Tryggere innstillinger på telefonen

Vi viser deg hvordan du gjør mobilen og nettbrettet til barna tryggere med smarte innstillinger. Webinaret varer en time. Påmelding.

Webinar for foreldre og andre interesserte.

Barnevaktens foredragsholder Endre Natvik gir deg nyttig veiledning i hvordan du kan gjøre barnas mobiler eller nettbrett tryggere. Vi går gjennom innstillinger med tanke på trygghet og beskyttelse, tidsstyring, innholdsbegrensning, pengebruk, med mer. Du får med andre ord en skritt for skritt-innføring i hvordan du kan legge til rette for å lære barna nettvett i tryggere rammer, samtidig som de får albuerom til å utforske den digitale verden.

Vi har et webinar for hvert operativsystem (iOS og Android), husk å melde deg på riktig webinar – se nedenfor. (Oppdatering: Webinarene er nå gjennomført, vi kommer tilbake med nye datoer.)

Påmelding – velg kvelden med det operativsystemet du ønsker å vite mer om.

Webinaret varer en times tid.

Vi går gjennom innstillinger knyttet til:

  • Trygghet og beskyttelse
  • Tidsstyring
  • Innholdsbegrensning
  • Pengebruk
  • …med mer
Pris:
  • Medlemmer i Barnevakten: Gratis
  • Ikke-medlemmer: 49 kr

Endre Natvik (bildet) er foredragsholder i Barnevakten.

Når du har meldt deg på, får du tilsendt en bekreftelse på e-post, og dagen før webinaret får du din billett på e-post med påloggingslenke.

Vi møtes på Zoom. Du kan logge deg inn i nettleseren eller laste ned Zoom-appen som gir noe bedre opplevelse. Som deltager er du ikke synlig for de andre deltagerne. Du har mulighet til å stille skriftlige spørsmål underveis.

Du kan melde deg inn i Barnevakten her, (299-399 kr pr år). Som medlem får du webinarer fra Barnevakten gratis i tillegg til nyhetsbrev og magasin. Er du ikke medlem, koster webinaret 49 kroner.