Kjøp opptak av webinar: Fortnite

VIDEO MED TIPS OG RÅD: Aldersgrensen og skytespilltematikk. Og hva er egentlig “skins”, v-bucks og creative mode? Vi oppdaterer deg på siste nytt i Fortnite og viser foreldreinnstillinger som gjør spillet tryggere. Kjøp tilgang for bare 59 kroner. Gratis for medlemmer.

Webinar for foreldre og andre interesserte.

Kjøp gjennom skjema nederst i artikkelen (trykk F5 eller last inn siden på nytt om det ikke viser)

Gratis for medlemmer! Bli medlem her

Kris Munthe, rådgiver på spill og apper i Barnevakten, viser det positive med Fortnite og tar for seg typiske dilemmaer med spilletVi går også gjennom hvordan du kan sette opp tryggere innstillinger i spillet trinn for trinn. Kris vil også gi deg nyttig informasjon om aldersgrenser og annet du bør kjenne til om spillet.

«Alle» har hørt om Fortnite. Men henger du egentlig med? Vi oppdaterer deg på siste nytt i spillet og forteller hvorfor Fortnite er blitt så populært blant barn. Hvordan kan du forholde deg til aldersgrensen og skytespilltematikken? Og espillvold skadelig for barn? Vi gir deg også innblikk i foreldreinnstillinger som gjør spillet tryggere: Begrens chat, tid, kjøp og gi barna bedre personvern i spillet.  

Webinar med tips og råd om Fortnite for foreldre, lærere og andre.

  • Hva er siste nytt i Fortnite? Vi holder deg oppdatert. 
  • Hva er positivt med spillet og hva kan være utfordrende? 
  • Er spillvold skadelig for barn og hvordan skal jeg forholde meg til aldersgrensen? 
  • Gode innstillinger som gjør spillet tryggere. 
  • Spørsmål og svar.

Pris: 59 kroner per tilgang.

Gratis for medlemmer! Bli medlem her

Slik gjør du det: Fyll ut skjemaet under og betal med bankkort eller Vipps. Du får så en ordrebekreftelse tilsendt på oppgitt e-post, der du finner lenke og ditt passord til opptaket.

MERK: Dette er ikke et kjøp med evig tilgang. Tilgangen er aktiv i minimum 30 dager, etter dette må eventuell ny tilgang kjøpes på nytt. Tilgangen er bare til privat bruk.  Det er ikke tillatt å laste ned eller gjøre opptak av webinaret.

Gruppepris: Dersom du ønsker å bruke webinaret til fremvisning på arrangementer i offentlig eller privat regi (f.eks. på foreldremøter) må du kjøpe gruppebillett, som gjelder for grupper inntil 40 personer. Det koster 875 kroner.

Storgruppe: Dersom en skole eller FAU ønsker å kjøpe tilgang til et webinar for alle foreldre på hele skolen, kan man kjøpe storgruppebillett. Dette gjelder også for fremvisning på arrangementer i offentlig eller privat regi for grupper på over 40 personer. Det koster 2000 kroner.