Bli medlem

Meld din skole eller barnehage inn i Barnevakten

Er du forelder? Bli medlem her fra 299 kroner.

Skole-/barnehagemedlem – bare 899 kr per kalenderår

Medlemsfordeler

500 kroner i rabatt på foredrag: Alle skoler og barnehager som er medlemmer i Barnevakten får 500 kroner i rabatt på alle bestillinger.

Læringsressurser: Tips om nye og kvalitetssikrede læringsressurser om nettvett til bruk i undervisning og i foreldresamarbeid.

Torsdagsposten: Alle som ønsker det i staben får ukentlig nyhetsbrev med nyheter, fagartikler, læringsressurser og anmeldelser av spill, filmer og apper.

Gratis webinarer: Ikke gå glipp av våre populære webinarer om nyttige sikkerhetsinnstillinger på alt fra Roblox, Tiktok, Zoomerang og Youtube, til webinarer om porno, politiets nettpatrulje, nettmobbing, innstillinger for mobil – og mye mer! Alle ansatte har gratis tilgang til alle webinarer, både live og opptak.

Veiledning/rådgivertjeneste: Dere har gratis tilgang til våre rådgivere med små og store spørsmål. Vi lytter til deres utfordringer og sender dere videre til andre fagfolk dersom dere trenger mer hjelp.

Magasinet Digital Barndom: To ganger i året får dere tilsendt Barnevaktens nettvettmagasin i posten.

Medlemskapet gjelder for alle lærere som er ansatt ved skolen, barnehagen eller lignende lokal institusjon. Pris kr. 899 per kalenderår.

Du og dine kollegaer får nyttige redskap til å styrke barnets- ungdommens- og egen digital dømmekraft.

Det fine med dette medlemskapet er at du alltid vil kunne være oppdatert når det kommer nye apper, spill og trender som elevene er opptatt av.

Samtidig gir vi tips til hvordan du kan reflektere over aktuelle digitale problemstillinger som enten dukker opp, eller som du ønsker å forebygge. Vi tipser om læringsressurser som du kan bruke i din undervisning, og vi gir tips til hvordan du kan samarbeide med hjemmet. Vi gir deg også inspirasjon til å lete fram filmer og spill som passer til barna, både pedagogisk og til underholdning.

Til ansvarlig ved barnehagen/skolen/institusjon: Fyll ut skjemaet på denne siden, så er dere i gang med å øke den digitale kompetansen blant dine lærere!

    Meld inn skole eller barnehage

    Fyll inn skjemaet under for å opprette medlemskap. Kr. 899 pr. år

    Kontaktperson:

    Barnevakten sender Torsdagsposten til alle pedagoger hos dere vi har e-postadresse til. Legg inn her (fullt navn og epost):

    *Jeg forstår at det blir samlet inn opplysninger ved å sende inn.