Foto: Shutterstock.com

Småbarn og skjermbruk

En temakveld for foreldre og ansatte i barnehagen

Med et stadig mer omfattende skjerm- og  medieinnhold også for de yngste, opplever vi et økende behov for våre tema  blant  foreldre og ansatte i barnehager.

Vi setter fokus på:

 • Hva sier forskning om småbarn og skjermbruk?
 • Hvilke muligheter finnes, og hvilke utfordringer kan oppstå?
 • Foreldrerollen og hvordan skape gode rammer for skjermbruk?
 • Hvordan være gode forbilder?
 • Tips om godt medieinnhold og nyttige ressurser
 • Rom for innspill og samtaler

Vi har over 30 foredragsholdere over hele landet og vi kommer gjerne til din barnehage. Send inn forespørsel i skjemaet på denne siden. For mer informasjon kan du også bruke post@barnevakten.no eller ringe oss på tlf. 53 00 95 30

Foredragsmodell, planlegging og pris

Temakveld er målrettet både til foreldre og ansatte i barnehagen. Foredraget er dialogbasert, og kan også kombineres med samtale i grupper. Foredragene tilpasses i lengde ut fra ønske og behov, men for en klassisk temakveld inkludert refleksjon i benkeradene og tid til spørsmål, anbefaler vi 1,5 til to timer.

Et besøk av Barnevakten kan også fint kombineres med annet man har på programmet, og foredraget blir da tilpasset i lengde og innhold. Temakvelden er tilgjengelig både som fysisk og digitalt foredrag.

Pris: En temakveld i barnehagen koster kr 6000. I tillegg kommer kjøregodtgjørelse. Se priser her. Vi gir 500 kroner i rabatt på foredrag dersom barnehagen er medlem i Barnevakten. I prisene vi viser på nettsidene, er rabatten ikke trukket fra. Bli medlem her.

Før foredraget: Når foreldre skal inviteres til temakvelden, kan dere gjerne bruke Barnevaktens invitasjonsmal. Denne finner dere her (invitasjonsmal #4)

Etter foredraget: I etterkant av temakvelden vil foreldre få tilgang til en lenkesamling med relevante lenker som speiler foredraget, og som følger dem opp med mye konkret og nyttig. Klikk her for å gå til lenkesamlingen.

Vanlige spørsmål ved bestilling av besøk fra Barnevakten.

  Forespørsel om foredrag


  Fysisk foredragDigitalt foredragAvklares senere


  Ja

  *Jeg forstår at det blir samlet inn opplysninger ved å sende inn.

  Du kan også sende forespørsel til post@barnevakten.no eller på tlf.: 53 51 93 80