Kjøp opptak av webinar: Alt foreldre bør vite om Snapchat

VIDEO MED TIPS OG RÅD: Snapchat-funksjonene barna bruker, og hvordan du kan gjøre appen tryggere med nye foreldreinnstillinger.

Webinar for foreldre og andre interesserte.

Kjøp gjennom skjema nederst i artikkelen (trykk F5 eller last inn siden på nytt om det ikke viser)

Gratis for medlemmer! Bli medlem her

Nesten 80 prosent av barn og unge mellom 9 og 18 år er på Snapchat. Her får du fakta, tips og råd om barn og unges bruk av plattformen.

Kris Munthe, rådgiver på spill og apper i Barnevakten, gir deg nyttig informasjon om Snapchat-funksjonene som barn og unge bruker, og hvordan du kan gjøre appen tryggere for dem. Få konkrete tips og veiledning om nye foreldreinnstillinger og annet som er nyttig.

Webinar for foreldre, lærere og andre.

  • De nye foreldreinnstillingene i Snapchat, og slik bruker du dem.
  • Innblikk i Snapchatfunksjonene som barna bruker. Spotlight, Snapkarter og Utforsk, med mer.
  • Hvordan begrense kontakt med fremmede og gi barna større privatliv på Snapchat?
  • Slik begrenser du uegnet innhold og påvirker algoritmene i appen.
  • Still spørsmål og få svar.

Pris: 59 kroner per tilgang.

Gratis for medlemmer! Bli medlem her

Slik gjør du det: Fyll ut skjemaet under og betal med bankkort eller Vipps. Du får så en ordrebekreftelse tilsendt på oppgitt e-post, der du finner lenke og ditt passord til opptaket.

MERK: Dette er ikke et kjøp med evig tilgang. Tilgangen er aktiv i minimum 30 dager, etter dette må eventuell ny tilgang kjøpes på nytt. Tilgangen er bare til privat bruk.  Det er ikke tillatt å laste ned eller gjøre opptak av webinaret.

Gruppepris: Dersom du ønsker å bruke webinaret til fremvisning på arrangementer i offentlig eller privat regi (f.eks. på foreldremøter) må du kjøpe gruppebillett, som gjelder for grupper inntil 40 personer. Det koster 875 kroner.

Storgruppe: Dersom en skole eller FAU ønsker å kjøpe tilgang til et webinar for alle foreldre på hele skolen, kan man kjøpe storgruppebillett. Dette gjelder også for fremvisning på arrangementer i offentlig eller privat regi for grupper på over 40 personer. Det koster 2000 kroner.