WEBINAR: «Hjelp! Hvordan gjøre barnets digitale dings tryggere?»

Vi viser deg hvordan du gjør mobilen og nettbrettet til barna tryggere med smarte innstillinger. Webinaret varer en time. Påmelding.

Webinar for foreldre og andre interesserte

Barnevaktens foredragsholder Endre Natvik gir deg nyttig veiledning i hvordan du kan gjøre barnas mobiler eller nettbrett tryggere.

Har du planer om å kjøpe mobil eller nettbrett i julegaver? Alle påmeldte får webinaret i opptak helt til 15. januar. Da kan du sitte i ro og fred i romjulen og aktivere gode innstillinger med hjelp av Endre i Barnevakten.

Vi går gjennom innstillinger knyttet til:

  • Trygghet og beskyttelse
  • Tidsstyring
  • Innholdsbegrensning
  • Pengebruk
    …med mer

Du får med andre ord en skritt for skritt innføring i hvordan du kan legge til rette for å lære barna nettvett i tryggere rammer, samtidig som de får albuerom til å utforske den digitale verden.

Vi har et webinar for hvert operativsystem (Android og iOS), husk å melde deg på riktig webinar – se nedenfor.

Påmelding – velg kvelden med det operativsystemet du ønsker å vite mer om:

Webinaret varer en times tid. Som deltager kan du benytte chatten underveis til å stille spørsmål. 

Pris:
  • Medlemmer i Barnevakten: Gratis
  • Ikke-medlemmer: 49 kr

Endre Natvik er foredragsholder i Barnevakten.

Når du har meldt deg på, får du tilsendt en bekreftelse på e-post, og dagen før webinaret får du din billett på e-post med påloggingslenke.

Vi møtes på Zoom. Du kan logge deg inn i nettleseren eller laste ned Zoom-appen som gir noe bedre opplevelse. Som deltager er du ikke synlig for de andre deltagerne.

Dagen etter webinaret får alle deltagere tilsendt en lenke til opptaket, som vil være tilgjengelig i to døgn. 

Du kan melde deg inn i Barnevakten her, (299-399 kr pr år). Som medlem får du webinarer fra Barnevakten gratis i tillegg til nyhetsbrev og magasin. Er du ikke medlem, koster webinaret 49 kroner.