroner. 

Kjøp opptak av webinarer