Foto: Shutterstock.com

Nimona

ANMELDELSE: En flott og underholdende film som kombinerer spennende handling med en fin animasjonsstil, mye humor og karakterer man blir glad i.

Publisert

The Crew Motorfest

ANMELDELSE: Fargerik fest, lekre biler, høyt tempo og topp konkurranse kjennetegner Ubisoft sitt nyeste racingspill.

Publisert

Skolen med de magiske dyrene

ANMELDELSE: Dette er verken et tematisk eller filmteknisk mesterverk, men det er likevel en fin film om samhold og vennskap.

Publisert

Disney Illusion Island

ANMELDELSE: Sjarmerende plattformspill for alle aldre. Med mulighet for å spille flere på en og samme skjerm, kan hele familien hygge seg med dette spillet.

Publisert

Film

Nimona

ANMELDELSE: En flott og underholdende film som kombinerer spennende handling med en fin animasjonsstil, mye humor og karakterer man blir glad i.

Publisert

Mord i Venezia

ANMELDELSE: Når skrekkelementer blir viktigere enn karakterer blir det tydelig hvorfor Poirot aldri har handlet om skrekk.

Publisert

On the Basis of Sex

ANMELDELSE: En fin og viktig film om kampen mot kjønnsdiskriminering, basert på livet og karrieren til Ruth Bader Ginsberg. Filmen er tillatt for alle, men anbefales til litt eldre barn, ungdom og voksne.

Publisert

Spill

EA SPORTS FC 24

ANMELDELSE: Verdens beste fotballspill får nytt navn og kun små, merkbare justeringer fra forrige spill i serien. Samtidig fortsetter mikrotransaksjoner i Ultimate Team som før.

Publisert

Construction Simulator

ANMELDELSE: Dette er spillet som for mange lar barndomsdrømmen gå i oppfyllelse. Her kan man kjøre gravemaskiner, bulldosere og heisekraner. I tillegg kan man drifte sitt eget firma og påta seg stadig nye oppdrag og gjøremål.

Publisert

App & Program

Spond – et alternativ til klassechat?

ANMELDELSE: Mest kjent for å organisere fritidsaktiviteter, kan Spond-appen også være et alternativ til foreldreadministrert klassechat. Her kan foreldre opprette en gruppe som barna kan bruke for å kommunisere med hverandre.

Publisert

Snapchat

ANMELDELSE: Snapchat er en app for å kommunisere med venner og i grupper med bilder, tekst og video som «fordufter» etter visning. I tillegg kan man se videoer og innhold fra brukere over hele verden. Les om gode råd og nyttige innstillinger i appen.

Publisert

Maskinvare

Nokia G42 5G

ANMELDELSE: Nokia G42 5G byr på mye telefon for pengene. Her kan man spille mobilspill, nyte film og surfe på nett uten problemer. Samtidig er ikke enheten særlig motstandsdyktig mot vær og vind, og kamerakvaliteten er bare middels.

Publisert

Logitech: Yeti GX

ANMELDELSE: Fantastisk mikrofon byr på klart og tydelig lydopptak, demper støy, ser lekker ut og er enkel å komme i gang med.

Publisert

Logitech: Yeti Orb

ANMELDELSE: Fantastisk, kompakt mikrofon byr på svært god lydkvalitet og brukervennlighet. Denne enheten sikter mot streaming og annen form for stemmeopptak.

Publisert