Foto: Shutterstock.com

Filtrer

Velg alder
  • 0-6 år
  • 12-15 år
  • 16-17 år
  • 18+
  • 7-11 år

Logitech: Brio 300

ANMELDELSE: Fullverdig webkamera med automatisk lyskorreksjon, støydempende mikrofon og et intuitivt oppsett. En overkommelig innkjøpspris gjør dette til et produkt som passer for de aller fleste.

Publisert

Logitech: H390 USB-headsett

ANMELDELSE: Lite oppsiktsvekkende headsett byr på overraskende god og kraftig lyd. Komforten er ikke helt på topp, men ellers er det lite dill-dall å tenke på. Fint og enkelt headsett for hverdagslige lydoppgaver.

Publisert

Ultimate Ears: Megaboom 3

ANMELDELSE: Fantastisk lyd med kraft og 20 timers batteritid. Megaboom 3 er en høyttaler med nok giv til å livnære både rom og uteplass med deilig, mektig musikk.

Publisert

Apple Pencil (1. generasjon)

ANMELDELSE: Skriv, tegn og fargelegg på iPaden ved hjelp av dette kreative tilbehøret fra Apple. Koster en del i innkjøp, men kan utover det være et fint alternativ for tegneglade barn og unge.

Publisert

Logitech Crayon

ANMELDELSE: Logitech Crayon er en fenomenal innretning som gjør det lekende lett å tegne og notere på en iPad. Superenkel tilkobling og nøyaktig i bruk. Anbefales for tegneglade barn og unge.

Publisert

Logitech Combo Touch

ANMELDELSE: Superstilig nettbrett-tilbehør gjør iPaden mer allsidig og profesjonell. Combo Touch beskytter enheten, fungerer som støtte og byr på tastatur og berøringsplate for å utføre all slags finurlige oppgaver.

Publisert

Nokia T21

ANMELDELSE: Nokia har laget et nettbrett som er nokså rimelig til innkjøp, samtidig som man får mye skjerm for pengene. I tillegg har T21 innebygget et brukersnitt som er tilpasset de yngste skjermbrukerne. Enheten kan også tilpasses tenåringer med Family Link-appen.

Publisert

Steelseries Apex 9 TKL

ANMELDELSE: Mindre er bedre. Steelseries Apex 9 TKL er kompakt, men byr på smarte knapper som gjør opp for det som er blitt tatt bort. Ellers er dette et solid tastatur som har kjapp responstid, optiske taster og stilig RGB-belysning.

Publisert

Tacto Laser

ANMELDELSE: Lek og lær med lys, laser, prismer og speil. I dette flotte tilbehøret fra PlayShifu skal barn utforske mekanismer på nettbrett ved hjelp av fysiske brikker.

Publisert

Tacto Coding

ANMELDELSE: Fra enkle instruksjoner til avanserte løkker. Med Tacto Coding kan barna bryne seg på kodeoppgaver ved hjelp av fysiske brikker.

Publisert

Ressurser

Startside: Alt foreldre bør vite om Youtube

FORELDRE: Youtube har en enorm innflytelse blant barn og unge, både positivt og negativt. Her viser vi hvordan foreldre kan redusere risikoen for at barna utsettes for skadelig innhold og uønsket reklame.

Publisert

Hvordan sette opp ipad og iphone for barn

Foreldre kan gjøre ipad og iphone tryggere for barn ved å velge gode innstillinger. Det kan hindre at barn kjøper innhold uten foreldres tillatelse, laster ned uegnede apper og spill og besøker nettsider som de ikke skal.  Men helt vanntett er ikke systemet.

Publisert

Relaterte artikler

Skjermtid – foreldrene eller barnas problem?

WEBINAR: Torsdag 2. februar. Hvordan skape gode skjermrutiner i hverdagen? Møt psykologspesialist John Eric Llera og forsker Stian Overå. Webinaret varer en time.

Publisert