Resultater fra byggekonkurransen i Minecraft

I uke 42 (16. - 22. oktober 2023) arrangerte Barnevakten en byggekonkurranse i Minecraft. Her ser du vinnerbidragene fra de som deltok.

Aller først vil vi takke for alle som har bidratt inne på Barnevaktens byggekonkurranse i Minecraft. Det var litt under 100 som logget seg på Minecraft-serveren i uke 42, og som bygget på sine tomter.

Her var det mye fantasi og kreativitet i sving. Og vi takker for alle som ble med.

Dette er allikevel en konkurranse, og selv om alle som har bidratt skulle ha fortjent premier for sin innsats, har vi etter en grundig vurdering valgt ut tre bidrag til slutt. Vi vil allikevel legge vekt på at vi har satt stor glede av å besøke hvert eneste bygg og anerkjenner derfor all innsats som ligger bak.

Så stor takk for det.

Her er de som vant til slutt. Alle disse har fått tilsendt premier som er på vei med posten nå. Og bli gjerne med til neste årets Spilluka også.

Vinnerbidrag

Mikael på 11 år har laget et flott lokomotiv. Her med bru og skinner.

Sander på 11 år har laget en middelalderlandsby. Her er det et slott og fine hus som ligger i omkrets av hovedbygget. Dette i tillegg til fontener og noe grønnsaksdyrking.

Ingeborg på 10 år har laget en liten landsby med kirskebærtrær, en bymur og noen flotte tårn.

Foto: Shutterstock/ESB Professional


Tips og råd hver uke, pluss tilgang til webinarer: Ønsker du tips og nyheter om nettvett for barn tilsendt på e-post hver uke? Bli medlem av Barnevakten.

Lærere, her er undervisningsressurser om nettvett.