Foto: Shutterstock.com

Totally Reliable Delivery Service

ANMELDELSE: Lever pakker til destinasjonen sin i dette kaotiske og helsprø partyspillet som kan spilles med opptil fire venner. Anbefales fra syv år.

Publisert

Zoomerang – Music Video Editor

ANMELDELSE: Denne appen byr på kreative muligheter for videoproduksjon, men krever betaling for de "beste" videoeffektene, og grenser til å ligne på sosiale medier.

Publisert

Expeditions

ANMELDELSE Superkul app gir barna muligheten til å dra på digitale ekskursjoner ved bruk av AR og VR-teknologi. Se menneskeskjelettet plassert på stuegulvet, besøk et museum eller utforsk anatomien til en humle, og mye mer.

Publisert

Film

Bien Maja og det gylne egget

ANMELDELSE: Bestevennene Maja og Willy drar ut på et spennende eventyr for å få en søt maurprinsesse-baby trygt frem til tuen hun skal bli dronning i. Dette er en morsom og fin film for de yngste.

Publisert

Wonder Woman 1984

ANMELDELSE: Spennende og engasjerende superheltfilm der Wonder Woman må redde verden fra kaos og ødeleggelse i fargerike 1984. Anbefales for superheltfans fra tolv år.

Publisert

H for Happy

ANMELDELSE: Ikke gå glipp av denne morsomme og originale komedien som med stor sjarme og humor tar opp noen ganske vanskelige tema. Anbefales varmt fra ni år.

Publisert

Spill

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

ANMELDELSE: Nyoppusset Mario-klassiker byr på fantastisk grafikk, samarbeid og spillmagi for hele familien - samt underholdning for barn som ønsker å spille på samme skjerm med vennene sine.

Publisert

Fortnite

ANMELDELSE: Opptil hundre spillere kjemper mot hverandre til en person eller ett lag står igjen som vinner. Men Fortnite byr også på en spillpakke som er så veldig mye mer enn bare det.

Publisert

PHOGS!

ANMELDELSE: Vakkert, drømmende og søtt - er bare noen av adjektivene som beskriver dette flotte samarbeidsspillet. Passer perfekt for barn og foreldre som vil spille sammen, eller barn som vil spille med venner.

Publisert

App & Program

MooMoo.io

ANMELDELSE: Todimensjonalt overlevelsesspill krever basebygging og bruk av våpen i kamp mot andre spillere.

Publisert

Wormie Ordsø‪k

ANMELDELSE: Denne appen byr på ordsøk med både engelske og norske ord. Fin mulighet for barn å øve på ord. Gratis nedlasting, men krever kjøp for tilgang til ytterligere ordpakker.

Publisert

Maskinvare

PowerA Fusion Pro: kablet håndkontroller til Xbox og PC

ANMELDELSE: Den offisielt, Microsoft-lisensierte håndkontrollen fra PowerA sitter godt i hånden og byr på egne tilpasninger som ekstra knapper og funksjoner bak, samt joysticker som lett kan byttes ut. Anbefales for barn fra tolv år.

Publisert

HyperX Cloud II Wireless

ANMELDELSE: Super-komfort, fantastisk lyd og lang batteritid. HyperX Cloud II Wireless er et suverent gaming-tilbehør med kvalitet i alle ledd. Anbefales for barn fra tolv år.

Publisert

LS15P: Trådløse hodetelefoner

ANMELDELSE: Gaming-hodetelefoner fra Lucidsound byr på trådløs tilkobling, superb mikrofon, og fungerer både sammen med PS5 og PS4, i tillegg til PC.

Publisert