Foto: Shutterstock.com

Filtrer

Anbefalte aldre
 • 0-6 år
 • 6-9 år
 • 9-12 år
 • 12-15 år
 • 15-18 år
 • 18+
Aldre (Spill - Pegi)
 • 3 år
 • 7 år
 • 12 år
 • 16 år
 • 18 år
PEGI Klassifisering
Type spill
 • Enspiller
 • Lokal flerspiller
 • Online

Ori and the Will of the Wisps

ANMELDELSE: Årets vakreste spill? Her får man en blanding av gåteløsning, action og nydelige bilder som er tegnet for hånd.

Publisert

Minecraft

Anmeldelse: Minecraft er fortsatt populært og med mer innhold enn noen gang ettersom spillet jevnlig fornyes. Men hva dreier spillet seg egentlig om? Og hva bør du være obs på som forelder? Les vår anmeldelse.

Publisert

Dragon Quest Builders 2

Dette spillet byr på bygging i Minecraft-inspirert stil, spennende karakterer å møte på og en vakker verden som venter på å bli utforsket. Barnevakten anbefaler dette spillet fra syv år.

Publisert

Plants vs. Zombies – Garden Warfare 2

Er du på jakt etter gode alternativer til barna når det gjelder skytespillsjangeren? Dette er et engasjerende kvalitetsspill som anbefales til barn fra syv år.

Publisert

LEGO Marvel’s Avengers

LEGO Marvel’s Avengers er bygget på samme mal som tidligere spill, og det resulterer i et uinspirerende og repetitivt spill. Likevel fanges atmosfæren i Marvel-universet godt, og mange barn vil nok la seg begeistre. Spillet er på engelsk.

Publisert

Journey Collector’s Edition

En reise i ørkenen og gamle ruiner – et mesterverk er oppusset til PlayStation 4. I denne samleutgaven følger også to relativt greie spill fra samme utvikler med. Merk: Eksklusivt til PlayStation.

Publisert

Disney Infinity 3.0

Bygg dine egne byer, utforsk eventyrverdener og løs oppdrag i Disneys univers. Dette er et supert familiespill.

Publisert

Tearaway Unfolded

Et ikonisk PlayStation Vita-spill pusses opp til PlayStation 4. Dette er et mesterverk av et kreativt spilleventyr med fabelaktig papirkunst. Anbefales for barn fra syv år.

Publisert

Little Big Planet 3

Little Big Planet 3 er et kreativt og underholdende spill som byr på mye spillmoro. Nye power-ups, flere lag og nye venner høyner opplevelsen, og skapermodusen der man kan lage egne baner er utmerket. Vi savner likevel noe mer nyskaping.

Publisert

spill tips

Fall Guys: Ultimate Knockout

Anmeldelse: Seksti spillere kjemper for å holde ut i en helkaotisk hinderløype. Kun en kan stå igjen som vinner til slutt! Barnevakten anbefaler spillet fra seks år på grunn av vanskelighetsgrad.

Publisert

Paper Mario: The Origami King

Anmeldelse: Som forventet, leverer Nintendo enda et nydelig og sjarmerende Super Mario-eventyr.

Publisert

Ressurser

Ny fagbok for lærere om digital dømmekraft

Tirsdag 20. oktober klokken 14.30 lanseres en fagbok for lærere i barnehage og barneskole om hvordan de kan bidra til at barn og unge får et godt og trygt digitalt liv. Boken er laget på initiativ av Barnevakten og er knyttet opp til de nye læreplanene i skolen.

Publisert

Relaterte artikler

Lær barna å samle skjermbevis på nett

Vi viser hvordan du tar bilde eller film av skjermen på mobiler, datamaskiner og spillkonsoller. Samle bevis ved nettmobbing, skadelig innhold eller kriminalitet. Skjermkopiene kan sendes politi, skole eller apputvikler avhengig av sak.

Publisert

Barnevakten mener: Alle skoler må ha et foreldreråd

Hjem og skole bør ha et godt og forpliktende samarbeid. Det kan være en avgjørende suksessfaktor for at barn og unge også skal ha det bra på nett, mener Barnevakten som har gitt eget høringssvar til forslag om ny opplæringslov.

Publisert