Foto: Shutterstock.com

Filtrer

Velg alder
  • 0-6 år
  • 12-15 år
  • 16-17 år
  • 18+
  • 7-11 år

Osmo Pizza Co

ANMELDELSE: La barna få drive sin egen pizzarestaurant. Her kombineres fysiske leker med iPad-teknologi. Barna lærer både regning og kreativitet.

Publisert

SureFire Harrier 360-Surround (Gaming-Headsett)

ANMELDELSE: Gaming-headsett byr på god lyd, tøff RGB-belysning og fungerer i takt med både spillkonsoller og gaming-PC-er. Alt dette får man til en relativt lav pris.

Publisert

Surefire Gaming Bunker SSD: ekstern gaming-harddisk

ANMELDELSE: Ekstern gaming-harddisk byr på knalltøft design og ekstra lagringsplass til spillkonsoller og PC. Dette er en hjelpende hånd for alle som trenger mer plass til spillene og filene sine.

Publisert

Orboot – interaktiv globus med Mars

ANMELDELSE: Utforsk Den røde planeten som aldri før med spennende teknologi. Sikt og pek med mobilkameraet og lær mer om Mars.

Publisert

Orboot – interaktiv globus med dinosaurer

ANMELDELSE: Denne interaktive globusen er enhver dinosaurelskers drøm. Sikt og pek med kameraet til nettbrett og mobil, og se fantastiske, forhistoriske skapninger komme til live. Appen har norsk tekst og tale.

Publisert

Orboot – interaktiv globus med jorden

ANMELDELSE: En herlig globus blir interaktiv og spennende takket være AR-teknologi. Sikt og pek med kameraet til et nettbrett eller mobil, og lær mer om forskjellige steder på jorda.

Publisert

Osmo Creative Starter Kit

ANMELDELSE: Lær å tegne, lek med fysikkens krefter og møt et hyggelig monster i dette ipad-tilbehøret som kombinerer fysiske og digitale leker.

Publisert

Jabra Elite 3

ANMELDELSE: Trådløse ørepropper byr på god og kraftfull lyd til en rimelig innkjøpspris.

Publisert

Ressurser

Startside: Alt foreldre bør vite om Youtube

Youtube har en enorm innflytelse blant barn og unge, både positivt og negativt. Her viser vi hvordan foreldre kan redusere risikoen for at barna utsettes for skadelig innhold og uønsket reklame.

Publisert

Forbrukerrettigheter ved kjøp av apper og spill

Har du kjøpt feil dataspill til barnet ditt, lastet ned en app som du angrer på eller er reklameteksten til dataspillet totalt på villspor fra virkeligheten? Les om dine rettigheter her.

Publisert

Hvordan sette opp Ipad og Iphone for barn

Foreldre kan gjøre Ipad og Iphone tryggere for barn ved å velge gode innstillinger. Det kan hindre at barn kjøper innhold uten foreldres tillatelse, laster ned uegnede apper og spill og besøker nettsider som de ikke skal.  Men helt vanntett er ikke systemet.

Publisert

Relaterte artikler

Startside: Netflix

Her har vi samlet filmtips og informasjon om aldersgrensene til Netflix.

Publisert

Startside: Korona og barn

Her har vi samlet våre artikler om koronaen, du finner mange aktiviteter for barn i tillegg til forskning om barns digitale liv under pandemien.

Publisert