Alder (Spill - Pegi): 7 år

Minecraft Dungeons

Søk etter skatter, utforsk mystiske grotter, og kjemp mot fantasidyr og monstre ilag med opptil fire venner.

Ori and the Will of the Wisps

ANMELDELSE: Årets vakreste spill? Her får man en blanding av gåteløsning, action og nydelige bilder som er tegnet for hånd.

Lost Ember

ANMELDELSE: Spill som kunstform. Opplev nydelig musikk, en fargerik verden og en historie om en sjel og en ulv som forsøker å finne veien "hjem".

Luigi’s Mansion 3

Nydelig kvalitetsspill med Mario, Luigi og venner, byr på spøkelsesjakt og logiske hindringer.

Ring Fit Adventure

Nintendo har fått det til! Med det siste tilbehøret til Switch-konsollen, kan barna både spille og trene samtidig. Et perfekt redskap til regnfulle høstdager og til barn som trenger motivasjon for å komme i bevegelse. Barnevakten anbefaler spillet fra syv år.

The Legend of Zelda: Link’s Awakening

Det klassiske spillet fra den gamle Gameboy-konsollen gjenoppstår med oppdatert grafikk og nytt innhold, og er dermed bedre enn noen gang! Dette er et nydelig eventyrspill som er garantert å sjarmere.

Minecraft

Anmeldelse: Minecraft er fortsatt populært og med mer innhold enn noen gang ettersom spillet jevnlig fornyes. Men hva dreier spillet seg egentlig om? Og hva bør du være obs på som forelder? Les vår anmeldelse.

Dragon Quest Builders 2

Dette spillet byr på bygging i Minecraft-inspirert stil, spennende karakterer å møte på og en vakker verden som venter på å bli utforsket. Barnevakten anbefaler dette spillet fra syv år.

Stardew Valley

Stardew Valley er et kritikerrost spill som handler om å så og høste avlinger på egen gård samtidig som man blir kjent med omgivelsene og lokalbefolkningen. Barnevakten anbefaler dette spillet fra syv år.

World of Warships: Legends

Manøvrer mektige krigsskip, samarbeid med andre på nett, og senk motstanderens skip før de tar deg. Dette spillet har fått anbefalt aldersgrense 7 år fra PEGI.

Nintendo Labo – VR Kit

Kreativt, lærerikt og gøy! Labo er rett og slett et genialt konsept fra Nintendo og i dette ferskeste tillegget skal barna lage sitt eget VR-utstyr fra bunnen av og kan til og med programmere egne spill! Labo VR Kit anbefales varmt av Barnevakten for barn fra syv år.

Nelke & the Legendary Alchemists – Ateliers of the New World

Et magisk eventyr består ikke alltid av å redde prinsesser og kjempe mot ondskap. Noen ganger handler det om å skape en god økonomi i landsbyen og bygge en ny butikk for å selge brød, og det kan være minst like interessant. Spillet Nelke & The Legendary Alchemists har fått anbefalt aldersgrense 7 år fra PEGI.

Dragons: Dawn of New Riders

Dette spillet gir deg muligheten til både å trene drager og spille drage. Dra ut på eventyr for å finne minnene dine og redde dragene fra skumle banditter.

Fitness Boxing

Treningsspill for spillkonsollen Nintendo Switch. Les Barnevaktens anmeldelse.

Pokémon: Let’s Go, Pikachu (og Eevee)!

Dra tilbake til den vakre Kanto-regionen og slåss mot trenere og monstre. Dette Pokémon-rollespillet er en blanding av Pokémon Yellow og Pokémon Go (det populære mobilspillet). Anbefales fra syv år.

Spyro Reignited Trilogy

I denne nyoppussede spillserien er den heltemodige dragen tilbake igjen. Her er det spillglede og sjarmerende eventyropplevelser for både store og små. Anbefales fra syv år.

 Lego DC Super-Villains

Lei av å alltid være den snille? Spill heller som superskurkene i nye Lego DC Super-Villains og bevis til verden hvem som er de beste skurkene.

Starlink: Battle for Atlas

Bygg og modifiser lekeromskip i den virkelige verden og ta dem med inn i et dataspill. Et spennende og gøyalt konsept, men kan også tære på lommeboka til foreldre. Anbefales fra syv år.

8 bit Armies


Ta rollen som en kommandør av en armé og kjemp med bruk av taktikk og strategi. Fra 7 år og oppover.Minecraft: Nintendo Switch Edition

Det populære byggespillet er nå utgitt til Nintendo sin spillkonsoll – Switch. Utforsk en åpen verden, samle ressurser og bygg alt det fantasien brygger på. Anbefales fra syv år.

PixARK

Dra inn i en Minecraft-aktig versjon av overlevelsesspillet Ark: Survival Evolved og bruk magi mens du flyr på ryggen til en dinosaur. Spillet passer fra syv år, men det er ikke veldig spennende.

Little Witch Academia: Chamber of Time

Bli gjenforent med dine venner fra Netflix-serien Little Witch Academia, og hjelp dem med problemene deres. Løs også mysteriet med hvorfor tiden gjentar seg. Spillet anbefales fra syv år.

SteamWorld Dig 2

Vennen din er forsvunnet sporløst under bakken. Plukk og hakken og grav deg frem til både rikdom og svar. Anbefales fra syv år.

Kirby Star Allies

Den runde, rosa helten er tilbake igjen, og nå med opptil tre venner på lag. Reis gjennom et magisk landskap og samarbeid som aldri før. Spillet anbefales fra syv år.

Gang Beasts

Blandingen av humor og overdreven tegneserievold gjør dette til et spill som mange vil oppleve svært morsomt og underholdende. Spillet er merket PEGI 7, men noen kan oppleve denne volden litt drøy – selv om den overhodet ikke er realistisk.

Dragon Quest Builders

Spill dette gøye japanske rollespillet som har en stor åpen verden og byr på timevis med moro. Dette er spillet som er så populært i Japan at folk har tatt sykedager for å spille det. Anbefalt aldersgrense er syv år.

Secret of Mana HD

En skatt fra fortiden er kommet tilbake med en eventyrlig opplevelse for en ny generasjon. Spillet anbefales fra syv år.

Lost Sphear

Med minner som våpen drar du ut på eventyr for å redde verden fra en røyk som har lagt seg over landet. Spillet er egnet for barn og unge fra syv år.

Teslagrad

Få dagens hjernetrim av de utrolig kreative og varierte gåtene i Teslagrad, som løses ved hjelp av magnetisme. Dette er et artig plattformspill med nydelig kunst og musikk. Anbefales tolv år på grunn av vanskelighetsgrad.

Lego Marvel Super Heroes 2

Begi deg ut på et fantastisk eventyr med superhelter fra alle tidsperioder i Lego Marvel Super Heroes 2. Spillet er egnet fra syv år, og med et hav av karakterer og spillmoduser har det noe for alle.

Sonic Forces

Sonic er tilbake! Denne gangen er alle kreftene samlet for å kjempe mot Dr. Eggmans sterkeste oppfinnelse noensinne. Anbefales fra syv år.

Super Mario Odyssey

Magien er tilbake med Mario i hovedsetet. Super Mario Odyssey er et fantastisk spill med flott grafikk, variasjon og mange timer med meningsfull utforsking. Anbefales hjertelig fra syv år.

Splatoon 2

Splatoon 2 er rett og slett helt fantastisk. Et unikt konsept gjør at spillet aldri blir kjedelig, og oppfølgeren er minst like gøy som forgjengeren. Anbefales fra syv år.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Punggrevlingen er tilbake på topp i en utfordrende, men morsom og underholdende nyversjon. Her får man mye innhold, og i flott drakt. Anbefales fra syv år.

Ever Oasis

Form og ta hånd om ditt eget samfunn, og møt spennende karakterer og allierte i et engasjerende fantasilandskap. Anbefales fra syv år.

Portal Knights

Opplev et magisk eventyrrike og kjemp og bygg i dette Minecraft-inspirerte spillet. Anbefales fra syv år.

Super Bomberman R

Spreng motstanderne dine til himmels med dette uhøytidelige, men underholdende spillet. Kan spilles av barn fra syv år.

1-2-Switch

Utfordre vennene dine i pistolduell, luftgitar, melking av kuer og andre artige gjøremål. 1-2-Switch byr på underholdning for både familie og venner.

Rhythm Paradise Megamix

Trall fra deg i en sanggruppe eller plukk hårstrå fra grønnsaker i takt med musikken. Dette spillet er en «må ha spillopplevelse» for alle musikkinteresserte barn. Anbefales for barn fra syv år.

Pokémon Moon

Blir med til en magisk verden og jakt etter noen av de stiligste skapningene du kan tenke deg. Kjemp, utforsk og kos deg med Pokémon Moon. Anbefales for barn fra syv år.

Dragon Quest Builders

En verden er blitt lagt i mørke og alle som bor der har mistet evnen til å skape ting. Du spiller en helt som skal gjenoppbygge og hjelpe folket med å komme seg igjen. Anbefales for barn fra syv år. 8

No Man’s Sky

Utforsk universets millioner av planeter. Her skal du samle ressurser, oppleve varierte former for dyre- og planteliv og oppgradere romskipet ditt. Anbefales fra syv år.

Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games

OL i Rio er over, og med norske øyne kan vi konstatere at det ikke gikk vår vei. Men når Mario & Sonic tar turen til Rio for å delta i OL går det adskillig bedre. Her kommer et spill som samler familien eller vennegjengen fremfor skjermen.

Yo-kai Watch

Et vakkert og underholdende spill der du kjemper med og mot artige spøkelser. Anbefales for barn fra syv år.

Kirby: Planet Robobot

Underholdende plattformspill som byr på leken grafikk og varierte utfordringer. Anbefales for barn fra syv år.