Foto: Shutterstock.com

Familien Mitchell mot maskinene

ANMELDELSE: Den sære familien Mitchell er menneskehetens siste håp når en mobiltelefon erobrer verden. Dette er en svært underholdende animasjonsfilm som passer perfekt til en filmkveld for hele familien, og den byr på en endeløs rekke med latter- og tankevekkende poenger om skjermbruk.

Publisert

Knockout City

ANMELDELSE: Kanonball-spill byr på hektiske kamper, lagarbeid, kjapp reaksjonsevne og mye moro!

Publisert

Poparazzi

ANMELDELSE: Poparazzi er et sosialt medium med en ny vri. Det er dine venner som publiserer bilder på profilen din. Vær obs på det å ivareta eget personvern samt lover og regler for bildedeling.

Publisert

Ratchet and Clank: Rift Apart

ANMELDELSE: Hopp mellom dimensjoner, kjemp mot en ond robotkeiser og hjelp Ratchet og Clank i dette fantastiske eventyrspillet.

Publisert

Film

Den magiske portalen

ANMELDELSE: Det er ikke mye magi i «Den magiske portalen».

Publisert

Tom & Jerry

ANMELDELSE: Det blir selvsagt kaos når Tom og Jerry fyker i tottene på hverandre, men selv om det skjer mye sprøtt er historien ganske daff.

Publisert

Cruella

ANMELDELSE: Forfriskende slem og «punket» historie om den unge Cruella Devil. Disney kommer her med en opprørsk og dramatisk film som kan gi eldre barn og unge en spennende filmopplevelse. Vi gir en generell anbefaling fra ni år, men merk at noen ni- og tiåringer kan oppleve filmen som i overkant dramatisk.

Publisert

Spill

Raji: An Ancient Epic

ANMELDELSE: Vakkert eventyrspill byr på en sterk heltinne, logiske hindringer, indisk kultur og hinduismens gudetro som bakteppe for handlingen.

Publisert

FAR: Lone Sails

ANMELDELSE: Dataspill i kunstform byr på en helt unik opplevelse. Her skal man oppdage en forlatt og ensom verden mens man reiser i et selvkjørende fartøy.

Publisert

Mørkredd

ANMELDELSE: Norskutviklet spill byr på mystikk og smarte, logiske hindringer som to kan samarbeide for å løse.

Publisert

App & Program

Mission to Mars AR

ANMELDELSE: Reis til Mars uten å måtte forlate hjemmets fire vegger. Se en rakett ta av fra egen hage, styr en rover på stuegulvet eller forsøk å lande trygt på planetens overflate.

Publisert

Catchy Words AR

ANMELDELSE: Lek og stav ord ved hjelp av mobilkameraet. AR-teknologi gjør dette til en skikkelig stilig app for barn!

Publisert

Maskinvare

Oculus Quest 2

ANMELDELSE: Oculus Quest 2 byr på stor innlevelse, et brukervennlig uttrykk og fantastisk, virtuell virkelighet. Oculus krever samtidig bruk av Facebook-konto for å logge inn, og spillutstyret har 13-årsgrense fra utvikleren.

Publisert

Microsoft Xbox trådløst gaming-headsett

ANMELDELSE: Microsoft har lansert et eget gaming-headsett som er superenkelt å koble opp til Xbox Series S/X og Windows-PC. I tillegg byr gamingutstyret på en overkommelig prislapp og nokså god spill, musikk- og filmlyd.

Publisert

ARCTIS 9 WIRELESS: trådløst gaming-headsett

ANMELDELSE: Steelseries byr på et gaming-headsett med noen helt unike funksjoner. Her snakker vi om fantastisk lyd, uttrekkbar mikrofon og bluetooth-tilkobling for blant annet mobiltelefoner.

Publisert