Alder (Spill - Pegi): 12 år

Northgard

I dette strategispillet skal man lede og bygge ut en bosetning med vikinger, og holde stand mot harde vintre, farlige dyr og fiendtlige folkeslag.

Dauntless

Nettbasert action-spill lar opptil fire personer samarbeide om å jakte på gigantiske monstre.

Dreams

Slipp kreativiteten løs og lag dine egne spill, musikkstykker eller visuelle verk. Eller utforsk et samfunn der mange andre deler innhold som de har skapt.

Mosaic

Spill formidlet i kunstnerisk form tar for seg isolasjon, fremmedgjøring, samfunnskritikk og opprør. Tema og formidlingsform sikter mot ungdom og voksne.

Warcraft III: Reforged

Populær og banebrytende klassiker vender tilbake i ny drakt. Warcraft III er blitt pusset opp og leverer dermed et fantasifullt strategispill atter en gang.

Dragon Ball Z: Kakarot

Fantasifullt, men tidvis forvirrende rollespill lar deg slåss med fiender i høyt og eksplosivt tempo.

Fire Emblem: Three Houses

I dette spillet tar du rollen som en professor og lærer elevene dine om kamp og lederskap. Du skal også hjelpe dem med både studier, problemer og oppdrag ute i felten. Anbefalt aldersgrense er 12 år (PEGI).

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

De kuleste og tøffeste superheltene samler seg her for å kjempe mot Thanos og undersåttene hans. PEGI har gitt dette actionfylte slåssespillet aldersanbefaling fra tolv år.

Anno 1800

Led samfunnet ditt til storhet i dette neste tillegget i strategispillserien Anno. Denne gangen er den industrielle revolusjonen som står for døren. Barnevakten anbefaler spillet fra tolv år.

Generation Zero

Fiendtlige roboter har tatt over landlige strøk i selveste nabolandet Sverige. I dette action-spillet tar man opp kampen mot disse maskinene alene, eller i samarbeidsmodus med venner. PEGI har gitt dette spillet aldersanbefaling tolv år.

Trials Rising

Vill og sprø motorsykkelkjøring er tilbake! Gjør hopp, ta stunts og balanser deg fra start til mål på best mulig tid. Aldersanbefaling fra PEGI er 12 år.

Jump Force

Spillet går ut på at de mest kjente karakterene fra Shonen Jump-universet har havnet i den ekte verdenen. Her kan du slåss sammen dem for å redde verden. Spillet har fått anbefalt aldersgrense 12 år fra PEGI.

Kingdom Hearts 3

"Kingdom Hearts III" er et samarbeid mellom selskapene Disney og Square Enix. I spillet skal du redde kjente disneyverdener fra mørket. Kingdom Hearts III har fått anbefalt aldergrense 12 år fra PEGI.

Realm Royale

Dette er et battle royale-spill med tegneseriegrafikk som minner om Fortnite i stil og utseende. Spillet inneholder i tillegg magiske elementer, ulike typer soldater man kan spille med og dyr som det går an å ri på. Aldersanbefaling fra PEGI er tolv år.

Ace Combat 7: Skies Unknown

Sett deg i pilotsetet på noen av de mektigste jagerflyene som finnes og utmanøvrer fienden i lufta og på bakken. PEGI har gitt dette spillet aldersanbefaling fra tolv år.

Super Smash Bros. Ultimate

Endelig på Switch-konsoll: 70 Nintendo-figurer fra ulike spill slåss mot hverandre. Delta i den største sammenslåing av kjente karakter fra ulike spill noen gang og vis hva du er god for med for eksempel Mario, Zelda, Pokemon, Metroid.

The World Ends with You – Final Remix

Du er blitt dratt inn i et farlig dødsspill hvor du må løse gåter og kjempe for å holde deg i live. The World Ends With You tilbyr en unik opplevelse og interessant fortelling. Spillet er anbefalt fra alderen 12 år.

Shenmue 1 & 2

Spillet går ut på at du skal finne din fars morder. For å skaffe deg hint, kan du snakke med alle du treffer.

The Crew 2

The Crew 2 er rett og slett et skikkelig gjennomført racingspill med lekre båter, biler og fly. Anbefales fra tolv år.

Street Fighter: 30th Anniversary Collection

30 år med Street Fighter er nå samlet på ett sted slik at du kan oppleve starten av slåssespill-sjangeren i Street Fighter, og deretter følge spillseriens utvikling frem til og med Street Fighter III: Third Strike. Passer fra tolv år.

Hyrule Warriors: Definitive Edition

Ta full kontroll over favorittkarakterene dine fra Zelda-universet i denne sammenslåingen av Nintendo og Warriors-sjangeren som nå er kommet til Nintendo Switch – større og bedre enn noen gang. Spillet anbefales fra tolv år.

Sea of Thieves

Reis seil og hev anker i dette sjørøverspillet, der oppgaven din er å utforske havet og jakte på skatter og berømmelse. Spillet passer fra tolv år.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom

I en verden plaget av krig og misnøye får du muligheten til å skape et nytt kongerike som skal skape fred. Dette er et flott spilleventyr som anbefales fra tolv år.

Adr1ft

Verdensrommet er vakkert, men også farlig i dette overlevelsesspillet som foregår langt over atmosfæren vår. Adr1ft blander vakre bilder og spillopplevelser med stadige katastrofer som truer både liv og lem. Spillet anbefales fra 12 år.

Age of Empires: Definitive Edition

20 år etter den opprinnelig utgivelsen kommer det klassiske strategispillet i ny drakt. Med forbedret grafikk, nytt musikkspor og tillegg av ferske fortellinger, har spillet fortsatt noe å by på. Anbefales fra tolv år.

Civilization VI: Rise and Fall

Den nye utvidelsespakken til den populære spillserien gir deg flere nasjoner å lede, nye måter å styre byer på, samt flere strategiske muligheter til storhet. Anbefales fra tolv år.

Civilization VI

Led nasjonen din til storhet og lær om ekte, historiske sivilisasjoner i samme slengen. Civilization er fortsatt et av de beste strategispillene for samfunnsutvikling som finnes. Anbefales fra tolv år.

Shadow of the Colossus (remake)

Nesten tretten år etter originalspillets utgivelse, er denne nyoppussede utgaven av Shadow of the Colossus imponerende. Opplev en sterk historie gjennom musikk, flotte omgivelser og kolossale monstre. Nå med oppdatert grafikk. Spillet anbefales fra tolv år.

Dragon Ball FighterZ

Den kjente tv-serien Dragon Ball er tilbake i et flott slåssespill som vil by på utallige intense og minneverdige kamper. Anbefales fra tolv år.

Max: The Curse of Brotherhood

Dra ut på eventyr i et sjarmerende og vakkert plattformspill som blander logiske hindringer med action, og relasjonen mellom en store- og lillebror. Anbefales fra tolv år.

Marvel vs Capcom: Infinite

Kjemp sammen med venner som dine favorittsuperhelter i det nyeste slåssespillet Marvel Vs Cacpcom: Infinite. Med flere spillmodus og et titalls karakter å velge mellom kan barn fra tolv år kose seg med dette spillet i lang tid fremover.

The Sims 4

Utforsk hele spekteret av det å være menneske i et digitalt format. Start en familie, søk karriereveien, eller bygg drømmehjemmet ditt – valget er ditt! Anbefales fra tolv år.

Fortnite

ANMELDELSE: Et populært spill som blander elementer av skytespill med mulighet til å samle ressurser og bygge baser. Passer fra tolv år, anbefales ikke for yngre barn.

Arms

Arms burde vinne prisen for det mest kreative boksespillet i historien. Dette er spillet underholder og gjør deg svett samtidig. Anbefales til knyttenever fra tolv år.

Ultra Street Fighter II: The Final Challengers

Slå og spark fra deg i denne klassiske serien som når har fått en solid overhaling for Nintendo Switch. Street Fighter er et lysere og mer fiksjonspreget alternativ til andre slåssespill. Anbefales fra tolv år.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Dette spillet er så vakkert og fullt av eventyr og magi, at opplevelsen tar pusten fra deg. Zelda er tilbake i ny drakt, og dette er nok et av de beste spillene i serien. Anbefales fra tolv år.

The Last Guardian

En nydelig verden, fantastisk musikk og et sterkt vennskap mellom en gutt og et massivt beist som blir hans følgesvenn. Anbefales for barn fra 12 år.

Steep

Hiv deg ut fra fjelltopper og opplev det ene adrenalinkicket etter det andre. Dette er kanskje tidenes beste og mest ambisiøse vintersportspill noen gang. Anbefales for barn fra tolv år.

Goat Simulator – The Bundle

Hvem kunne tro at livet som geit var så underholdende? Bli med på meningsløs moro i en åpen verden som nå blir din egen digitale lekeplass. Anbefales for barn fra tolv år.

The King of Fighters XIV

Gjør deg klar til å møte noen av de tøffeste og dyktigste kamputøverne du kan tenke deg. Dette spillet byr på et omfattende karaktergalleri og timevis med moro. Anbefales for barn fra tolv år.

Virginia

Dette spillet er fullt av mystikk og spenning. Bli med på en FBI-agents eventyr for å løse en sak der ting virkelig tar av. Kan spilles av barn fra tolv år.

Worms W.M.D

Worms er bedre enn noen gang, og byr på taktisk action mellom krigsherjende småkryp. Passer perfekt for flere spillere i samme sofa. Anbefales for barn fra tolv år.

Monster Hunter Generations

Bli med og utforsk en levende fantasiverden samtidig som du bekjemper storslåtte monstre. Anbefales for barn fra tolv år.

Ghostbusters

Enkel og noe monoton underholdning som er best å spille sammen med venner. Kan være kjedelig å spille alene. Egner seg for barn fra tolv år.