Alder (Spill - Pegi): 3 år

MXGP 2020

ANMELDELSE: Kjør som aldri før i det tøffeste terrenget. Her kan man tråkke fra seg på lekre motorsykler og bryne seg på gjørme og vill natur. Spillet anbefales fra seks år.

Totally Reliable Delivery Service

ANMELDELSE: Lever pakker til destinasjonen sin i dette kaotiske og helsprø partyspillet som kan spilles med opptil fire venner. Anbefales fra syv år.

Planet Zoo: Aquatic Pack

ANMELDELSE: Denne fantastiske dyrehagesimulatoren byr nå på "havet" som tematikk med fem nye, flotte dyr og flere spennende landskapselementer.

Pikmin 3 Deluxe

ANMELDELSE: Supersøtt og fargerikt strategispill er ganske så vanedannende. Spillet anbefales av Barnevakten fra syv år.

FIFA 21

ANMELDELSE: Årets FIFA byr på mye fotballglede, men bare små endringer fra fjorårets spill i serien.

Microsoft Flight Simulator

Anmeldelse: Ta til himmelen hvor som helst i verden med tidenes kuleste flysimulator. Her skal man manøvrere alt fra småfly til store, kommersielle passasjerfly.

Moving Out

Lek flyttebyrå med vennene dine i et helkaotisk miljø, og flytt alt fra høner til upraktiske møbler så raskt som overhode mulig.

Snowrunner

Har du det som kreves for å manøvrere digre lastebiler og andre kjøretøy gjennom vanskelig terreng? Barnevakten anbefaler dette spillet fra ni år.

Planet Zoo: South America Pack 

ANMELDELSE: Imponerende dyrehagesimulator byr på enda mer læring og glede med denne tilleggspakken. Gå løs på nye landskapselementer, og møt fem unike dyr fra det søramerikanske kontinentet.

Animal Crossing: New Horizons

ANMELDELSE: Reis til en øde øy, bygg et hjem, få venner og utforsk omgivelsene. Nintendo perfeksjonerer Animal Crossing-serien i deres siste utgave.

AO Tennis 2

Slå fra deg i et tennisspill som vil utfordre både reaksjonstid og presisjon. Her kan man også prøve seg i et nyutviklet karrieremodus.

Transport Fever 2

ANMELDELSE: Bygg et transportimperium som frakter passasjerer og gods trygt frem til sjøs, i lufta, på togskinner og ute på veibanen. Barnevakten anbefaler dette spillet fra tolv år.

Planet Zoo

ANMELDELSE: Dypt og engasjerende spill lærer barn om dyrefakta og stell av nydelige og spennende dyr.

GRID – BILSPILL

ANMELDELSE: Delta i adrenalinfylte billøp innen GT-racing, superbiler, formel 1 og muskelbunter. Grid byr på fantastiske kjøreopplevelser, nydelig grafikk og noen av de stiligste kjøretøyene som finnes.

FIFA 20

ANMELDELSE: Årets FIFA er lansert igjen og byr på finpuss av grafikk og spillmekanikk, samt et helt eget, spennende modus med gatefotball.

Tetris 99

Tetris slår til innen den enormt populære battle royale-sjangeren, her med et alternativ som er helt fritt for skyting og vold. 99 spillere kjemper mot hverandre for å holde puslespillet sitt gående så lenge så mulig.

Bus Simulator

Hopp oppi førersetet i en helautentisk buss, og opplev gledene og utfordringene med å være bussjåfør. Er du den rette til å frakte passasjerene tidsnok og trygt fra A til Å?

PES 2020

Et av årets fotballnyheter er på banen igjen. Pro Evolution Soccer kan denne gang skilte med finpussede teknikker, adaptiv spillerinteraksjon og nye ferdigheter, som alt i alt gir en god fotballopplevelse!

Etherborn

Spillanmeldelse: Etherborn er et nydelig artistisk spill som ønsker å gi deg utfordringer og ro på en og samme gang. Spillet har fått anbefalt aldersgrense 3 år fra PEGI.

Super Mario Maker 2

Ta kreativiteten til et nytt nivå med fantastiske Super Mario Maker 2! Her kan barna slippe fantasien løs og lage egne Mario-baner som de deretter kan spille på. Barnevakten anbefaler dette spillet fra seks år.

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Go-kart med Crash og vennene hans (og fiendene) er tilbake til konsoller med splitter ny grafikk og nye funksjoner. Kjør i ville hastigheter og konkurrer med venner og familie på samme spillkonsoll eller på nett. Barnevakten anbefaler dette spillet fra seks år (på grunn av vanskelighetsgrad).

Euro Truck Simulator 2

Hiv deg ut på veiene i Europa, nyt utsikten og frakt gods og varer samtidig som du bygger opp transportfirmaet ditt. Barnevakten anbefaler dette spillet fra ni år.

Planet Coaster

Bygg tidenes kuleste fornøyelsespark helt fra bunnen av og hold økonomien i pluss. Planet Coaster lar deg lage berg og dal-baner, attraksjoner og alt mulig annet som skal underholde gjestene. Barnevakten anbefaler dette spillet fra tolv år.

Two Point Hospital

Bygg og drift et sykehus. Ta hånd om sære ansatte og kurer all slags fantasisykdommer. Dette spillet anbefales av Barnevakten fra tolv år.

Pode

Vakkert, norsk eventyrspill fokuserer på enkel hjernetrim, vennskap og samarbeid. Passer ypperlig for barn og foreldre som ønsker å spille noe som kan fenge både store og små i husholdningen. Anbefales av Barnevakten fra tre år.

Yoshi’s Crafted World

Yoshi er tilbake i tidenes søteste plattformspill. Bli med på nye eventyr og en visuell og vakker stil som oppleves som helt unik. Dette spillet anbefales hjertelig av Barnevakten fra seks år.

Dirt Rally 2.0

Kjør på kjente rallybaner over hele verden og lær deg å mestre noen av de tøffeste veibanene som finnes. Aldersanbefaling fra PEGI er 3 år, men Barnevakten anbefaler dette spillet fra syv år på grunn av vanskelighestgrad.

Cities: Skylines med «Season Pass» (PlayStation®4 Edition)

Se drømmebyen din vokse til en imponerende størrelse og ivareta innbyggernes behov. Med tilleggspakker til spillet kan man blant annet bygge ut systemer for offentlig transport og håndtere naturkatastrofer. Barnevakten anbefaler spillet fra syv år.

New Super Mario Bros. U Deluxe

To nydelige Super Mario-spill leveres her i et fartsfylt, todimensjonalt eventyr. Fantastisk grafikk, hemmelige steder å oppdage og klassisk Mario-moro gjør at Barnevakten anbefaler dette spillet fra seks år.

Farming Simulator 19

Endelig kan man ha det "gøy på landet". Glem bylivet fjas og mas og flytt til gården for å bygge opp levedyktige og fruktbare avlinger. Med realisme og virkelighetstro maskiner og bedre grafikk i spillserien enn noen gang, er dette en artig måte å utforske bondelivet på. Anbefales fra seks år.

Super Mario Party

Dette er et av de spillene vi virkelig anbefaler for barn og til hele familien. Slå dere løs i en haug med morsomme og helsprø minispill og konkurrer om vinnerplassen. Anbefales fra fem år.

FIFA 19

FIFA handler om ren fotballglede og gjenspeiler sporten på et svært realistisk nivå. Med ekte spillernavn, ligaer fra hele verden og troverdige, dataanimerte utgaver av fotballspillere, gir dette et dypdykk i sportens kjerne.

Forza Horizon 4

Kjør gjennom nydelig engelsk natur i Horizon-eventen som strekker seg over alle årstider. Spillet passer fra treårsalderen og oppover.Train Sim World

Sett deg inn i førersetet og kjør toglinjer i USA, England og Tyskland. Dette spillet byr på en realistisk opplevelse av alt som må til for å drifte et ordentlig tog. Anbefales fra tolv år.

V-Rally 4

Den langtlevende spillserien med rallykjøring er endelig tilbake. Gå løs på tøffe naturomgivelser og sus i toppfart på tvers av jordens kontinenter. Anbefales fra syv år.

F1 2018

Forbered deg på å kjøre i verdens raskeste billøp, der F1 er blitt mer realistisk og adrenalinpakket enn noen gang. Anbefales for barn fra tre år.

TerraTech

Start i det små og bygg en krigsmaskin slik du selv ønsker, og utforsk en stor åpen verden. Passer fra syv år.

Overcooked 2

Det kaotiske og morsomme matlagingsspillet er tilbake og tilbyr ny moro for vennegjengen og hele familien. Anbefales på det varmeste fra seks år.

Go Vacation

Med et hav av aktiviteter og sportsgrener har Go Vacation timer med gjøremål å bryne seg på. Konseptet er genialt på papiret, men dessverre er ikke alle aktivitetene like gøyale i praksis. Spillet passer fra seks år.

Mario Tennis Aces

Dette er et lekent og fargerikt tennisspill som passer for hele familien. Spillet byr på lystbetont konkurranse med venner, der man også kan være i fysisk aktivitet med Joy-Con-kontrollene. Anbefales fra tre år.

TT Isle Of Man: Ride on the Edge

Nå rekordhastigheter på motorsykkelen i dette spillet som er basert på den årlige motorsykkelsamlingen TT Isle of Man. Spillet passer fra tre år og egner seg godt for motorsykkelfans, men for andre blir kanskje innholdet litt tynt.

Pure Farming 2018

Glem bylivet og flytt til gården for å bygge opp levedyktige og fruktbare avlinger. Med realisme og virkelighetstro maskiner, er dette en artig måte å utforske bondelivet på. Anbefales fra syv år.

Forza Motorsport 7

I Forza Motorsport 7 kan du frese rundt på en rekke baner og i mangfoldige moduser med et hundretalls av ulike biler. Spillet anbefales fra tre år, men kan være litt utfordrende for de yngste.