Foto: Shutterstock.com

Filtrer

Aldre
  • 0-6 år
  • 12-15 år
  • 16-17 år
  • 18+
  • 7-11 år

LS15P: Trådløse hodetelefoner

ANMELDELSE: Gaming-hodetelefoner fra Lucidsound byr på trådløs tilkobling, superb mikrofon, og fungerer både sammen med PS5 og PS4, i tillegg til PC.

Publisert

Xbox Series S

ANMELDELSE: "Lillebroren" i produktlinjen til Microsoft skuffer ikke. Imponerende hastighet og solid nestegenerasjonsgrafikk selges til en pris de fleste har råd til. Men noen vil nok savne kraften i den forbedrede Xbox Series X.

Publisert

Jabra Elite 85T: trådløse hodetelefoner

ANMELDELSE: Få musikk rett på øret uten kabelrot. Jabra Elite 85T byr på aktiv støydemping, behageligere passform og kraftigere høyttalerelementer enn tidligere.

Publisert

LEGO Technic Volvo 6×6 leddstyrt dumper

ANMELDELSE: Å bygge denne lastebilen er minst like gøy som å kjøre den etterpå. Her kan barn og unge lære mer om design og maskineri, samtidig som de sitter mindre på skjerm!

Publisert

Mario Kart Live: Home Circuit

ANMELDELSE: Nintendo har vært superkreative igjen! Her skal man fysisk bygge en bilbane og kjøre Mario Kart på stuegulvet. Fantastisk moro for hele familien!

Publisert

PANASONIC RZ-S500: trådløse ørepropper

ANMELDELSE: Støykansellering, imponerende lyd og kabelfri tilkobling, gjør dette til svært gode ørepropper for musikkglade barn og unge.

Publisert

HyperX Cloud Stinger Core: Trådløst headsett

ANMELDELSE: Nytt headsett fra HyperX er svært brukervennlig og med et design som passer til nye PlayStation 5. Enheten har trådløs tilkobling og mikrofon til spillchat.

Publisert

HyperX Alloy Elite 2: gamingtastatur

Anmeldelse: Lys opp rommet med dette RGB-belyste gamingtastaturet fra HyperX som er slitesterkt og tåler opptil 80 millioner tastetrykk! Anbefales av Barnevakten fra ti år.

Publisert

Ressurser

Relaterte artikler

Alt foreldre bør vite om Roblox og Among Us

WEBINAR: Få innblikk i stayeren Roblox og høstens snakkis Among Us og hvordan du gjør dem tryggere for barna. Webinaret varer en time. Påmelding. 

Publisert

Appene barna kan lære av

Norsk, engelsk, matte eller musikk? Det finnes en app for alt! Les vår oversikt med apper som passer like godt til barnehage og skole som i hjemmet.

Publisert