PEGI Klassifisering: Online spill

Totally Reliable Delivery Service

ANMELDELSE: Lever pakker til destinasjonen sin i dette kaotiske og helsprø partyspillet som kan spilles med opptil fire venner. Anbefales fra syv år.

FIFA 21

ANMELDELSE: Årets FIFA byr på mye fotballglede, men bare små endringer fra fjorårets spill i serien.

Call of Duty: Black Ops 4

Den populære skytespillserien Call of Duty er tilbake med større fokus på flerspiller på nett, nytt zombiemodus og en egen utgave av Battle Royale. Realisme og hyppige innslag av vold gjør at spillet har fått aldersanbefaling fra 18 år.

F1 2018

Forbered deg på å kjøre i verdens raskeste billøp, der F1 er blitt mer realistisk og adrenalinpakket enn noen gang. Anbefales for barn fra tre år.

Civilization VI: Rise and Fall

Den nye utvidelsespakken til den populære spillserien gir deg flere nasjoner å lede, nye måter å styre byer på, samt flere strategiske muligheter til storhet. Anbefales fra tolv år.

Civilization VI

Led nasjonen din til storhet og lær om ekte, historiske sivilisasjoner i samme slengen. Civilization er fortsatt et av de beste strategispillene for samfunnsutvikling som finnes. Anbefales fra tolv år.

Just Dance 2017

Å tre ut på dansegulvet har aldri vært så morsomt. Just Dance fokuserer på lek og sosialt samspill. Vær imidlertid klar over at det er noe kjøpepress i spillet. Anbefales fra tre år.

Farming Simulator 17

Å drive jordbruk har aldri vært så gøy eller så komplekst til samme tid. Farming Simulator 17 lar deg styre den spennende prosessen fra dyrking til transport og salg av innhøstingen. Anbefales for barn fra tre år.

PES 2017 – Pro Evolution Soccer

PES leverer skikkelig fotballglede både på og utenfor banen. Spillet flyter godt, har en suveren gameplay og flott grafikk. Anbefales til fotballgale barn fra tre år.

Trackmania Turbo

Dette er et helt vanvittig bilspill som minner om ren berg- og dalbanekjøring. Underholdende, men noe monotont i lengden. Anbefales for barn fra tre år.

Destiny: The Taken King

Dette er et skytespill med flott grafikk og adrenalinpakkede kampsekvenser. Spillet har en rik historie i et univers verdt å utforske.

Just Dance 2016

Just Dance er et aktivt og fysisk spill. Her oppfordres det til å være sosial via musikk, dans og rytme. Anbefales varmt fra ti år.

Journey Collector’s Edition

En reise i ørkenen og gamle ruiner – et mesterverk er oppusset til PlayStation 4. I denne samleutgaven følger også to relativt greie spill fra samme utvikler med. Merk: Eksklusivt til PlayStation.

Disney Infinity 3.0

Bygg dine egne byer, utforsk eventyrverdener og løs oppdrag i Disneys univers. Dette er et supert familiespill.

PES 2016

Et fantastisk fotballspill som er virkelighetstro og med flott grafikk. Her tilbys timevis med moro for både store og små, og vi kan ikke annet enn anbefale dette spillet.

FIFA 16

FIFA er bedre enn noensinne, men også litt vanskeligere.

Until Dawn

Dette er et spill som inneholder skumle scener, ekstrem vold og dilemmaer for en moden bruker. Fengende og vellaget for voksne, men egner seg overhodet ikke for barn.

Project Cars

Et suverent spill som minner om realistisk bilkjøring fra virkeligheten. Innhold er egnet for alle aldre, men vanskelighetsgraden gjør at dette passer best for litt eldre barn.

The Crew

Et ambisiøst bilspill fra Ubisoft som faller ganske flatt til forventingene. Spillet er ok for aldersgruppen 12+.

Battlefield: Hardline

Etter en lang rekke Battlefield-spill tar spillserien et sidesprang og prøver seg som politi og røver. Det blir et helt greit resultat. Spillet inneholder mye vold og problematisk tematikk, og er overhodet ikke egnet for barn og ungdom under 18 år.

Civilization: Beyond Earth

Utvikleren Firaxis Games prøver på noe nytt med denne nye utgaven av strategispillet Civilization, men med samme kjernetrekk. Resultatet ble nok ikke helt som de håpte.

SingStar Ultimate Party

Sony har lang tradisjon med gode karaoke-spill. Denne utgivelsen oppleves som et svakt ledd i kjeden av mange gode Singstar-utgivelser.

Super Smash Bros.

Utfordre vennene dine til duell! Velg hver deres Nintendo-figur og ”smash” i vei i denne forrykende slåsskamp-turneringen.

Little Big Planet 3

Little Big Planet 3 er et kreativt og underholdende spill som byr på mye spillmoro. Nye power-ups, flere lag og nye venner høyner opplevelsen, og skapermodusen der man kan lage egne baner er utmerket. Vi savner likevel noe mer nyskaping.

Call of Duty: Advanced Warfare

Årets Call of Duty-spill setter handlingen noen tiår frem i tid, og viser seg bra nok til å holde oppe seriens standard. Som følge av et intenst tempo og hyppig vold er spillet ikke egnet for barn og unge under 18 år.

DriveClub

DriveClub er et realistisk racingspill som byr på en bunnsolid kjørefølelse med vakker grafikk, men mangler det lille ekstra for å nå helt opp. Målgruppen er ungdom og voksne.

FIFA 15

FIFA 15 er det beste fotballspillet på hjemmebanen!

Tomodachi Life

Bygg opp et øysamfunn og skap din egen sosiale verden i "Tomodachi Life". Spillet er underholdende for ungdom, men mangler litt på innholdssiden for å holde interessen oppe over tid.