Vær med å gi barna flere voksne å snakke med!

Så langt i år har vi møtt over 10 000 barn og unge på våre temakvelder og foredrag. Med din gave bidrar du til vårt mål om å møte 20 000 neste år.

Kjære giver,

Jeg heter Eilat og er foredragsholder i Barnevakten. I fire år har jeg besøkt skoler rundt omkring i landet for å gi barna verktøyene til å snakke om det de opplever på nett. Barna forteller om morsomme og kreative digitale aktiviteter, vennskap og læring. 

Noen ganger treffer jeg også barn som har båret på en vond hemmelighet fra sitt digitale liv, og som forteller den for første gang til meg. Det er spesielt i disse personlige møtene jeg forstår hvor viktig det er å møte barn ansikt til ansikt, og å forsikre dem om at det ikke er deres skyld om noe ubehagelig skjer på nett.

Ofte trenger barna bare noen å dele opplevelsene sine med, andre ganger blir det også viktig å hjelpe dem å melde fra om viktige ting. Derfor ønsker vi at Barnevakten foredragsholdere skal møte flest mulig barn – både for å lytte til dem i øyeblikket, men også for å hjelpe dem med å komme i kontakt med en trygg voksen som kan gi dem nødvendig hjelp og støtte.

Takk til at du som giver bidrar til at vi har mulighet til å møte enda flere barn neste år, og gi dem verktøyene til å si ifra om hvordan de har det.

Jeg ønsker deg samtidig en riktig god jul og godt nyttår!

Tusen takk for at du er med oss i å gjøre hverdagen til barn og unge lettere, og for din støtte til meg og de andre 30 foredragsholderne i Barnevakten.

Gi en gave

(Bildet øverst er brukt under lisens fra Shutterstock.com. Portrett: Privat)