Foto: Shutterstock.com

Filtrer

Aldre
  • 0-6 år
  • 12-15 år
  • 16-17 år
  • 18+
  • 7-11 år

Oculus Quest 2

ANMELDELSE: Oculus Quest 2 byr på stor innlevelse, et brukervennlig uttrykk og fantastisk, virtuell virkelighet. Oculus krever samtidig bruk av Facebook-konto for å logge inn, og spillutstyret har 13-årsgrense fra utvikleren.

Publisert

Microsoft Xbox trådløst gaming-headsett

ANMELDELSE: Microsoft har lansert et eget gaming-headsett som er superenkelt å koble opp til Xbox Series S/X og Windows-PC. I tillegg byr gamingutstyret på en overkommelig prislapp og nokså god spill, musikk- og filmlyd.

Publisert

ARCTIS 9 WIRELESS: trådløst gaming-headsett

ANMELDELSE: Steelseries byr på et gaming-headsett med noen helt unike funksjoner. Her snakker vi om fantastisk lyd, uttrekkbar mikrofon og bluetooth-tilkobling for blant annet mobiltelefoner.

Publisert

PowerA Fusion Pro: kablet håndkontroller til Xbox og PC

ANMELDELSE: Den offisielt, Microsoft-lisensierte håndkontrollen fra PowerA sitter godt i hånden og byr på egne tilpasninger som ekstra knapper og funksjoner bak, samt joysticker som lett kan byttes ut.

Publisert

HyperX Cloud II Wireless

ANMELDELSE: Super-komfort, fantastisk lyd og lang batteritid. HyperX Cloud II Wireless er et suverent gaming-tilbehør med kvalitet i alle ledd.

Publisert

LS15P: Trådløse hodetelefoner

ANMELDELSE: Gaming-hodetelefoner fra Lucidsound byr på trådløs tilkobling, superb mikrofon, og fungerer både sammen med PS5 og PS4, i tillegg til PC.

Publisert

Xbox Series S

ANMELDELSE: "Lillebroren" i produktlinjen til Microsoft skuffer ikke. Imponerende hastighet og solid nestegenerasjonsgrafikk selges til en pris de fleste har råd til. Men noen vil nok savne kraften i den forbedrede Xbox Series X.

Publisert

Jabra Elite 85T: trådløse hodetelefoner

ANMELDELSE: Få musikk rett på øret uten kabelrot. Jabra Elite 85T byr på aktiv støydemping, behageligere passform og kraftigere høyttalerelementer enn tidligere.

Publisert

LEGO Technic Volvo 6×6 leddstyrt dumper

ANMELDELSE: Å bygge denne lastebilen er minst like gøy som å kjøre den etterpå. Her kan barn og unge lære mer om design og maskineri, samtidig som de sitter mindre på skjerm!

Publisert

Mario Kart Live: Home Circuit

ANMELDELSE: Nintendo har vært superkreative igjen! Her skal man fysisk bygge en bilbane og kjøre Mario Kart på stuegulvet. Fantastisk moro for hele familien!

Publisert

Ressurser

Forbrukerrettigheter ved kjøp av apper og spill

Har du kjøpt feil dataspill til barnet ditt, lastet ned en app som du angrer på eller er reklameteksten til dataspillet totalt på villspor fra virkeligheten? Les om dine rettigheter her.

Publisert

Hvordan sette opp Ipad og Iphone for barn

Foreldre kan gjøre Ipad og Iphone tryggere for barn ved å velge gode innstillinger. Det kan hindre at barn kjøper innhold uten foreldres tillatelse, laster ned uegnede apper og spill og besøker nettsider som de ikke skal.  Men helt vanntett er ikke systemet.

Publisert

Relaterte artikler

Våre beste filmtips: 12-15 år

På jakt etter gode filmer til tenåringen? Barnevakten gir deg anbefalinger til underholdende og lærerike filmer for ungdom.

Publisert

Våre beste filmtips: 9-12 år

Finn de beste filmene til barna. Barnevakten gir deg anbefalinger til underholdende og lærerike filmer fra hele verden.

Publisert