Opptak av webinar: Politiets Nettpatrulje – slik kan du trygge barn og unge på nett

VIDEO MED TIPS OG RÅD: Hvilken risiko utsettes barn og unge for i sosiale medier og på nett? Og hvordan håndtere utfordringene som barna kan møte på? Møt Barnevakten og Politiets Nettpatrulje.

Webinar for foreldre og andre interesserte.

Få tilgang gjennom skjema nederst i artikkelen (trykk F5 eller last inn siden på nytt om det ikke viser)

Omtrent alle barn og unge er flittige brukere av sosiale medier og internett fra tidlig alder av. Hvilke utfordringer og risiko bør foreldre og voksne som jobber med barn være obs på? Hvordan kan man være tilstede og tilgjengelig som forelder?

Barnevakten og Politiets Nettpatrulje forteller om utfordringer i foreldrerollen når barn og unge er på nett og hvordan man kan håndtere vanskelige situasjoner som oppstår.

Politiets Nettpatrulje har solid erfaring fra feltet, og direkte kontakt med barn, unge og foreldre gjennom plattformene som barna bruker. De mottar daglig tips og gir råd og veiledning både til barn og voksne. Bare i fjor hadde Politiets Nettpatrulje Sør-Vest over 7000 samtaler på nett.

Webinar for foreldre, lærere og andre

  • Slik samhandler politiets nettpatrulje med barn og foreldre.
  • Nye fenomener og trender du som forelder bør være obs på.
  • Hvordan gi barna større trygghet på nett?
  • Hva gjør du om barnet utsettes for noe kriminelt?
  • Spørsmål og svar.

Gratis tilgang.

Slik gjør du det: Fyll ut skjemaet under. Du får så en ordrebekreftelse tilsendt på oppgitt e-post, der du finner lenke og ditt passord til opptaket.