Foto: Shutterstock.com

Filtrer

Velg alder
  • 0-6 år
  • 12-15 år
  • 16-17 år
  • 18+
  • 7-11 år

Astro A10 gen 2. gaming-headsett

ANMELDELSE: Tøft, praktisk og solid gaming-headsett fungerer i takt med alle spillkonsoller. Her følger det også med god lyd og stilig design.

Publisert

Playfinity Jumpgames

ANMELDELSE: Digital "dings" gjør trampolinehoppingen smartere. Loggfør antall hopp, rotasjoner, backflips og mer. Delta i spill som krever fysisk aktivitet, og konkurrer mot venner og andre hoppere på nett.

Publisert

Surefire Kingpin M2

ANMELDELSE: Lekkert og solid gaming-tastatur for alle som digger RGB-lys. Har i tillegg en prislapp som rett og slett er rimelig.

Publisert

Surefire Kingpin M1

ANMELDELSE: Lite og kompakt gaming-tastatur skorter ikke på stil og kraft i hvert eneste trykk. Har i tillegg en overraskende lav prislapp.

Publisert

Jabra Elite 4 Active

ANMELDELSE: Trådløse ørepropper blir den perfekte treningspartneren med kraftig bass og tåleevne for regn og svette.

Publisert

Surefire Buzzard Claw

ANMELDELSE: Knalltøff og superbillig gaming-mus med RGB-lys og funksjonelle muligheter.

Publisert

Surefire Martial Claw

ANMELDELSE: Surefires gaming-mus har en prislapp som er så lav at det er vanskelig å forstå. Samtidig er den behagelig i bruk, byr på artig RGB-belysning og knapper som enkelt justerer hvor kjapt musepekeren beveger seg.

Publisert

Little Genius Starter Kit

ANMELDELSE: Nydelig og lekent konsept kombinerer skjerm med fysisk lek og læring. Osmo-serien fungerer sammen med ipad og sikter mot småbarn. Her kan de lære det engelske alfabetet, nye ord, former og mer.

Publisert

Ressurser

Startside: Alt foreldre bør vite om Youtube

Youtube har en enorm innflytelse blant barn og unge, både positivt og negativt. Her viser vi hvordan foreldre kan redusere risikoen for at barna utsettes for skadelig innhold og uønsket reklame.

Publisert

Forbrukerrettigheter ved kjøp av apper og spill

Har du kjøpt feil dataspill til barnet ditt, lastet ned en app som du angrer på eller er reklameteksten til dataspillet totalt på villspor fra virkeligheten? Les om dine rettigheter her.

Publisert

Hvordan sette opp Ipad og Iphone for barn

Foreldre kan gjøre Ipad og Iphone tryggere for barn ved å velge gode innstillinger. Det kan hindre at barn kjøper innhold uten foreldres tillatelse, laster ned uegnede apper og spill og besøker nettsider som de ikke skal.  Men helt vanntett er ikke systemet.

Publisert

Relaterte artikler

Fem Roblox-spill du kan teste med barna

Bygg og driv en restaurant eller fornøyelsespark med barna. Lek gjemsel, eller løp gjennom noen vanvittige hinderløyper. Her er noen tips til Roblox-spill som du og barna kan spille sammen.

Publisert

Kan barnet ditt se Stranger Things?

Den populære grøsserserien på Netflix har barn og unge i hovedrollene, men egner seg ikke nødvendigvis for yngre seere av den grunn.

Publisert

Sommerferiens kuleste spilltips!

Stjernekrig, bowling og fotball uten regler. Barnevakten har saumfart de beste spilltipsene så langt i år. Her får du sommerferiens kuleste spilltips!

Publisert