Foto: Shutterstock.com

Filtrer

Aldre
  • 0-6 år
  • 12-15 år
  • 16-17 år
  • 18+
  • 7-11 år

HyperX Alloy Elite 2: gamingtastatur

Anmeldelse: Lys opp rommet med dette RGB-belyste gamingtastaturet fra HyperX som er slitesterkt og tåler opptil 80 millioner tastetrykk! Anbefales av Barnevakten fra ti år.

Publisert

Lego Super Mario: startbanen

Anmeldelse: Super Mario med venner (og fiender) drar ut fra TV-skjermen og inn på stuegulvet. LEGO Super Mario kombinerer skjermrelatert innhold med lek utenfor spillverden.

Publisert

Jabra Elite 45h: trådløse on-ear hodetelefoner

Vanvittig god batteritid, nydelig lyd og kabelfri "moro" med Jabra Elite 45h. Dette er et flott tilbehør som har god funksjonalitet uten å koste all verden. Anbefales til musikkglade barn og unge!

Publisert

QPAD MK-95: mekanisk gaming-tastatur

Sterk og solid kvalitet, nydelige RGB-lys og mulighet til å justere taste-opplevelsen ved å vri på en bryter, gjør MK-95 til et suverent gaming-tastatur for barn og unge.

Publisert

QPAD QH-92

Headsett til spillkonsoll og PC byr på god lyd og avtakbar mikrofon. Med QH-92 kan barna chatte i spill og få spillyden rett på øret. Les vår vurdering før kjøp.

Publisert

Jabra Elite Active 75t: trådløse hodetelefoner

Løp, dans, tren eller hopp på sykkelen som aldri før med musikk som lyder fyldig og godt i øret. Jabra Elite Active 75t gir barn og unge tilgang til musikk uten ledningsrot.

Publisert

HyperX Cloud Alpha S Gaming-headsett

Gaming-headsett fra HyperX byr på god lyd, 7.1 surroundteknologi og avtakbar mikrofon. Dette kan være et flott spill-tilbehør til barn og unge.

Publisert

Ressurser

Relaterte artikler

Youtube og Tiktok er barnas favoritter

Snapchat faller i popularitet mens Tiktok stiger. Youtube er den mest popuære strømmetjenesten. Dette kommer frem i en undersøkelse blant norske barn.

Publisert

Filmtips: Pixar setter standarden

På en topp ti-liste over tidenes beste dataanimerte filmer vil nok Pixar Animation Studios oppta de fleste plassene.

Publisert