Foto: Shutterstock.com

Filtrer

Anbefalte aldre
 • 0-6 år
 • 6-9 år
 • 9-12 år
 • 12-15 år
 • 15-18 år
 • 18+
Terningkast
Anbefalt av Barnevakten
 • Anbefalt av barnevakten
Aldersgrense
 • A
 • 6
 • 9
 • 12
 • 15

The Hustle

Smakløs, forutsigbar og på grensen til det vulgære. Denne komedien er helt uten klasse, og selv om aldersgrensen er tillatt for alle, så egner filmen seg overhodet ikke for barn.

Publisert

Gods of Egypt

Mytologisk visvas og surrete historiefortelling ødelegger denne påkostede storfilmen. Filmen har ni års aldersgrense, men flere scener er så dramatiske at foreldre bør vurdere om den egner seg for barn i denne alderen.

Publisert

Pixels

Det mest positive man kan si om denne filmen er vel at den er et klasseeksempel på hvordan man maltrakterer en god idé.

Publisert

Mummitrollet på Rivieraen

Dette er en veldig merkelig Mummifilm som er til dels svært lite egnet for barn, til tross for at filmen prøver å formidle et godt budskap.

Publisert

Teenage Mutant Ninja Turtles

Tilbakekomsten til de muterte ninjaskilpaddene er blitt en støyende actionfilm med en fordummende og meningsløs historie.

Publisert

Scoreturen

Fire kamerater drar på heisatur til Kreta i denne håpløst svake og smakløse ungdomskomedien.

Publisert

The Darkest Hour

Idet du tror denne filmen ikke kan bli dårligere, så blir den nettopp det.

Publisert

Ola Froskesnapper

”Ola Froskesnapper” er en usmakelig animasjonsfilm som formidler at det er helt greit å være morsom på andres bekostning.

Publisert

Just go with it

Lite positivt kan sies om denne romantiske komedien, der den plastiske kirurgen Danny blir fanget i et nett av løgner når han prøver å få napp hos en ung kvinne.

Publisert

film tips

Sangklubben

Koselig og hjertevarm film om en gruppe kvinner på en militærbase som starter sangkor mens mennene deres er ute i krig. Anbefales for hele familien, med unntak av de yngste barna.

Publisert

Weathering with You

Sjarmerende og forfriskende japansk tegnefilm med strålende animasjon anbefales for ungdom.

Publisert

Fremad

Engasjerende og morsom animasjonsfilm med et godt og hjertevarmt budskap. Anbefales fra seks år, og passer for både store og små.

Publisert

Ressurser

Ny fagbok for lærere om digital dømmekraft

Tirsdag 20. oktober klokken 14.30 lanseres en fagbok for lærere i barnehage og barneskole om hvordan de kan bidra til at barn og unge får et godt og trygt digitalt liv. Boken er laget på initiativ av Barnevakten og er knyttet opp til de nye læreplanene i skolen.

Publisert

Relaterte artikler

Lær barna å samle skjermbevis på nett

Vi viser hvordan du tar bilde eller film av skjermen på mobiler, datamaskiner og spillkonsoller. Samle bevis ved nettmobbing, skadelig innhold eller kriminalitet. Skjermkopiene kan sendes politi, skole eller apputvikler avhengig av sak.

Publisert

Barnevakten mener: Alle skoler må ha et foreldreråd

Hjem og skole bør ha et godt og forpliktende samarbeid. Det kan være en avgjørende suksessfaktor for at barn og unge også skal ha det bra på nett, mener Barnevakten som har gitt eget høringssvar til forslag om ny opplæringslov.

Publisert