Foto: Shutterstock.com

Filtrer

Velg alder
  • 0-6 år
  • 12-15 år
  • 16-17 år
  • 18+
  • 7-11 år

Playstation VR2

ANMELDELSE: For alle som har en Playstation 5-konsoll er det enkelt (men relativt kostbart) å komme i gang med VR. Selv om det ikke finnes vanvittige mange spill å velge fra per nå, er opplevelsen til Sony engasjerende, men ikke uten de vanlige hindringene som VR-sett har å by på.

Publisert

Creative Zen Hybrid Wireless

ANMELDELSE: Trådløst headsett byr på god batteritid, kabelfri musikk og aktiv støydemping. Her får man rett og slett mye lytteopplevelse for en helt overkommelig innkjøpspris.

Publisert

Nokia G42 5G

ANMELDELSE: Nokia G42 5G byr på mye telefon for pengene. Her kan man spille mobilspill, nyte film og surfe på nett uten problemer. Samtidig er ikke enheten særlig motstandsdyktig mot vær og vind, og kamerakvaliteten er bare middels.

Publisert

Logitech: Yeti GX

ANMELDELSE: Fantastisk mikrofon byr på klart og tydelig lydopptak, demper støy, ser lekker ut og er enkel å komme i gang med.

Publisert

Logitech: Yeti Orb

ANMELDELSE: Fantastisk, kompakt mikrofon byr på svært god lydkvalitet og brukervennlighet. Denne enheten sikter mot streaming og annen form for stemmeopptak.

Publisert

Logitech: Litra Beam LX

ANMELDELSE: Litra Beam bidrar til bedre og mer naturlig lys når man bruker webkamera. Enheten er allsidig, lett å koble opp og med mulighet for mange justeringer via Logitechs egen programvare.

Publisert

Ultimate Ears: Epicboom

ANMELDELSE: Bygget som en stridsvogn er denne bærbare høyttaleren laget for å gi musikk og liv til hagen, strandkanten eller stua. Lydkvaliteten ikke minst, er like upåklagelig som enhetens robusthet.

Publisert

Jabra: Elite 8 Active

ANMELDELSE: Jabra har gjort enda et kvantehopp i kvalitet. Her får man trådløse ørepropper som tåler bank, samtidig som disse byr på fantastisk lyd og i tillegg støydemping.

Publisert

Logitech Pro X Superlight 2

ANMELDELSE: Lett som en fjær, solid og nøyaktig gaming-mus byr på trådløs tilkobling og mange timer med gaming-moro.

Publisert

Logitech Pro X TKL Lightspeed

ANMELDELSE: Trådløst gaming-tastatur fremstår som slitesterkt, lekkert og med reisevennlige muligheter for spilltreff og e-sport-turneringer.

Publisert

Ressurser

Hvordan sette opp ipad og iphone for barn

Foreldre kan gjøre ipad og iphone tryggere for barn ved å velge gode innstillinger. Det kan hindre at barn kjøper innhold uten foreldres tillatelse, laster ned uegnede apper og spill og besøker nettsider som de ikke skal.  Men helt vanntett er ikke systemet.

Publisert

Startside: Alt foreldre bør vite om Youtube

FORELDRE: Youtube har en enorm innflytelse blant barn og unge, både positivt og negativt. Her viser vi hvordan foreldre kan redusere risikoen for at barna utsettes for skadelig innhold og uønsket reklame.

Publisert

Relaterte artikler

Egne jentekvelder med gaming på fritidsklubben

For å bidra til trygg gaming satser stadig flere på rene jentelag i e-sport og egne gaming-arrangementer for jenter, forteller klubbleder Erlend Tønnesen ved Stikkontakten Gamingsenter.

Publisert

Min egen sønn hadde gaming som lidenskap

Tidsbruk var også et tema for barne- og familieminister Kjersti Toppe som seksbarnsmor. Blant annet hadde hun en sønn som gamet en hel del. Samtidig mener hun at dagens foreldre står i en mye større skvis når det gjelder digitale dilemmaer.

Publisert

Ny undersøkelse fra Bufdir om digital oppvekst

Foreldrene i undersøkelsen er mest bekymret for mobbing på nettet. 9 av 10 foreldre mener det skal være aldersgrenser på sosiale medier. 8 av 10 barn har brukt kunstig intelligens.

Publisert