Kjøp opptak av webinar: Helt nye Youtube-innstillinger, gjør barna tryggere på 1-2-3!

VIDEO MED TIPS OG RÅD: Youtube har lansert tryggere innstillinger for barn. Nå kan tjenesten tilpasses alle aldre, inkludert nye foreldreinnstillinger for de litt større barna. Vi viser hvordan.

Webinar for foreldre og andre interesserte.

Kjøp gjennom skjema nederst i artikkelen (trykk F5 eller last inn siden på nytt om det ikke viser)

Gratis for medlemmer! Bli medlem her

Kris Munthe er rådgiver på apper og spill i Barnevakten. Han vil ta for seg det positive med Youtube, samt en rekke dilemmaer knyttet til barns bruk av tjenesten. Kris vil også vise deg tryggere innstillinger trinn for trinn. Han vil også gi deg nyttig informasjon om aldersgrenser og annet du bør kjenne til om Youtube.

Omtrent ni av ti barn bruker Youtube. Selv om det er mye som er underholdende og lærerikt, er det også innhold på tjenesten som barn absolutt ikke bør se. Krig, ulykker, virkelighetsvold, sex, ufin språkbruk og bruk av rusmidler – er innhold som ligger søkbart og tilgjengelig for barn på Youtube.

Vi viser hvordan foreldre kan sette begrensninger for å redusere sjansen for at barn bruker tid på denne type innhold. Youtube kan tilpasses barn i forskjellige aldre. Vi går gjennom innstillingene, steg for steg.

Vi går også gjennom Youtube Kids, som kan være et alternativ for de yngste barna.

Vi går gjennom:

  • Hvordan kan «nye» Youtube gjøre barna tryggere?
  • Youtube-innhold som kan være problematisk for barn.
  • Forskjellen på Youtube Kids og «nye» Youtube
  • Råd til barn som selv har en youtubekanal.

Pris: 59 kroner per tilgang.

Gratis for medlemmer! Bli medlem her

Slik gjør du det: Fyll ut skjemaet under og betal med bankkort eller Vipps. Du får så en ordrebekreftelse tilsendt på oppgitt e-post, der du finner lenke og ditt passord til opptaket.

MERK: Dette er ikke et kjøp med evig tilgang. Tilgangen er aktiv i minimum 30 dager, etter dette må eventuell ny tilgang kjøpes på nytt. Tilgangen er bare til privat bruk.  Det er ikke tillatt å laste ned eller gjøre opptak av webinaret.

Gruppepris: Dersom du ønsker å bruke webinaret til fremvisning på arrangementer i offentlig eller privat regi (f.eks. på foreldremøter) må du kjøpe gruppebillett, som gjelder for grupper inntil 40 personer. Det koster 875 kroner.

Storgruppe: Dersom en skole eller FAU ønsker å kjøpe tilgang til et webinar for alle foreldre på hele skolen, kan man kjøpe storgruppebillett. Dette gjelder også for fremvisning på arrangementer i offentlig eller privat regi for grupper på over 40 personer. Det koster 2000 kroner.