Webinar med Hedvig Montgomery – sosial utvikling i digital hverdag

(23. sept.) TEMA: Barnets sosiale utvikling og foreldres uro. Hvordan klarer vi oss i en ny digital hverdag? Husk påmelding.

23. september klokken 20.00: Psykolog Hedvig Montgomery og Barnevakten inviterer til en foreldrekveld som gir verdifull innsikt i hvordan man som forelder kan hjelpe barnet med det sosiale livet på nett, og samtidig håndtere egen uro. Webinaret varer en time, med tid til spørsmål og svar fra deltakerne.

Hedvig Montgomery er en av Norges mest anerkjente psykologer og er spesialist innen familie- og parterapi.  

Påmelding her 

Har du ikke anledning til å delta på direkten? Alle som har meldt seg på arrangementet, får tilsendt opptak av webinaret. Dette vil være tilgjengelig i tre dager.  

Innhold i webinaret: 

  • Barns sosiale utvikling – fra bare hjemme til bare venner. Eller kanskje bare ensomme? Hvordan hjelpe barn med sosialt liv i ulike faser – og hvordan forstå hva som skjer når så mye skjer på nett?  
  • Hvordan håndtere vår egen uro for at barna skal bli utsatt for noe galt eller at de ikke klare seg i en ny, mer digital hverdag?  

Foredraget tar for seg både barns normalutvikling og den nye, mer eksponerende hverdagen som barna nå lever i. 

Webinaret varer en times tid. 

Pris: 

  • Medlemmer i Barnevakten: Gratis 
  • Ikke-medlemmer: 49 kr

Påmeldingsinfo: 

Når du har meldt deg på, får du tilsendt e-post med din billett og informasjon om hvordan du logger deg på etter bestilling. Du får også en påminnelse på e-post dagen før webinaret. 

Vi møtes på Zoom. Du kan logge deg inn i nettleseren eller laste ned Zoom-appen som gir noe bedre opplevelse. Som deltager er du ikke synlig for de andre deltagerne. Du har mulighet til å stille spørsmål underveis i kommentarfeltet. 

Du kan melde deg inn i Barnevakten her, (299-399 kr pr år).  Som medlem får du slike webinarer fra Barnevakten gratis i tillegg til nyhetsbrev og magasin. Er du ikke medlem, koster webinaret 49 kroner.