Foto: Shutterstock.com

Filtrer

Anbefalte aldre
Aldre (iOS)
 • 4 år
 • 9 år
 • 12 år
 • 17 år
Aldre (Android)
 • PG
 • 3 år
 • 7 år
 • 12 år
 • 16 år
Brukervilkår
 • 13
 • 16
Personvern
 • 13+

Minecraft

ANMELDELSE: Kreativt byggespill gir barna muligheten til å lage alt det fantasien måtte se for seg. Her kan man bygge på egenhånd eller sammen med venner.

Publisert

GeckoLife

ANMELDELSE: Søkefunksjon gir tilgang til tvilsomme grupper og seksuelt innhold. Dette ødelegger for en tjeneste som ellers legger til rette for at foreldre kan chatte med barna sine i private grupper.

Publisert

Clips

ANMELDELSE: Kreativ app for å filme og redigere videoer på få tastetrykk. Her kan man legge til tekst, emojier, musikk og ulike filtre. Dette kan være et godt alternativ til andre videoredigeringsapper.

Publisert

Charge the Robot

ANMELDELSE: Fantastisk konsept lærer barn om komplisert maskineri, problemløsing og ulike energiformer. Abstrakt kunnskap blir gjort svært tilgjengelig for barn og unge med denne appen.

Publisert

Hvordan fungerer dyr?

ANMELDELSE: Kanskje den beste digitale "læreboken" om dyr som finnes. Se anakondaen skifte ham, jaguaren føde, og lungene til delfinen i aksjon. Her kan man også lese fakta om ulike dyr med norsk tekst og tale.

Publisert

Hvordan flyr ting?

ANMELDELSE: Superkul app for alle som liker fly og helikoptre. Lær mer om hva som får flyvemaskinene til å sveve. Komplekse fenomener vises på intuitive og visuelle måter. Inneholder noen vanskelige begreper.

Publisert

Pocket City

ANMELDELSE: Bygg en levende by ved å designe gater, veier, hus, industri, parker og offentlige tjenester.

Publisert

GeoGuessr

ANMELDELSE: Utforsk kloden med mobiltelefonen. Test geografikunnskapen og konkurrer med venner og familie om å lokalisere steder fra hele verden.

Publisert

Kahoot! Multiplication Games

ANMELDELSE: Terp på gangetabellen. Morsomme minispill øker forståelse, men byr på lite variasjon i begynnelsen. Begrenset tilgang med mindre man kjøper et abonnement.

Publisert

Seterra Geography

ANMELDELSE: Slå geografikunnskapen til mutttern. Konkurrer og lær mer om byer, land, innsjøer, fylker og flagg.

Publisert

app tips

SimpleRockets 2

ANMELDELSE: Bygg et flygedyktig romskip (eller bom på oppgaven totalt) og naviger fartøyet ditt ut i verdensrommet. Dette spillet utforsker både fysikkens lover og begrensninger, samt romfart.

Publisert

Swift Playgrounds

Anmeldelse: Apple gjør koding til en lek med denne opplærings-appen. La barna lære dataspråk (inneholder engelske instruksjoner) og forstå mer om hvordan spill og apper er bygget opp.

Publisert

BRIO World – Railway

Bygg en hel verden med togbaner, biltrafikk og natur. Sett deg deretter i førersetet på tøffe lokomotiver. Denne appen anbefales fra tre år.

Publisert

Ressurser

Startside: Alt foreldre bør vite om Youtube

FORELDRE: Youtube har en enorm innflytelse blant barn og unge, både positivt og negativt. Her viser vi hvordan foreldre kan redusere risikoen for at barna utsettes for skadelig innhold og uønsket reklame.

Publisert

Hvordan sette opp ipad og iphone for barn

Foreldre kan gjøre ipad og iphone tryggere for barn ved å velge gode innstillinger. Det kan hindre at barn kjøper innhold uten foreldres tillatelse, laster ned uegnede apper og spill og besøker nettsider som de ikke skal.  Men helt vanntett er ikke systemet.

Publisert

Relaterte artikler

Gode familiefilmer på Netflix

Netflix har et enormt utvalg av filmer å velge mellom. Vi hjelper deg å finne noen av de beste filmene.

Publisert