Foto: Shutterstock.com

Euclidean Lands

Vær en ninja og bekjemp dine fiender gjennom spennende baner. Anbefales fra ni år.

Publisert

Pigment

Last ned din egen fargebok til mobil eller brett. Her er det over 350 gratis bilder med mange ulike motiver. Passer fra åtte år.

Publisert

Leo’s Fortune

I dette underholdende plattformspillet hopper og løper du gjennom baner for å hjelpe Leo med å finne sin frastjålede formue. Anbefales fra syv år.

Publisert

Daddy Long Legs

Daddy Long Legs er et engasjerende spill som går ut på å få kontroll over frontfigurens klumsete og lange ben. Spillet passer barn fra skolealder, men det er litt vanskeligere enn man skulle tro.

Publisert

Filmtips

Eventyr i Arktis

Dette er en strålende tegnefilm om den tøffe jenten Sasha, som legger ut på ekspedisjon mot Nordpolen for å redde bestefaren og familiens ære. Anbefales varmt fra seks år.

Publisert

Lego Batman-filmen

Det blir heseblesende action og mye sarkasme når Batman i legoversjon må redde Gotham fra en myriade av superslemminger. Filmen kan trygt ses av barn fra seksårsalderen, men vi tror den passer best for barn fra ni år.

Publisert

Vaiana

Flott underholdning og et godt budskap om identitet gjør dette til et ypperlig filmvalg for hele familien.

Publisert

Ressurser

Barnas nettbruk – vanskelig å henge med?

Har du barn eller jobber med barn som er mellom sju og tolv år gamle? I denne veilederen får du nyttige råd for hvordan dere skaper gode vaner på nett sammen.

Publisert

NRK Skole

NRK Skole byr på et attraktivt og brukervennlig lyd- og videobibliotek. På nettsidene finner du lærerike klipp, fordelt etter tema og mål i skolens læreplan.

Publisert

Enki

I spillet Enki reiser barna mellom fiksjonelle planeter og lærer fra fagområdene engelsk, matematikk og naturfag. Vi har sett spillet i aksjon, både til hjemmebruk og i klasserommet.

Publisert

Relaterte artikler

Månedens strømmetips: Februar

Barnevakten gir deg tips til et knippe flotte filmer for barn, unge og hele familien, tilgjengelig på de største strømmetjenestene i Norge.

Publisert