Kjøp opptak av webinar: Skjermtid – foreldrene eller barnas problem?

VIDEO MED TIPS OG RÅD: Hvordan skape gode skjermrutiner i hverdagen? Møt psykologspesialist John Eric Llera og forsker Stian Overå.

Webinar for foreldre og andre interesserte.

Kjøp gjennom skjema nederst i artikkelen (trykk F5 eller last inn siden på nytt om det ikke viser)

Gratis for medlemmer! Bli medlem her

Mer enn 6 av 10 foreldre er ofte eller av og til uenige med barna om skjermtid (Barn og Medier, 2020). Andre undersøkelser viser tilsvarende funn, at majoriteten av foreldre synes det er vanskelig å begrense barnas skjermtid (Barn i Norge, 2022).

For når blir det for mye skjerm? Hva er positivt og hva er utfordrende med barnas skjermbruk? Og hvordan kan vi skape gode rutiner omkring skjermbruken, slik at vi unngår mas og frustrasjon?

Kris Munthe, rådgiver på apper og spill i Barnevakten leder deg gjennom programmet. Her møter du pappa og psykologspesialist John Eric Llera som jobber med tematikken ved Blå Kors klinikk Haugaland. I tillegg møter du tobarnsfar, forsker og spesialrådgiver Stian Overå fra Korus Øst.

Webinar for foreldre, lærere og andre

  • Foreldres holdninger til skjermtid.
  • Hvordan skape gode skjermrutiner i hverdagen.
  • Når er skjermbruken til barna problematisk, og hva og hvem kan hjelpe hvis man har mistet kontrollen?
  • Skjermreguleringskompetanse: Slik begynner barn å lære å sette grenser for egen skjermtid.
  • Still spørsmål og få svar.

Pris: 59 kroner per tilgang.

Gratis for medlemmer! Bli medlem her

Slik gjør du det: Fyll ut skjemaet under og betal med bankkort eller Vipps. Du får så en ordrebekreftelse tilsendt på oppgitt e-post, der du finner lenke og ditt passord til opptaket.

MERK: Dette er ikke et kjøp med evig tilgang. Tilgangen er aktiv i minimum 30 dager, etter dette må eventuell ny tilgang kjøpes på nytt. Tilgangen er bare til privat bruk.  Det er ikke tillatt å laste ned eller gjøre opptak av webinaret.

Gruppepris: Dersom du ønsker å bruke webinaret til fremvisning på arrangementer i offentlig eller privat regi (f.eks. på foreldremøter) må du kjøpe gruppebillett, som gjelder for grupper inntil 40 personer. Det koster 875 kroner.

Storgruppe: Dersom en skole eller FAU ønsker å kjøpe tilgang til et webinar for alle foreldre på hele skolen, kan man kjøpe storgruppebillett. Dette gjelder også for fremvisning på arrangementer i offentlig eller privat regi for grupper på over 40 personer. Det koster 2000 kroner.