Kjøp opptak av webinar: Slik gir du barna bedre selvfølelse

VIDEO MED TIPS OG RÅD: En god selvfølelse øker barnas trygghet på seg selv, gir større motstandsdyktighet og bidrar til god livsmestring. Møt barne- og ungdomsspykolog Kristin Aaserudseter.

Webinar for foreldre og andre interesserte.

Kjøp gjennom skjema nederst i artikkelen (trykk F5 eller last inn siden på nytt om det ikke viser)

Gratis for medlemmer! Bli medlem her

Barn og unge som er trygge i seg selv og bevisst sine behov og verdier, er bedre i stand til å håndtere motgang, ta gode valg og sette grenser. I tillegg har barn med god selvfølelse oftere gode vennskap og trygge relasjoner.

Sosiale medier, reklame og sammenligning med andre setter barnas selvfølelse under press. Samtidig kan voksne bidra til at unge blir mer motstandsdyktige for denne type påvirkning. Voksne kan også øke barnas evne til å håndtere utfordringer som oppstår i livet.

Webinar for foreldre, lærere og andre.

  • Hva kjennetegner en god selvfølelse?
  • Hvordan kan en god selvfølelse gjøre barn og unge mer motstandsdyktige?
  • Hva kan foreldre gjøre for å utruste barna med en bedre selvfølelse?
  • Medieskapt utseendepress og sammenligning i sosiale medier: hvordan påvirker dette unges selvfølelse?
  • Still spørsmål og få svar.

På webinaret møter du Kristin Aaserudseter som er barne- og ungdomsspykolog i bydel Nordre-Aker i Oslo. Hun har jobbet tett på barn og unge i mange år i kommunen, i psykisk helsevern for barn og unge (BUP) og privat. Aaserudseter jobber også som idrettspsykolog og mental trener ved Nimi/Volvat. Kris Munthe, rådgiver på spill og apper i Barnevakten, leder deg gjennom programmet.

Kristin Aaserudseter (Foto: privat)

Pris: 59 kroner per tilgang.

Gratis for medlemmer! Bli medlem her

Slik gjør du det: Fyll ut skjemaet under og betal med bankkort eller Vipps. Du får så en ordrebekreftelse tilsendt på oppgitt e-post, der du finner lenke og ditt passord til opptaket.

MERK: Dette er ikke et kjøp med evig tilgang. Tilgangen er aktiv i minimum 30 dager, etter dette må eventuell ny tilgang kjøpes på nytt. Tilgangen er bare til privat bruk.  Det er ikke tillatt å laste ned eller gjøre opptak av webinaret.

Gruppepris: Dersom du ønsker å bruke webinaret til fremvisning på arrangementer i offentlig eller privat regi (f.eks. på foreldremøter) må du kjøpe gruppebillett, som gjelder for grupper inntil 40 personer. Det koster 875 kroner.

Storgruppe: Dersom en skole eller FAU ønsker å kjøpe tilgang til et webinar for alle foreldre på hele skolen, kan man kjøpe storgruppebillett. Dette gjelder også for fremvisning på arrangementer i offentlig eller privat regi for grupper på over 40 personer. Det koster 2000 kroner.