Kjøp opptak av webinar: Alt foreldre bør vite om Zoomerang og Tiktok

VIDEO MED TIPS OG RÅD: Vi viser hvordan du gjør Zoomerang og Tiktok tryggere for barna med foreldreinnstillinger i appen og algoritmegrep.

Webinar for foreldre og andre interesserte.

Kjøp gjennom skjema nederst i artikkelen (trykk F5 eller last inn siden på nytt om det ikke viser)

Gratis for medlemmer! Bli medlem her

Zoomerang og Tiktok har blitt superpopulære blant barn og unge. Vi forklarer hva disse appene dreier seg om, hva som er positivt og hva som kan være utfordrende. Vi viser også foreldreinnstillinger som kan gjøre appene tryggere for barn. Du får også kort informasjon om de nye Tiktok-konkurrentene Reels/Instagram, Shorts/Youtube og Spotlight/Snapchat.

Webinar for foreldre, lærere og andre.

  • Fakta om Zoomerang og Tiktok, og hva er forskjellen på dem
  • Hvordan forholde seg til aldersgrensen
  • Gode foreldreinnstillinger som gjør appene tryggere (“family pairing”) og andre nyttige innstillinger
  • Hvordan begrense kontakt med fremmede og skadelig innhold
  • Still spørsmål og få svar

Pris: 59 kroner per tilgang.

Gratis for medlemmer! Bli medlem her

Slik gjør du det: Fyll ut skjemaet under og betal med bankkort eller Vipps. Du får så en ordrebekreftelse tilsendt på oppgitt e-post, der du finner lenke og ditt passord til opptaket.

MERK: Dette er ikke et kjøp med evig tilgang. Tilgangen er aktiv i minimum 30 dager, etter dette må eventuell ny tilgang kjøpes på nytt. Tilgangen er bare til privat bruk.  Det er ikke tillatt å laste ned eller gjøre opptak av webinaret.

Gruppepris: Dersom du ønsker å bruke webinaret til fremvisning på arrangementer i offentlig eller privat regi (f.eks. på foreldremøter) må du kjøpe gruppebillett, som gjelder for grupper inntil 40 personer. Det koster 875 kroner.

Storgruppe: Dersom en skole eller FAU ønsker å kjøpe tilgang til et webinar for alle foreldre på hele skolen, kan man kjøpe storgruppebillett. Dette gjelder også for fremvisning på arrangementer i offentlig eller privat regi for grupper på over 40 personer. Det koster 2000 kroner.