Alt foreldre bør vite om Zoomerang og Tiktok

WEBINAR 20. april: Vi viser hvordan du gjør Zoomerang og Tiktok tryggere for barna med foreldreinnstillinger i appen og algoritmegrep. Webinaret varer en time. Påmelding

Webinar i Zoom torsdag 20. april kl. 21 – 22.

Zoomerang og Tiktok har blitt superpopulære blant barn og unge. Vi forklarer hva disse appene dreier seg om, hva som er positivt og hva som kan være utfordrende. Vi viser også foreldreinnstillinger som kan gjøre appene tryggere for barn. Du får også kort informasjon om de nye Tiktok-konkurrentene Reels/Instagram, Shorts/Youtube og Spotlight/Snapchat.

Webinar for foreldre, lærere og andre.

  • Fakta om Zoomerang og Tiktok, og hva er forskjellen på dem
  • Hvordan forholde seg til aldersgrensen
  • Gode foreldreinnstillinger som gjør appene tryggere (“family pairing”) og andre nyttige innstillinger
  • Hvordan begrense kontakt med fremmede og skadelig innhold
  • Still spørsmål og få svar
Pris:

Passer ikke tidspunktet? Meld deg på likevel! Opptak av webinaret blir tilgjengelig for alle påmeldte i syv døgn etter arrangement.

Mangler påmeldingsskjema over – trykk her.

På webinaret møter du Kris Munthe som er rådgiver på apper og spill i Barnevakten. Han vil lede deg gjennom de viktigste innstillingene i appene, samt gi fakta og råd om hva du bør være obs på. Still spørsmål på det du lurer på.

Når du har meldt deg på, får du tilsendt e-post med din billett og informasjon om hvordan du logger deg på etter bestilling, samt dagen før arrangementet.
Vi møtes på Zoom.

Du kan logge deg inn i nettleseren eller laste ned Zoom-appen som gir noe bedre opplevelse. Som deltager er du ikke synlig for de andre deltagerne. Du har mulighet til å stille spørsmål underveis i kommentarfeltet.

Du kan melde deg inn i Barnevakten her, (299-399 kr pr år). Som medlem får du slike webinarer fra Barnevakten gratis i tillegg til nyhetsbrev og magasin. Webinaret er gratis for medlemmer i Barnevakten! Kr 59 for deg som ikke er medlem.


Tips og råd hver uke, pluss tilgang til webinarer: Ønsker du tips og nyheter om nettvett for barn tilsendt på e-post hver uke? Bli medlem av Barnevakten.

Lærere, her er undervisningsressurser om nettvett.