Kjøp opptak av webinar: Appene som gjør det gøy å være ute

VIDEO MED TIPS OG RÅD: Appene som gjør søndagsturen lettere! Motiver både store og små til å leke og lære med mobilen. Gjenkjenn fuglekvitter og planter med mobilkameraet, lag en utequiz, gå på skattejakt og gjør mobilen om til et mikroskop.

Webinar for foreldre og andre interesserte.

Kjøp gjennom skjema nederst i artikkelen (trykk F5 eller last inn siden på nytt om det ikke viser)

Gratis for medlemmer! Bli medlem her

Kris Munthe, rådgiver på spill og apper i Barnevakten, gir deg tips til de beste appene som kan få både store og små over dørstokken.

Det finnes nok av apper og spill som egner seg for sofakroken. Men hvordan kan man motivere barna til å være mer ute? Barnevakten deler de beste appene som kan få både store og små over dørstokken.

Gjenkjenn fuglekvitter og planter med mobilkameraet, lag en utequiz, gå på skattejakt og gjør mobilen om til et mikroskop. Og få mange flere tips som kan gi mange timer med glede i vårværet.

Vi går gjennom:

  • Hvordan kan mobiltelefonen motivere barn og voksne til aktivitet?
  • Gjør enkelt mobilen om til et verktøy for lek og læring.
  • Få våre beste tips til apper som gjør det gøy å være ute
  • Råd og tips til trygg bruk av mobiltelefon.

Pris: 59 kroner per tilgang.

Gratis for medlemmer! Bli medlem her

Slik gjør du det: Fyll ut skjemaet under og betal med bankkort eller Vipps. Du får så en ordrebekreftelse tilsendt på oppgitt e-post, der du finner lenke og ditt passord til opptaket.

MERK: Dette er ikke et kjøp med evig tilgang. Tilgangen er aktiv i minimum 30 dager, etter dette må eventuell ny tilgang kjøpes på nytt. Tilgangen er bare til privat bruk.  Det er ikke tillatt å laste ned eller gjøre opptak av webinaret.

Gruppepris: Dersom du ønsker å bruke webinaret til fremvisning på arrangementer i offentlig eller privat regi (f.eks. på foreldremøter) må du kjøpe gruppebillett, som gjelder for grupper inntil 40 personer. Det koster 875 kroner.

Storgruppe: Dersom en skole eller FAU ønsker å kjøpe tilgang til et webinar for alle foreldre på hele skolen, kan man kjøpe storgruppebillett. Dette gjelder også for fremvisning på arrangementer i offentlig eller privat regi for grupper på over 40 personer. Det koster 2000 kroner.