Foto: Shutterstock.com

Filtrer

Anbefalte aldre
 • 0-6 år
 • 6-9 år
 • 9-12 år
 • 12-15 år
 • 15-18 år
 • 18+
Aldre (Spill - Pegi)
 • 3 år
 • 7 år
 • 12 år
 • 16 år
 • 18 år
PEGI Klassifisering
Type spill
 • Enspiller
 • Lokal flerspiller
 • Online

FIFA 21

ANMELDELSE: Årets FIFA byr på mye fotballglede, men bare små endringer fra fjorårets spill i serien.

Publisert

Call of Duty: Black Ops 4

Den populære skytespillserien Call of Duty er tilbake med større fokus på flerspiller på nett, nytt zombiemodus og en egen utgave av Battle Royale. Realisme og hyppige innslag av vold gjør at spillet har fått aldersanbefaling fra 18 år.

Publisert

F1 2018

Forbered deg på å kjøre i verdens raskeste billøp, der F1 er blitt mer realistisk og adrenalinpakket enn noen gang. Anbefales for barn fra tre år.

Publisert

Civilization VI: Rise and Fall

Den nye utvidelsespakken til den populære spillserien gir deg flere nasjoner å lede, nye måter å styre byer på, samt flere strategiske muligheter til storhet. Anbefales fra tolv år.

Publisert

Civilization VI

Led nasjonen din til storhet og lær om ekte, historiske sivilisasjoner i samme slengen. Civilization er fortsatt et av de beste strategispillene for samfunnsutvikling som finnes. Anbefales fra tolv år.

Publisert

Just Dance 2017

Å tre ut på dansegulvet har aldri vært så morsomt. Just Dance fokuserer på lek og sosialt samspill. Vær imidlertid klar over at det er noe kjøpepress i spillet. Anbefales fra tre år.

Publisert

Farming Simulator 17

Å drive jordbruk har aldri vært så gøy eller så komplekst til samme tid. Farming Simulator 17 lar deg styre den spennende prosessen fra dyrking til transport og salg av innhøstingen. Anbefales for barn fra tre år.

Publisert

PES 2017 – Pro Evolution Soccer

PES leverer skikkelig fotballglede både på og utenfor banen. Spillet flyter godt, har en suveren gameplay og flott grafikk. Anbefales til fotballgale barn fra tre år.

Publisert

Trackmania Turbo

Dette er et helt vanvittig bilspill som minner om ren berg- og dalbanekjøring. Underholdende, men noe monotont i lengden. Anbefales for barn fra tre år.

Publisert

Destiny: The Taken King

Dette er et skytespill med flott grafikk og adrenalinpakkede kampsekvenser. Spillet har en rik historie i et univers verdt å utforske.

Publisert

spill tips

Fall Guys: Ultimate Knockout

Anmeldelse: Seksti spillere kjemper for å holde ut i en helkaotisk hinderløype. Kun en kan stå igjen som vinner til slutt! Barnevakten anbefaler spillet fra seks år på grunn av vanskelighetsgrad.

Publisert

Paper Mario: The Origami King

Anmeldelse: Som forventet, leverer Nintendo enda et nydelig og sjarmerende Super Mario-eventyr.

Publisert

Ressurser

Ny fagbok for lærere om digital dømmekraft

Tirsdag 20. oktober klokken 14.30 lanseres en fagbok for lærere i barnehage og barneskole om hvordan de kan bidra til at barn og unge får et godt og trygt digitalt liv. Boken er laget på initiativ av Barnevakten og er knyttet opp til de nye læreplanene i skolen.

Publisert

Relaterte artikler

Lær barna å samle skjermbevis på nett

Vi viser hvordan du tar bilde eller film av skjermen på mobiler, datamaskiner og spillkonsoller. Samle bevis ved nettmobbing, skadelig innhold eller kriminalitet. Skjermkopiene kan sendes politi, skole eller apputvikler avhengig av sak.

Publisert

Barnevakten mener: Alle skoler må ha et foreldreråd

Hjem og skole bør ha et godt og forpliktende samarbeid. Det kan være en avgjørende suksessfaktor for at barn og unge også skal ha det bra på nett, mener Barnevakten som har gitt eget høringssvar til forslag om ny opplæringslov.

Publisert