Kjøp opptak av webinar: Slik sikrer du mobilen til barna (mobil og nettbrett med Android)

VIDEO MED TIPS OG RÅD: Kris Munthe, rådgiver på spill og apper i Barnevakten, gir deg nyttig informasjon om hvordan du kan gjøre barnas mobil og nettbrett tryggere.

Webinar for foreldre og andre interesserte.

Kjøp gjennom skjema nederst i artikkelen (trykk F5 eller last inn siden på nytt om det ikke viser)

Gratis for medlemmer! Bli medlem her

Barnevakten guider deg som forelder: Slik setter du opp barnas mobil og nettbrett med tidsgrenser, sperrer for kjøp og begrensninger for uegna apper, spill og nettsider.

Webinar for foreldre, lærere og andre.

  • Hvordan opprette barnebruker og foreldrebruker?
  • Begrens uønskede apper, kjøp og nettsider.
  • Gi barna bedre personvern på nett.
  • Foreldrerollen: overvåkning eller respektere barnas rett til privatliv. Hvor går grensen?
  • Sikkerhet i barnas mobilabonnement.

Pris: 59 kroner per tilgang.

Gratis for medlemmer! Bli medlem her

Slik gjør du det: Fyll ut skjemaet under og betal med bankkort eller Vipps. Du får så en ordrebekreftelse tilsendt på oppgitt e-post, der du finner lenke og ditt passord til opptaket.

MERK: Dette er ikke et kjøp med evig tilgang. Tilgangen er aktiv i minimum 30 dager, etter dette må eventuell ny tilgang kjøpes på nytt. Tilgangen er bare til privat bruk.  Det er ikke tillatt å laste ned eller gjøre opptak av webinaret.

Gruppepris: Dersom du ønsker å bruke webinaret til fremvisning på arrangementer i offentlig eller privat regi (f.eks. på foreldremøter) må du kjøpe gruppebillett, som gjelder for grupper inntil 40 personer. Det koster 875 kroner.

Storgruppe: Dersom en skole eller FAU ønsker å kjøpe tilgang til et webinar for alle foreldre på hele skolen, kan man kjøpe storgruppebillett. Dette gjelder også for fremvisning på arrangementer i offentlig eller privat regi for grupper på over 40 personer. Det koster 2000 kroner.