Temakveld om barn og gaming

Omtrent alle barn spiller dataspill. Og selv om dataspill er til stor glede for mange barn og unge, kan spillingen også bli en kilde til konflikt og bekymring i mange hjem. En del foreldre er usikre på hvordan de skal håndtere dette, og kjenner også behov for kunnskap og konkrete råd.

Foredraget Hjelp – barnet mitt gamer! er utviklet i samarbeid mellom Barnevakten og Blå Kors. Målgruppen er alle foreldre i barneskolen med barn som spiller dataspill, men er også nyttig for lærere og andre som jobber med barn.

Hva synes foreldre om foredraget? Les evalueringene her!

I dette foredraget får du nyttig kunnskap og praktiske råd slik at du får verktøy til å engasjere deg i barnas spilling. Vi deler også fakta og tall om barn og gaming, og vi legger opp til dialog og spørsmål-svar.

Temakvelden «Hjelp – barnet mitt gamer!» kan bestilles både fysisk og digitalt.

Tema i foredraget :

  • Hva er positivt med dataspill og hva kan være utfordrende?
  • Smarte valg og gode rammer for barn som gamer.
  • Tips og praktiske råd for å engasjere deg i barnas spilling.
  • Mulighet for dialog og spørsmål.

Ønsker dere foredraget digitalt? Les her

Pris:
5000 kroner totalt + reise
(2800 kroner i honorar til foredragsholder og 2200 kroner i seminarandel til Barnevakten. I tillegg kommer reisegodtgjørelse.)

Rabatt: Vi gir 500 kroner i rabatt på hvert oppdrag dersom skolen er medlem i Barnevakten. I prisene over er rabatten ikke trukket fra.

Spar penger: For oppdrag som går over flere dager, faktureres 2200 kroner i seminarandel for første dag og 500 kroner for hver påfølgende dag.

Bestill foredrag


Fysisk foredragDigitalt foredragAvklares senere


Ja

*Jeg forstår at det blir samlet inn opplysninger ved å sende inn.

Du kan også sende forespørsel til post@barnevakten.no eller på tlf.: 53 51 93 80