Opptak av webinar: Politiets nettpatrulje – slik kan du trygge barn og unge på nett

VIDEO MED TIPS OG RÅD: Hvilken risiko utsettes barn og unge for i sosiale medier og spill? Og hvordan håndtere utfordringene som barna møter på nett? Møt Barnevakten og Politiets nettpatrulje.

Webinar for foreldre og andre interesserte.

Få tilgang gjennom skjema nederst i artikkelen (trykk F5 eller last inn siden på nytt om det ikke viser)

Omtrent alle barn og unge er flittige brukere av sosiale medier og spill fra tidlig alder av. Hvilke utfordringer og risiko bør foreldre og voksne som jobber med barn være obs på? Hvor «på» bør man være? Barnevakten og Politiets nettpatrulje forteller om hva som kreves av foreldrerollen når barn og unge er på nett og hvordan man kan håndtere vanskelige situasjoner som oppstår.

Politiets nettpatrulje har solid erfaring fra feltet og direkte kontakt med barn og unge gjennom spill og sosiale medier. Nettpatruljen mottar daglig tips og gir råd og veiledning både til barn og voksne. Bare i november 2021 hadde 10 av landets 12 nettpatruljer 2081 samtaler gående på chat.

Webinar for foreldre, lærere og andre.

  • Slik samhandler politiets nettpatrulje med barn og foreldre
  • Hvilke utfordringer står dagens barn og unge i på nett?
  • Slik håndterer du foreldrerollen.
  • Hva gjør du om barnet utsettes for noe kriminelt?
  • Spørsmål og svar.

Gratis tilgang.

Slik gjør du det: Fyll ut skjemaet under. Du får så en ordrebekreftelse tilsendt på oppgitt e-post, der du finner lenke og ditt passord til opptaket.