Foto: Shutterstock.com

Totally Reliable Delivery Service

ANMELDELSE: Lever pakker til destinasjonen sin i dette kaotiske og helsprø partyspillet som kan spilles med opptil fire venner. Anbefales fra syv år.

Publisert

Zoomerang – Music Video Editor

ANMELDELSE: Denne appen byr på kreative muligheter for videoproduksjon, men krever betaling for de "beste" videoeffektene, og grenser til å ligne på sosiale medier.

Publisert

Expeditions

ANMELDELSE Superkul app gir barna muligheten til å dra på digitale ekskursjoner ved bruk av AR og VR-teknologi. Se menneskeskjelettet plassert på stuegulvet, besøk et museum eller utforsk anatomien til en humle, og mye mer.

Publisert

Film

Bien Maja og det gylne egget

ANMELDELSE: Bestevennene Maja og Willy drar ut på et spennende eventyr for å få en søt maurprinsesse-baby trygt frem til tuen hun skal bli dronning i. Dette er en morsom og fin film for de yngste.

Publisert

Wonder Woman 1984

ANMELDELSE: Spennende og engasjerende superheltfilm der Wonder Woman må redde verden fra kaos og ødeleggelse i fargerike 1984. Anbefales for superheltfans fra tolv år.

Publisert

H for Happy

ANMELDELSE: Ikke gå glipp av denne morsomme og originale komedien som med stor sjarme og humor tar opp noen ganske vanskelige tema. Anbefales varmt fra ni år.

Publisert

Spill

Mattespillet Numetry

ANMELDELSE: Interaktivt og spennende mattespill lar barn få bryne seg på regneoppgaver, problemløsing og varierte spillaktiviteter. Men uten tilpasningsmuligheter og adaptive oppgaveløyper kan spillet oppleves som vanskelig for noen barn. Samtidig, må det påpekes at spillet er i beta-versjon og fortsatt utvikling. Spillutviklerne arbeider med å gjøre spillet adaptivt og tilpasset barn med ulike ferdighetsnivå.

Publisert

It takes Two

ANMELDELSE: It takes Two byr på varierte oppgaver for to spillere og et nydelig eventyr om vennskap, kjærlighet og forsoning. Samtidig er det noe tematikk som ikke egner seg for yngre barn.

Publisert

Evil Genius 2: World Domination

ANMELDELSE: I dette spillet skal man bygge en skurkebase, trene opp fotsoldater og organisere oppdrag for å ta over verden.

Publisert

App & Program

DNT Kul Tur

ANMELDELSE: Denne barnevennlige turappen registrerer aktivitet og gir inspirasjon og tips til morsomme aktiviteter ute. Få hele familien med ut på tur!

Publisert

Wittario

ANMELDELSE: Norskutviklet, Pokémon GO-inspirert app får skoleelever ut og i aktivitet. Konseptet har potensial til å gjøre skolehverdagen enda mer engasjerende!

Publisert

Maskinvare

Oculus Quest 2

ANMELDELSE: Oculus Quest 2 byr på stor innlevelse, et brukervennlig uttrykk og fantastisk, virtuell virkelighet. Oculus krever samtidig bruk av Facebook-konto for å logge inn, og spillutstyret har 13-årsgrense fra utvikleren.

Publisert

Microsoft Xbox trådløst gaming-headsett

ANMELDELSE: Microsoft har lansert et eget gaming-headsett som er superenkelt å koble opp til Xbox Series S/X og Windows-PC. I tillegg byr gamingutstyret på en overkommelig prislapp og nokså god spill, musikk- og filmlyd.

Publisert

ARCTIS 9 WIRELESS: trådløst gaming-headsett

ANMELDELSE: Steelseries byr på et gaming-headsett med noen helt unike funksjoner. Her snakker vi om fantastisk lyd, uttrekkbar mikrofon og bluetooth-tilkobling for blant annet mobiltelefoner.

Publisert