Webinar: Stories og Spotlight – vet du hva barna dine gjør på Snapchat?

Webinar 4. mars: Vi forklarer alle mulighetene barna har i Snapchat, og viser hvordan du gjør Snapchat tryggere for barna med innstillinger i appen og algoritmegrep. Webinaret varer en time. Påmelding.

Påmelding webinar torsdag 4. mars kl 21-22: Meld deg på her

Snapchat er det mest brukte sosiale mediet blant barn. Ja, hele 80 prosent av barn og unge mellom 9 og 18 år er på Snapchat (Barn og Medier, 2020).

Derfor har vi satt opp et webinar for å gi foreldre oversikt om hva Snapchat er og hvilke dilemmaer som er knyttet til barns bruk av appen. I tillegg vil vi gå gjennom innstillingene steg for steg slik at du kan gjøre appen tryggere for barna.

Webinar med tips og råd om Snapchat for foreldre, lærere og andre.
  • Hva er Snapchat? Vi forklarer hva appen dreier seg om.
  • Bør jeg vente med å gi barnet mitt Snapchat?
  • Smarte innstillinger som gjør appen tryggere.
  • Hvordan tøyle algoritmene.
  • Problematisk innhold.
  • Spørsmål og svar.

Webinaret varer en times tid.

Påmelding: Torsdag 4. mars kl 21-22

Pris:

  • Medlemmer i Barnevakten: Gratis
  • Ikke-medlemmer: 49 kr

Dan Ruben Aakre er en av Barnevaktens erfarne foredragsholdere. Han vil ta for seg en rekke dilemmaer knyttet til barns bruk av Snapchat, og vil vise tryggere innstillinger trinn for trinn. Han vil også gi deg nyttig informasjon om aldersgrenser og annet du bør kjenne til om Snapchat.

Når du har meldt deg på, får du tilsendt e-post med din billett og informasjon om hvordan du logger deg på etter bestilling, samt dagen før arrangementet.

Vi møtes på Zoom. Du kan logge deg inn i nettleseren eller laste ned Zoom-appen som gir noe bedre opplevelse. Som deltager er du ikke synlig for de andre deltagerne. Du har mulighet til å stille spørsmål underveis i kommentarfeltet.

Du kan melde deg inn i Barnevakten her, (299-399 kr pr år).  Som medlem får du slike webinarer fra Barnevakten gratis i tillegg til nyhetsbrev og magasin. Er du ikke medlem, koster webinaret 49 kroner.