Kjøp opptak av webinar: Alt foreldre bør vite om superpopulære Minecraft

VIDEO MED TIPS OG RÅD: Hva kan barn lære av Minecraft og hva kan være problematisk? Hvordan begrenser man vold, chat og onlinespilling? Vi viser foreldreinnstillinger som gjør spillet tryggere.

Webinar for foreldre og andre interesserte.

Kjøp gjennom skjema nederst i artikkelen (trykk F5 eller last inn siden på nytt om det ikke viser)

Gratis for medlemmer! Bli medlem her

Kris Munthe, rådgiver på spill og apper i Barnevakten, viser det positive med Minecraft og tar for seg deler av spillet som kan være problematisk for barn. Kris går også gjennom hvordan du kan sette opp tryggere innstillinger i spillet trinn for trinn. Han gir deg også nyttig informasjon om aldersgrenser og annet du bør kjenne til om spillet.

Minecraft er et av verdens mest populære spill og gir barn mange muligheter til å være kreative. Men spillet har også onlinespilling med kamparenaer, morderleker og rollelek med fremmede.

I Minecraft finnes det noe vold, chat, onlinespilling og kjøpemuligheter som kan være problematisk for barn. Vi viser hvordan du gjør spillet tryggere for barna.

Vi går gjennom:

  • Hva er forskjellen på kreativ, overlevelse og onlinespilling i Minecraft?
  • Hva er positivt og hva kan være utfordrende med spillet?
  • Hvordan skal man forholde seg til aldersgrensen?
  • Gode innstillinger som gjør spillet tryggere.

Pris: 59 kroner per tilgang.

Gratis for medlemmer! Bli medlem her

Slik gjør du det: Fyll ut skjemaet under og betal med bankkort eller Vipps. Du får så en ordrebekreftelse tilsendt på oppgitt e-post, der du finner lenke og ditt passord til opptaket.

MERK: Dette er ikke et kjøp med evig tilgang. Tilgangen er aktiv i minimum 30 dager, etter dette må eventuell ny tilgang kjøpes på nytt. Tilgangen er bare til privat bruk.  Det er ikke tillatt å laste ned eller gjøre opptak av webinaret.

Gruppepris: Dersom du ønsker å bruke webinaret til fremvisning på arrangementer i offentlig eller privat regi (f.eks. på foreldremøter) må du kjøpe gruppebillett, som gjelder for grupper inntil 40 personer. Det koster 875 kroner.

Storgruppe: Dersom en skole eller FAU ønsker å kjøpe tilgang til et webinar for alle foreldre på hele skolen, kan man kjøpe storgruppebillett. Dette gjelder også for fremvisning på arrangementer i offentlig eller privat regi for grupper på over 40 personer. Det koster 2000 kroner.