Webinar om tryggere innstillinger i Tiktok

OPPDATERT WEBINAR: Vi forteller hvordan du gjør Tiktok tryggere for barna med innstillinger og algoritmegrep. Webinaret varer en time. Påmelding.

Påmelding webinar om Tiktok

«Bør jeg si ja eller nei til Tiktok, og hvordan gjøre Tiktok tryggere for barn?»

Påmelding her.

På grunn av stor etterspørsel setter vi opp igjen et oppdatert webinar om Tiktok. Blant annet har Tiktok nettopp fått enda bedre foreldreinnstillinger som kan gjøre appen tryggere for barn («family pairing» er blitt oppdatert). Du får også kort informasjon om de nye konkurrentene Reels/Instagram og Spotlight/Snapchat. 

Webinar  for  foreldre, lærere og andre.

  • Fakta om Tiktok, og litt om konkurrentene.
  • Bør barn egentlig unngå Tiktok? 
  • Aldersgrensen.
  • Gode innstillinger som gjør appen tryggere (“family pairing” er blitt oppdatert).
  • Hvordan tøyle algoritmene.
  • Spørsmål og svar.

Påmelding

Webinaret varer en times tid.

Pris:

  • Medlemmer i Barnevakten: Gratis
  • Ikke-medlemmer: 49 kr

Kris Munthe er Barnevaktens rådgiver for apper og spill, han går gjennom foreldreinnstillingene i Tiktok trinn for trinn og gir deg også nyttig informasjon om aldersgrenser og annet du bør kjenne til om Tiktok.

Her er noen reaksjoner vi fikk etter forrige runde med Tiktok-webinar:

«Vil bare takke for et veldig nyttig og bra webinar i går, om Tiktok. Veldig informativt! Jeg likte også godt at det var så praktisk rettet; har nå fått installert ‘Family pairing’. «

«Helt supert webinar! Bra gjennomført og en nyttig gjennomgang. Takk!»

«Takk for flott seminar. Synes kursholder var flink. Tydelig og snakket om det som var viktig. Fakta, farer og positive egenskaper i TikTok. Besvarte det vi lurte på. Likte seminaret godt. Håper dere har flere slike seminarer.»

Når du har meldt deg på, får du tilsendt en bekreftelse på e-post, og dagen før webinaret får du din billett på e-post med påloggingslenke.

Vi møtes på Zoom. Du kan logge deg inn i nettleseren eller laste ned Zoom-appen som gir noe bedre opplevelse. Som deltager er du ikke synlig for de andre deltagerne. Du har mulighet til å stille spørsmål underveis i kommentarfeltet.

Du kan melde deg inn i Barnevakten her, (299-399 kr pr år). Som medlem får du slike webinarer fra Barnevakten gratis i tillegg til nyhetsbrev og magasin. Er du ikke medlem, koster webinaret 49 kroner.