Foto: Shutterstock.com

Aladdin

Vellaget modernisering av den klassiske fortellingen byr på mye humor, en spennende handling og et flott budskap for barn og unge.

Publisert

Rutete Ninja

Dansk animasjonsfilm med superdrøy og grov humor, men også et overraskende godt budskap. Aldersgrensen er tolv år på grunn av svært mye innhold som kan virke forstyrrende på barn.

Publisert

UglyDolls

Musikalsk animasjonsfilm med et fint budskap om selvbilde.

Publisert

Construction Simulator 3

Start ditt eget byggefirma. Kjør så over femti kjøretøy og bygg alt fra veier til hus mens du lever deg inn i simulatorsjangeren. Dette spillet anbefales fra tolv år.

Publisert

Filmtips

Drømmeparken

Passe underholdende animasjonsfilm med et alvorlig tema passer fint for barn fra seks år.

Publisert

Dumbo

Den sjarmerende elefanten Dumbo er tilbake i en vellaget og spennende film med interessant tematikk, men det blir ikke helt toppkarakter.

Publisert

Ressurser

Har du angrerett på kjøp av apper og spill?

Har du kjøpt feil dataspill til barnet ditt, lastet ned en app som du angrer på eller er reklameteksten til dataspillet totalt på villspor fra virkeligheten? Les om dine rettigheter her.

Publisert

Hvordan sette opp nettbrett og mobiler for barn

Gi barna en god opplevelse med nettbrett og smarttelefoner. Foreldre kan aktivere trygge innstillinger som gjør det vanskeligere å bruke bankkortet eller se porno.

Publisert

Hvordan samtale med barn om nett og spill

SAMTALEOPPLEGG FOR VOKSNE OG BARN: Gi barna større motstandsdyktighet mot ytre press, mobbing og problemspilling. Se først filmen og last så ned tilhørende samtalespørsmål. Passer for foreldre, lærere FAU og andre.

Publisert

Relaterte artikler

Månedens strømmetips: April

Barnevakten gir deg tips til et knippe flotte filmer for barn, unge og hele familien, tilgjengelig på de største strømmetjenestene i Norge.

Publisert