Foto: Shutterstock.com

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

ANMELDELSE: Sosialt sportsspill gir glede for store og små på samme skjerm. Her kan man delta i over 30 sportsgrener med utøvere fra Mario og Sonic-spillene.

Publisert

Film

Knives Out – kriminelt morsom

ANMELDELSE: Denne hyllesten til Agatha Christie blander klassisk krim og moderne spenning i et underholdende mordmysterium.

Publisert

Ford v Ferrari – rått bildrama

ANMELDELSE: Gripende drama om utviklingen av Fords revolusjonerende racerbil har strålende bilscener og flott mellommenneskelig tematikk.

Publisert

Spill

Transport Fever 2

Bygg et transportimperium som frakter passasjerer og gods trygt frem til sjøs, i lufta, på togskinner og ute på veibanen. Barnevakten anbefaler dette spillet fra tolv år.

Publisert

Sniper: Ghost Warrior Contracts

I spillet er man profesjonell snikmorder som skal overvinne fienden ved hjelp av taktikk og geværsiktet. Scenene inneholder tydelig blodsprut og gørr.

Publisert

Lost Ember

ANMELDELSE: Spill som kunstform. Opplev nydelig musikk, en fargerik verden og en historie om en sjel og en ulv som forsøker å finne veien "hjem".

Publisert

App & Program

SimpleRockets 2

ANMELDELSE: Bygg et flygedyktig romskip (eller bom på oppgaven totalt) og naviger fartøyet ditt ut i verdensrommet. Dette spillet utforsker både fysikkens lover og begrensninger, samt romfart.

Publisert

Maskinvare

Jabra Elite 75t

Strøm musikk, lyd og telefonsamtaler gjennom det som må være noen av de beste trådløse øreproppene på markedet. Anbefales av Barnevakten for barn og unge fra tolv år.

Publisert

Creative Outlier Gold

Imponerende ørepropper byr på god lyd og lang batteritid. Her kan barna lytte til musikk der de er uten å bekymre seg for irriterende kabelrot. Anbefales fra tolv år.

Publisert

XPLORA 4 klokke – barnets første mobiltelefon?

ANMELDELSE: Xploras smartklokke gjør det enkelt for barn og foreldre å holde kontakt. Enheten er fri for tilgang til YouTube, spill-apper og sosiale medier, og byr på nyttige innstillinger for foreldrekontroll.

Publisert