Foto: Shutterstock.com

Støtt oss

Foto: ShutterstockBarnevakten er helt avhengig av gaver. Med din støtte kan vi bevisstgjøre titusenvis av barn, unge, foreldre og pedagoger i året, informere om aldersgrenser i spill, forebygge digital mobbing og overgrep, drive kampanjer og legge press på offentlige myndigheter.

Takk for at du gjør dette mulig!

Høstgave

Denne høsten gir vi råd til flere tusen norske foreldre om sunn skjermbruk. Din gave gjør at vi når enda flere med gode råd, og det trengs. Med din hjelp er vi med å bidra til en sunn endring! 

Bli BV-fadder

Som Barnevakten-fadder blir du fast giver med det beløpet du selv ønsker i måneden. Du støtter da Barnevaktens arbeid, samtidig som du mottar magasinet Digital barndom i posten to ganger i året.

Medlemskap som gave

Gi medlemskap i Barnevakten som gave til familie, venner og kjente, og bidra til en positiv mediehverdag i familien.

Bedriftsstøtte

Å samarbeide med Barnevakten gir din bedrift mulighet til å ta et viktig samfunnsansvar, det kan engasjere de ansatte og gjør at de får oppleve å kunne bidra til et viktig formål.

Facebook

Å starte en innsamling på Facebook er en fin måte å støtte en ideell organisasjon på. Oppretter du en innsamling for Barnevakten, er du med på å støtte et viktig og verdifullt arbeid. Klikk på knappen over for instruksjoner, eller ta kontakt med oss på tlf.: 53 00 95 30 om du ønsker å starte en innsamlingsaksjon for Barnevakten på Facebook.

Testamentariske gaver

En testamentarisk gave til Barnevakten er en livsgave som bidrar til en tryggere og bedre skjermhverdag for barn og unge. Din gave vil leve videre og bidra til å gi den oppvoksende generasjonen en bevisst og ansvarsfull holdning til skjermbruk.

Foto: Shutterstock

Din gave endrer liv!

Barnevakten setter stor pris på alle gaver som bidrar til at barn og unge vokser opp som trygge mediebrukere. Ønsker du å gi fast, vennligst velg Avtalegiro i skjemaet når du klikker deg videre.

Ønsker du å bli medlem, les mer her.

 

Gi kr. 100

Kunnskap og engasjement skaper trygge mediebrukere. Din støtte lar oss nå ut til enda flere.

Gi kr. 250

Politikere og næringsliv må ta ansvar. Din gave gjør at vi kan utfordre myndighetene til å skape endring.

Gi kr. 500

Informasjon gir økt bevissthet. Din støtte bidrar til flere artikler og anmeldelser på barnevakten.no.

Valgfritt beløp

Alle små og store gaver bidrar til vårt arbeid for at barn og unge skal kunne bruke digitale medier på en trygg og bevisst måte.