NYHET 2021: Nytt gamingforedrag til foreldre

Webinar med gratis påmelding: Meld deg på et splitter nytt foredrag om barn og gaming den 9. februar på den europeiske Safer Internet day 2021. Målgruppe er foreldre og andre som jobber med barn. Begrenset antall plasser.

Omtrent alle barn spiller dataspill. Og selv om dataspill er til stor glede for mange barn og unge, kan spillingen også bli en kilde til konflikt og bekymring i mange hjem. En del foreldre er usikre på hvordan de skal håndtere dette, og kjenner også behov for kunnskap og konkrete råd.

Foredraget Hjelp – barnet mitt gamer! er helt nytt, og er utviklet i samarbeid mellom Barnevakten og Blå Kors. Målgruppen er alle foreldre med barn som spiller dataspill.

Men innholdet er like relevant også for omsorgspersoner, lærere og andre som jobber med barn.

I dette webinaret får du ferske tall fra Ipsos-undersøkelse om gaming, relevant kunnskap og praktiske råd slik at du får verktøy til å engasjere deg i barnas spilling.

Webinaret er tirsdag 9. februar kl: 21 – 22

Påmelding her

Program:

  • Hva er positivt med dataspill og hva kan være utfordrende?
  • Smarte valg og gode rammer for barn som gamer.
  • Tips og praktiske råd for å engasjere deg i barnas spilling.
  • Mulighet for å sende inn og få svar på spørsmål.

Webinaret er åpent og gratis for alle på lanseringsdagen 9 .februar (begrenset antall påmeldinger), og kan også bestilles som temakveld både fysisk og digitalt til din skole (via FAU/skoleledelsen).

Les mer om dette her.

I etterkant får alle påmeldte deltakere tilgang til et opptak av webinaret (i 3 dager)