Foto: Shutterstock.com

Sniper Ghost Warrior 3

Hopp rett inn i skoene til en ekte snikskytter. Dette spillet har en realistisk tilnærming som krever tålmodighet, planlegging og evne til å mestre et dødelig våpen på avstand, men hverken handling eller grafikk er helt på topp. Spillet har aldersmerking 18 år.

Publisert

Hidden Folks

Husker du bildebøkene der man skulle lete etter Willy? Hidden Folks er i samme gate, der man utforsker interaktive verdener på jakt etter gjenstander, mennesker og dyr. Anbefales fra åtte år.

Publisert

Filmtips

Skjønnheten og udyret

Dette er en kvalitetsproduksjon fra Disney som forteller det klassiske eventyret i en ny og dramatisk versjon. Samtidig er ikke dette den beste filmen i rekken av live-action nyinnspillinger av Disneyklassikere.

Publisert

Karsten og Petra – ut på tur

Karsten og Petra er tilbake i en ny fin film for de yngste. Denne gangen er det kjærlighet og fjellvettregler de to sjarmtrollene er opptatt av.

Publisert

Kong: Skull Island

Storslått actioneventyr med massive kampscener og imponerende effekter. Underholdningsverdien er høy, men noe meningsfullt budskap er det lite av.

Publisert

Ressurser

Barnas nettbruk – vanskelig å henge med?

Har du barn eller jobber med barn som er mellom sju og tolv år gamle? I denne veilederen får du nyttige råd for hvordan dere skaper gode vaner på nett sammen.

Publisert

NRK Skole

NRK Skole byr på et attraktivt og brukervennlig lyd- og videobibliotek. På nettsidene finner du lærerike klipp, fordelt etter tema og mål i skolens læreplan.

Publisert

Foreldreveileder om barn og dataspill

Her er god veiledning til foreldre om ulike sjangre innen dataspill, aldersmerking og veiledning til foreldreinnstillinger av spillkonsoller, smarttelefoner og nettbrett.

Publisert

Relaterte artikler

Syv gode råd til deg med barn som spiller tv-spill

Enten du er forelderen som river deg i håret av fortvilelse, eller den som dytter barnet ditt bort fra tv-en for selv å få spille, her er syv gode råd for å følge opp barnas interesse for tv-spill.

Publisert

Lys, kamera og action!

Hvem trenger Hollywood-budsjetter når mobilen tilbyr et hav av ulike muligheter for å lage sine egne filmer? Med gode apper og eventuelt en bærbar datamaskin, er veien kort for å la barn lage kreative historier og ha det gøy i prosessen!

Publisert

Slik er aldersgrensene

Den 1. juli 2015 ble det innført nye aldersgrenser på kino, men disse gjelder også for tv, bestillingstjenester og andre offentlige steder hvor film og programmer vises. Den nye loven gir flere et større ansvar for at barn skal beskyttes mot skadelig innhold.

Publisert