Foto: Shutterstock.com

A Way Out

Fokus på samarbeid, action og glitrende historiefortelling gjør at A Way Out er et unikt kvalitetsspill for voksne. Her kan to spille samtidig på delt skjerm og samarbeide i en klassisk rømning fra fengselet. Passer fra 18 år.

Publisert

Pacific Rim: Uprising

Heftig action og gode karakterer gjør dette til god underholdning for ungdom.

Publisert

Kirby Star Allies

Den runde, rosa helten er tilbake igjen, og nå med opptil tre venner på lag. Reis gjennom et magisk landskap og samarbeid som aldri før. Spillet anbefales fra syv år.

Publisert

Operasjon Mørkemann

Detektivbyrå nr. 2 må løse et spennende mysterium i en vellaget film som passer fint for barn fra ni år.

Publisert

Filmtips

Coco

Strålende animasjonsfilm som anbefales på det varmeste for alle fra seks år. Coco byr på en hjertevarmende og morsom historie med en rørende budskap om familiens verdi.

Publisert

Det elleville nøttekuppet 2

I denne sprø animasjonsfilmen må ekornet Egon og vennene hans stoppe byens griske borgermester fra å rive den flotte parken deres. Dermed er det duket for et nytt nøttekupp som byr på flott underholdning for hele familien.

Publisert

The Greatest Showman

Gjør deg klar til en feiende flott musikal som gir en frisk tolkning av livet til den amerikanske showmannen P. T. Barnum og hans sirkus med menneskelige «kuriositeter». Anbefales for barn fra seks år, og ikke minst for ungdom og voksne.

Publisert

Ressurser

Dette må du vite om aldersgrenser

Film, tv, spill, apper og sosiale medier. De fleste medieprodukter og tjenester har aldersanbefalinger eller aldersgrenser som alle bør ha et bevisst forhold til. Men det er ikke alltid like lett å orientere seg. Her får du en oversikt, samt lenker til nyttige ressurser.

Publisert

Tegnefilmer på NRK Super skal øke barns kunnskap om seksuelle overgrep

6. til 8. november hadde NRK Super temadager om «seksuelle overgrep». Her ble det også lansert en rekke animasjonsfilmer om temaet. Gjennom disse vil barn i hele Norge kunne få kunnskap om kropp, grenser, sine rettigheter og seksuelle overgrep, sier regissør Marianne Müller.

Publisert

Spiller du for mye?

Spillsnakk.no gir hjelp til problemspillere og spillavhengige. Et av hjelpemidlene er en test.

Publisert

Relaterte artikler

Hjelp, barnet mitt vil ha en gaming-PC!

I tillegg til å være en utmerket spillmaskin, er en PC også en kraftpakke for skolearbeid og et hav av kreative programmer. Å kjøpe PC kan bli en dyr affære, og vi skisserer noen råd du bør tenke over før du drar til butikken.

Publisert

Månedens strømmetips: Februar

Barnevakten gir deg tips til et knippe flotte filmer for barn, unge og hele familien, tilgjengelig på de største strømmetjenestene i Norge.

Publisert