Foto: Shutterstock

 

Ønsker du å samle foreldrene på din skole til en digital temakveld om barn og mediebruk? Barnevakten hjelper deg å samle skolens eller barnehagens foreldre på kveldstid. Foreldrene deltar hjemmefra og det gis mulighet for innspill og spørsmål underveis.

Rabatter ved «Digital temakveld»
 • 500 kroner i rabatt på alle foredrag hvis skolen er medlem av Barnevakten. Innmelding her.

Slik går du frem:

Fyll inn kontaktskjemaet på denne siden og send inn, eller gjennomfør din bestilling på telefon 53 00 95 30. Du kan også sende forespørsel på post@barnevakten.no om du heller vil det.

Så snart dato og klokkeslett er endelig avklart, setter vi opp et digitalt møterom i Zoom og tildeler dere en foredragsholder. Info får dere i e-post fra foredragsholder kort tid etter at dere har gjennomført bestillingen.

Du blir kontaktet av foredragsholderen og sammen blir dere enige om invitasjonstekst til foreldrene som skal inviteres inn på temakvelden.

Du sørger for utsendelse av invitasjon til deltakerne sammen med lenken til møterommet (lenken til Zoom er integrert i invitasjonen).

Du møter opp på skjermen 30 minutter før foredraget og tester sammen med foredragsholderen at lyd og teknikk fungerer. Barnevakten har alt ansvaret for det tekniske, og er «host» (vert) på temakvelden. Du og foredragsholderen avtaler dere imellom om arrangør (FAU/lærer/rektor) vil si noe først og/eller til slutt, eller om foredragsholderen begynner rett på.

Vi gjennomfører temakvelden på avtalt tid, og det legges til rette for deltagelse i chatten underveis og/eller på slutten.

Vi sender deg en e-post etter temakvelden som er til alle foreldrene på skolen. Mailen inneholder Barnevaktens digitale informasjonshefte for foreldre; “Tips og råd om skjermbruk”, og lenke til en kort evaluering. E-posten er tenkt som en oppfølging til deltagerne, og er nyttig for alle foreldre på skolen, også for dem som ikke var til stede på temakvelden.

Dere får en faktura på seminarandelen fra Barnevakten, og en faktura for honorar fra foredragsholder. Ved EHF-fakturering, trenger vi organisasjonsnummer til den som skal betale.

Se priser her:

Les mer om medlemskap for skole og barnehage her.

  Forespørsel om foredrag


  Fysisk foredragDigitalt foredragAvklares senere


  Ja

  *Jeg forstår at det blir samlet inn opplysninger ved å sende inn.

  Du kan også sende forespørsel til post@barnevakten.no eller på tlf.: 53 51 93 80