Sommergave 2021: Din gave gjør barn tryggere på nettet

Du reddet oss gjennom koronaen: Barnevakten har det siste året vært gjennom en stor digital satsing for at vi skulle nå ut med våre råd under koronaen.  

Bare dager etter at Norge stengte ned, var vi i gang med å planlegge og produsere digitalt undervisningsmateriell for barn. En tid senere kom vi i gang med webinarer for foreldre.

Denne omleggingen var mulig med støtte fra våre givere. Så tusen, tusen hjertelig takk!   

Koronaåret gav oss underskudd siden vi ikke lenger kunne ha foredrag ute på skolene, men med kreativitet, omstillingsvilje og hjelp fra givere, krympet underskuddet såpass at vi klarte oss.  

Med den digitale satsingen føler vi oss bedre utrustet enn noen gang. Aller helst vil vi møte foreldre, barn og lærere ansikt til ansikt på skolene, men nå kan vi også møte den minste klasse på den ytterste øy – digitalt. 

De siste månedene har vi gjennomført nesten ti digitale foredrag i uken. Informasjonsbehovet er enormt, for det dukker opp stadig nye tjenester eller trender som barn må ta stilling til og som foreldrene bør kjenne til. Med våre råd ferdes mange barn tryggere og mer bevisst på nettet – takket være deg. 

For å lykkes med vårt oppdrag for barna, trenger Barnevakten fortsatt din støtte. 

Tusen takk igjen! 

 

Gi kr. 100

Kunnskap og engasjement skaper trygge mediebrukere. Din støtte lar oss nå ut til enda flere.

Gi kr. 250

Politikere og næringsliv må ta ansvar. Din gave gjør at vi kan utfordre myndighetene til å skape endring.

Gi kr. 500

Informasjon gir økt bevissthet. Din støtte bidrar til flere artikler og anmeldelser på barnevakten.no.

Valgfritt beløp

Alle små og store gaver bidrar til vårt arbeid for at barn og unge skal kunne bruke digitale medier på en trygg og bevisst måte.