Foto: Shutterstock.com

Filtrer

Aldre
  • 0-6 år
  • 12-15 år
  • 16-17 år
  • 18+
  • 7-11 år

LEGO Technic Volvo 6×6 leddstyrt dumper

ANMELDELSE: Å bygge denne lastebilen er minst like gøy som å kjøre den etterpå. Her kan barn og unge lære mer om design og maskineri, samtidig som de sitter mindre på skjerm!

Publisert

Mario Kart Live: Home Circuit

ANMELDELSE: Nintendo har vært superkreative igjen! Her skal man fysisk bygge en bilbane og kjøre Mario Kart på stuegulvet. Fantastisk moro for hele familien!

Publisert

PANASONIC RZ-S500: trådløse ørepropper

ANMELDELSE: Støykansellering, imponerende lyd og kabelfri tilkobling, gjør dette til svært gode ørepropper for musikkglade barn og unge.

Publisert

HyperX Cloud Stinger Core: Trådløst headsett

ANMELDELSE: Nytt headsett fra HyperX er svært brukervennlig og med et design som passer til nye PlayStation 5. Enheten har trådløs tilkobling og mikrofon til spillchat.

Publisert

HyperX Alloy Elite 2: gamingtastatur

Anmeldelse: Lys opp rommet med dette RGB-belyste gamingtastaturet fra HyperX som er slitesterkt og tåler opptil 80 millioner tastetrykk! Anbefales av Barnevakten fra ti år.

Publisert

Lego Super Mario: startbanen

Anmeldelse: Super Mario med venner (og fiender) drar ut fra TV-skjermen og inn på stuegulvet. LEGO Super Mario kombinerer skjermrelatert innhold med lek utenfor spillverden.

Publisert

Jabra Elite 45h: trådløse on-ear hodetelefoner

Vanvittig god batteritid, nydelig lyd og kabelfri "moro" med Jabra Elite 45h. Dette er et flott tilbehør som har god funksjonalitet uten å koste all verden. Anbefales til musikkglade barn og unge!

Publisert

Ressurser

Ny fagbok for lærere om digital dømmekraft

Tirsdag 20. oktober klokken 14.30 lanseres en fagbok for lærere i barnehage og barneskole om hvordan de kan bidra til at barn og unge får et godt og trygt digitalt liv. Boken er laget på initiativ av Barnevakten og er knyttet opp til de nye læreplanene i skolen.

Publisert

Relaterte artikler

Lær barna å samle skjermbevis på nett

Vi viser hvordan du tar bilde eller film av skjermen på mobiler, datamaskiner og spillkonsoller. Samle bevis ved nettmobbing, skadelig innhold eller kriminalitet. Skjermkopiene kan sendes politi, skole eller apputvikler avhengig av sak.

Publisert

Barnevakten mener: Alle skoler må ha et foreldreråd

Hjem og skole bør ha et godt og forpliktende samarbeid. Det kan være en avgjørende suksessfaktor for at barn og unge også skal ha det bra på nett, mener Barnevakten som har gitt eget høringssvar til forslag om ny opplæringslov.

Publisert